首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Schools and Education1. Life in the twenty-first century demands prepar...
共用题干 Schools and Education1. Life in the twenty-first century demands prepar...
admin
2020-12-24
65
问题
共用题干
Schools and Education
1. Life in the twenty-first century demands preparation.Today,all individuals in a country must have adequate schooling to prepare them for their work as well as for their responsibilities as citizens.With this in mind,national leaders everywhere are placing more emphasis on the education of the young.In the United States,government officials,parents,and teachers are working hard to give their children一tomorrow's decision makers一the best preparation available.
2. There is no national school policy in the United States.Each of the fifty states makes its own rules and regulations for its school,but there are many similarities among the fifty school systems.Public schools in all states are supported by taxes paid by the citizens of the individual state. In most states the children are required to attend school until they reach the age of sixteen.
3. When they become six years old,children begin elementary school.After six years in elementary school,they go into junior high school and remain there for three years.The last three years of their public school education are spent in senior high school,from which they graduate at the age of eighteen.
4. A great number of high school graduates continue their education in one of the many colleges or universities in the country.After four years,they receive a bachelor's degree.Some continue studying for a master's degree and perhaps a doctor's degree.
选项
Paragraph 4________
A:Higher Education in the US
B:Primary and Secondary Schooling
C:The Importance of Education
D:The Similar School System Throughout the US
E:The Process of Education
F: Pre-school Education in the US
答案
A
解析
第一段中间“national leaders everywhere are placing more emphasis on the education of the young”,各个国家领导人都注意对年轻人的教育,它是该段的中心句,所以选Co
本段最后一句“In most states the children are required to attend school untilthey reach the age of sixteen”,所以选D。
本段提到一个孩子从6岁开始到18岁接受的所有教育,即从小学教育到中学教育,因此B正确。
本段第一句说到“...high school graduates continue their education in one ofthe many colleges or universities...”所以是关于高等教育。
“emphasized”和“place emphasis on something”意思相同,即各国强调教育的重要性,所有选B。
第二段的最后一句,在大多数州,孩子在16岁前必须接受教育,因此选E。
“financed by”意思是得到资金支持,即“Public schools in all states are supported by taxes paid by the citizens of the individual state”,选项C符合句子的意思。
“secondary education”是中学教育,在学生完成中学教育后,他们可以决定是否要继续接受高等教育,因此A符合题意。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/RLMQKKKQ
相关试题推荐
ExcessiveDemandsonYoungPeople Beingabletomultitaskishailedbymost...
ExcessiveDemandsonYoungPeople Beingabletomultitaskishailedbymost...
ExcessiveDemandsonYoungPeople Beingabletomultitaskishailedbymost...
GrossNationalHappiness Inthelastcentury,newtechnologyimprovedthel...
GrossNationalHappiness Inthelastcentury,newtechnologyimprovedthel...
GrossNationalHappiness Inthelastcentury,newtechnologyimprovedthel...
GrossNationalHappiness Inthelastcentury,newtechnologyimprovedthel...
GrossNationalHappiness Inthelastcentury,newtechnologyimprovedthel...
ExcessiveDemandsonYoungPeople Beingabletomultitaskishailedbymost...
ExcessiveDemandsonYoungPeople Beingabletomultitaskishailedbymost...
随机试题
(26-27题共用备选答案) A.神曲 B.山楂 C.苍术 D.陈皮
企边桂为 A5-6年生幼树的干皮不经压制,自然卷曲成筒状 B10年生以上
年纪大的人要在运动中注意一些细节,防止不必要的骨损伤。比如,最好在运动前有十分钟的热身运动,并在运动后做数分钟的缓和运动;不要在内脏疾病发作或体温升高时锻...
在微型计算机中,应用最普遍的字符编码是_____。A.BCD码B.ASCII码C.汉字编码D.补码
真寒假热证“假热”最主要表现部位是A.面色B.脉象C.舌象D.四肢E.腹部
就业量所生产产品的总供给价格称为()A:最低收益B:最低预期收益C:最低成本D:最低预期成本
于先生是一位军人,2007年与于女士结婚。婚后于先生获得复员费10万元,为庆贺二人结婚,于先生的父母赠给儿子一套价值30万元的住房。2008年结婚纪念日于...
下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信...
商业助学贷款业务中,每笔贷款可展期()次。[2012年6月真题]A.4B.1C.2D.3
某企业2012年主营业务收入为1000万元,其他业务收入100万元,2012年应收款项的报表项目年初数为150万元,期末数为120万元,2012年发生坏...