首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Computer CrimesMore and more,the operations of our businesses,governmen...
共用题干 Computer CrimesMore and more,the operations of our businesses,governmen...
admin
2020-12-24
25
问题
共用题干
Computer Crimes
More and more,the operations of our businesses,governments,and financial institutions are controlled by information that exists only inside computer memories.Anyone clever enough to modify this information for his purpose can reap substantial rewards.Even worse,________(46)
It's easy for computer crimes to go undetected if no one checks up on what the computer h doing.________(47),the criminal may walk away not only unpunished but with a growing recommendation from his former employers.
Of course,we have no statistics on crime that go undetected.But it's disturbing to note how many of the crimes we do know about were detected by accident,________(48)The computer criminals who have been caught may have been the victims of uncommonly bad luck.
For example,________(49)Investigation revealed that the extra cards she was being asked to punch were for dishonest transactions.In another case,dissatisfied employees of the thief tipped off the company that was being robbed.
Unlike other lawbreakers,who must leave the country,commit suicide,or go to jail,computer criminals sometimes escape punishment demanding not only that they not be charged but that they be given good recommendations and perhaps other benefits.
All too often,their demands have been met. Why?________(50)that would result if the public found out that their computer had been misused.They hesitate at the thought of a criminal
boasting in open court of how he juggled the most confidential records right under the noses of the company's executives,accountants,and security staff. And so another computer criminal departs with just the recommendations he needs to continue his crimes elsewhere.
选项
_________(49)
A:a certain keypunch operator complained of having to stay overtime to punch extra cards.
B:It goes without saying that any one who breaks the law should be punished.
C:Because company executives are afraid of the bad publicity
D:a number of people who have done this and been caught at it have managed to get away without punishment.
E:not by systematic inspections or other security procedures.
F: But even if the crime is detected
答案
A
解析
空格前面提到“足够聪明的人出于自己的目的修改这些信息,他们可以获得丰厚的报偿。”做坏事却得到报偿,后面的even worse,更糟糕的情形是有些人的确这样做了,还逃脱了惩罚,所以D符合题意。
前面提到“电脑犯罪不容易被发现”。后面是一个条件句,"But even if the crime is detected",即使罪行被揭发,罪犯不仅可以不受惩罚地离开,还会得到更多前雇主的推荐信,听起来有些荒唐,这的确是计算机行业的现实,至于出于什么原因下面会分析到,所以选F。
第三段的第二句提到多少计算机犯罪是被意外发现(by accident)的,这些犯罪“not by systematic inspections or other security procedures”(并非是通过系统检查或其他安全程序)而被发现,这同样为介词by引出的方式状语,因此选项E正确。
该空格的后面提到了extra cards,在选项A中也涉及了额外的卡片以及打孔机操作员对此的抱怨,根据上下文应该选A。
最后一段开头提出了一个问题:为什么罪犯的要求往往得到满足呢?可以预测以下会分析原因,即公众得知电脑黑客的攻击后不利于公司的公众形象,即company executives are afraid of the bad publicity,因此选项C正确。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/PrMQKKKQ
相关试题推荐
Marshaconfessedthatsheknewnothingofcomputer.AreportedBhopedCanswered
TheiPad 1TheiPadisatabletcomputer(平板电脑)designedanddevelopedbyA...
ImproveComputer-researchSkills Likemanycollegestudents,JoseJuarezcar...
Marshaconfessedthatsheknewnothingofcomputer.()A.admittedB.reportedC.hop
ImproveComputer-researchSkills Likemanycollegestudents,JoseJuarezca...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
随机试题
相须、相使配伍可产生 A、协同作用,增进疗效 B、拮抗作用,降低疗效 C、
工业革命是促使工场手工业发展到大机器生产的一次革命,是资本主义发展史上的重要阶段
下列关于神经纤维兴奋传导特征的叙述,错误的是:
托管人可以委托符合下列条件的境外资产托管人负责境外资产托管业务()。 Ⅰ.在
急性腹膜炎病人发生休克的主要原因是()A.剧烈腹痛B.大量呕吐失液C.呼吸循环功能不全D.胃肠道渗出液刺激E.毒素吸收及血容量减少
岩体的稳定性主要取决于( )。A.组成岩体的岩石化学性质B.组成岩体的岩石矿物成分C.岩体内结构面的性质及其对岩体的切割程度D.岩体中岩块的强度
简述小学教育目的的作用。
在评价企业的整体业绩时,重点在于企业的净利润,即()。A.息税前利润减去利息费用B.息税前利润减去税费C.息税前利润减去利息费用和税费D.息税前
取得执业资格后经注册取得A:执业证书B:执业资格C:执业准入D:执业条件E:执业许可
共用题干 患者男性,45岁。饱餐酗酒后数小时,上腹出现持续性剧痛并向左肩、腰背部放射,伴有恶心呕吐,12小时后来院就诊。初步诊断为急性胰腺炎。此患者确诊为急性