首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Health care in the US is well known but very expensive.Paying the docto...
共用题干 Health care in the US is well known but very expensive.Paying the docto...
admin
2020-12-24
41
问题
共用题干
Health care in the US is well known but very expensive.Paying the doctor's bill after a major illness or accident can cost hundreds of thousands of dollars.
In the US,a person's company,not the government,pays for health insurance.Employers have contracts with insurance companies,which pay for all or part of employees' doctors' bills.
The amount that the insurance company will pay out to a patient differs wildly.It all depends on what insurance the employer pays.The less the boss pays to the insurance company,the more the employee has to pay the hospital each time he or she gets sick.In 2004,the average worker paid an extra $558 a year,according to a San Francisco report.
The system also means many Americans fall through the cracks(遭遗漏).In 2004,only 61 percent of the population received health insurance through their employers,according to the report. The unemployed,self-employed,part-time workers and graduated students with no jobs were not included.
Most US university students have a gap between their last day of school and their first day on the job.Often,they are no longer protected by their parents' insurance because they are now considered independent adults.They also cannot buy university health insurance because they are no longer students.
Another group that falls through the gap of the US system is international students.All are required to have health insurance and cannot begin their classes without it. But exact policies(保险单)differ from school to school.
Most universities work with health insurance companies and sell their own standard plan for students.Often,buying the school plan is required,but luckily it's also cheaper than buying directly from the insurance company.
选项
In the US,a person's company buys him or her health insurance.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
A
解析
答案相关句在第二段:“Employers have contracts with insurance companies, which pay for all or part of employees' doctors' bills.”所以选A。
答案在第三段,保险公司支付给病人的金额有很大区别。这取决于雇主支付的保险费。雇主支付给保险公司的越少,员工每次看病时付给医院的就越多。因此,员工的医疗保险是不同的。
文章中没有相关信息说明2004年失业的大多数人是女性,所以选C。
答案相关句在文章第五段最后一句:"They also cannot buy university health insurance because they are no longer students.”所以选B。
答案相关句在倒数第二段第二句:"All are required to have health insurance and cannot begin their classes without it.”所以选A。
本文讲的是美国的健康保险。"The international students in the US work harder than the American students.”并未提到。因此选C。
文章的四、五、六段都在讲美国health care system遗漏的群体。因此选B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/ScEQKKKQ
相关试题推荐
NaturalFoodasChoiceofHealthyDiet Increasingly,overthepasttenyear...
RaisingHappy,HealthyChildren Icallmyselfexpertatraisingchildrenno...
NaturalFoodasChoiceofHealthyDiet Increasingly,overthepasttenyear...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
随机试题
(26-27题共用备选答案) A.神曲 B.山楂 C.苍术 D.陈皮
企边桂为 A5-6年生幼树的干皮不经压制,自然卷曲成筒状 B10年生以上
年纪大的人要在运动中注意一些细节,防止不必要的骨损伤。比如,最好在运动前有十分钟的热身运动,并在运动后做数分钟的缓和运动;不要在内脏疾病发作或体温升高时锻...
在微型计算机中,应用最普遍的字符编码是_____。A.BCD码B.ASCII码C.汉字编码D.补码
真寒假热证“假热”最主要表现部位是A.面色B.脉象C.舌象D.四肢E.腹部
就业量所生产产品的总供给价格称为()A:最低收益B:最低预期收益C:最低成本D:最低预期成本
于先生是一位军人,2007年与于女士结婚。婚后于先生获得复员费10万元,为庆贺二人结婚,于先生的父母赠给儿子一套价值30万元的住房。2008年结婚纪念日于...
下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信...
商业助学贷款业务中,每笔贷款可展期()次。[2012年6月真题]A.4B.1C.2D.3
某企业2012年主营业务收入为1000万元,其他业务收入100万元,2012年应收款项的报表项目年初数为150万元,期末数为120万元,2012年发生坏...