首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Napping to a Healthier Heart?1 Researchers say they have developed a si...
共用题干 Napping to a Healthier Heart?1 Researchers say they have developed a si...
admin
2020-12-24
46
问题
共用题干
Napping to a Healthier Heart?
1 Researchers say they have developed a simple test that can tell if a person with heart disease is
likely to suffer a heart attack.The test measures levels of a protein in the blood.The researchers say people
with high levels of this protein are at high risk of heart attack,heart failure or stroke.
2 Kirsten Bibbins-Domingo of the University of California in San Francisco led the team.For about
four years,they studied almost one thousand patients with heart disease.The researchers tested the heart
disease patients for a protein called NT-proBNP. Patients with the highest levels were nearly eight times more
likely than those with the lowest levels to have a heart attack,heart failure or stroke.
3 The researchers say the presence of high levels of the protein in the blood shows that the heart
muscle is under pressure in some way.The study involved mostly men,so the researchers could not say for
sure that the results are also true for women.They say the patients with the highest levels of NT-proBNP
were older and had other problems like diabetes or high blood pressure.
4 Other researchers say more studies are needed to confirm if knowing the protein levels of a heart
disease patient should affect that person’s treatment.They also would like to know if more aggressive
treatment could reduce the patient's chance of a heart attack or stroke.The study appeared in the
Journal of the American Medical Association.
5 Could a little sleep during the middle of the day reduce the risk of a heart attack?An unrelated
study earlier this month in the Archives of Internal Medicine suggests that the answer may be yes.In countries
like the United States,afternoon naps are mostly for children. But they are common for adults in
Mediterranean countries.And these countries generally have lower rates of heart disease.So scientists in the
United States and Greece wondered if naps could play a part.Twenty-three thousand healthy adults took part
in the study by Harvard University and the University of Athens.Those who took thirty-minute naps three
times a week had a thirty-seven percent lower risk of death from heart problems than people who did not take
naps.
6 The researchers say napping may improve heart health by reducing stress.They say the research
suggests that naps are especially good for working men.But they say not enough female subjects died during
the study to judge the benefits for women.
选项
So far there have not been definite data to confirm _______.
A: where fewer pepole die from heart problem
B:whether they have the risk of heart attack,heart failure or stroke
C:would probably have lower rates of heart disease
D:how to test a person's NT-proBNP level in the blood by himself
E:his heart muscle would be under pressure in some way
F:that napping is of great benefit to women too
答案
F
解析
由第二段后面两句可知,通过检查心脏病人的NT-proBNP水平,发现水平最高的病人 与水平最低的病人之间患心脏病的可能性相差近8倍。
第三段说到,研究涉及的多是男性,并发现老年男性且患有糖尿病和高血压者 NT-proBNP的水平最高。
由第四段的内容可知,其他研究者认为还要确认一些问题,如心脏病病人蛋白质水平 是否影响其治疗;他们还想知道更多的积极治疗能否减少病人得心脏病和中风的机会。
第五段说到,地中海国家的成年人普遍都午睡,而且患心脏病的几率较低。哈佛大学 和雅典大学的研究证明,每周午睡三次,每次30分钟的人比完全不午睡的人死于心脏病的几 率低37%。
答案来源于第一段的第二、三句。
答案来源于第三段第一句。
答案来源于第五段第一、二句和该段最后一句。
答案来源于第三段第二句和文章的最后一句。第4部分:阅读理解第一篇 本篇文章主要讲述了普通感冒的传播特点及其预防和治疗。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/Q2EQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
随机试题
对劳动力市场工资指导价位相关信息的采集方法,错误的说法是()。 A.两次调查
2016年1月三类新媒体应用公共云平台使用状况 2016年1月,活
《变电运维管理规定第1分册油浸式变压器(电抗器)运维细则》:现场温度计指示的温度
假设美国和欧元区年利率分别为3%和7%,则6个月的远期美元( )。
社会因素影响人类健康主要是通过( ) A.躯体感受起作用 B.人际感受起作
我国大型商业银行不包括( )。A.国家开发银行B.中国农业银行C.中国建设银行D.中国农业发展银行
不属于原发性肝癌并发症的是A:肠梗阻B:上消化道出血C:继发感染D:肝癌结节破裂出血E:肝性脑病
可保留灌肠的药物是A.鸦胆子B.山豆根C.射干D.白头翁E.秦皮
工程变更引起措施项目发生变化的,承包人提出调整措施项目费的,下列调整措施项目费的方法正确的是()。A.安全文明施工费,按照实际发生变化的措施项目调整,但应考虑
下列关于个人所得税应纳税所得额的说法中,正确的有()。A.在中国境内的外商投资企业中工作的外籍人员,其每月的工资、薪金收入额允许减除4800元的费用,余额为