首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
共用题干 Baseline Exam Is Key to Eye Health
共用题干 Baseline Exam Is Key to Eye Health
题库总管
2019-12-17
55
问题
共用题干Baseline Exam Is Key to Eye Health
Even people with no signs or risk factors for eye disease can suffer vision loss and need to get baseline(基线)eye exams at age 40,says the American Academy of Ophthalmology(AAO)(美国眼科学会).
The reminder(提示)is part of the AAO's EyeSmart campaign to mark Save Your Vision Month in February.
“Many eye diseases progress without any warning signs,”Dr. Stephanie Marioneaux,a clin-ical correspondent for the AAO,said in a prepared statement.“Gradual changes in vision can af-fect your ability to function independently and have confidence in your abilities.”
Based on the findings from the initial screening,an eye doctor will create a schedule for follow-up eye exams.
People of any age who have symptoms of eye disease or are at high risk due to family history, diabetes(糖尿病)or high blood pressure should consult with their eye doctor to determine how often they should have their eyes checked,the AAO recommends .By 2020,43 million Americans will be at significant risk for vision loss or blindness due to age-related eye diseases such as cata-racts(白内障)and glaucoma(青光眼). That's a more than 50 percent increase over the current number of Americans with such vision-threatening diseases.
But many Americans are unconcerned about the risk of vision loss.Only 23 percent of Amer- icans are very concerned about losing their vision,while most feel weight gain or joint or back pain are greater worries than vision loss,according to an AAO survey conducted for its EyeSmart campaign.
选项
Everyone need to get baseline eye exams at age 40,according to the American Academy of Ophthalmology.A: RightB: WrongC:.Not mentioned
答案
A
解析
题干句意:美国眼科学会认为人们在四十岁的时候需要做眼睛基线检查。根据文章首句“Even people with no signs or risk factors for eye disease can suffer vision loss and need to get baseline(基线)eye exams at age 40”可知即使没有患眼疾的征兆或风险,人们都有可能遭受失明,所以在四十岁的时候都需要做眼睛基线检查。 题干句意:Dr. Stephanie Marioneaux认为,眼疾的发展都有发病前兆。根据第三段他说的“Many eye diseases progress without any warning signs”可知,许多眼疾都没有发病前兆。故题干表述错误。 题干句意:视力的变化可以影响你的思想。根据第三段最后一句“Gradual changes in vision can affect your ability to function independently. ”可知视力的逐渐变化会影响你独立工作的能力,并没有将视力变化对思想的影响,故题干表述文中没有提及。 题干句意:根据视力初期筛选结果,眼科医生将建立一个视力定期复查时间表。in-itial screening意为“起始筛选,初期筛选”,follow-up意为“定期复查”。根据文章第四段可知题干表述正确。 题干句意:只有患糖尿病或者高血压的老人需要看眼科医生。根据第五段“People of any age… diabetes(糖尿病)or high blood pressure should consult with their eye doctor to determine how often they should have their eyes checked”可知任何年龄的人,只要有眼疾的症状或有家族遗传史,糖尿病或高血压的人都应该咨询眼科医生做眼部检查的频率。故题干表述错误。 题干句意:白内障和青光眼跟年龄有关。根据第六段“age-related eye diseases such as cataracts(白内障) and glaucoma(青光眼)”可知题干表述正确。 题干句意:大部分美国人更加关注失明的风险甚于关心增变胖或关节痛。根据最后一段“Only 23 percent of Americans are very concerned about losing their vision, while most feel weight gain or joint or back pain are greater worries than vision loss”可知,只有 23%的美国人关注失明的风险,大部分人认为变胖、关节痛或者背痛都比失明严重得多。故题干表述错误。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/SnOfKKKQ
相关试题推荐
D这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形都是封闭图形,依据这一规律,可以推出第6个小
C这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形,每个小图都由2种图形组成,依据这一规律,选
B这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形除第1个小图外都是等边图形,根据相等的边的数
B这是一道“3-3-4\"类型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的两套图形,不难发现,左边的一套图中包含三个图形,各图中封闭区域的数量都为3。
D这是一道“3-3-4\"类型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的两套图形,不难发现,左边的一套图中包含三个图形,各图的结点数分别为4、5、6
A题干第一个图形的右上角与A的右上角相似,题干第四个图形的右下角与A的右下角相似,由此确定答案为A。组合方式如下图所示:
B题干第一个图形和第二个图形的上角组合在一起得到B的顶角,题干第四个图形的右下角与B的右下角相似,由此确定答案为B。组合方式如下图所示:
C题干第一个图形和第四个图形中的水平线、题干第二个图形和第三个图形中的竖直线分别构成C中的两组对边。组合方式如下图所示:
A题干由三种字母组成,其组合形式是AABBACCA,只有A项符合。
D题干四个图形依次从上往下拼接,见下图。
随机试题
关于证券发行市场,下列说法正确的有()。 A、一般没有集中固定的场所 B、有
下列交易事项中,影响发生当期营业利润的是( )。 A.投资银行理财产品取
下列哪一类疾病的预后可用躯体感觉诱发电位来判断 A.小脑梗死 B.脊髓损伤
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
在下列关于委托审计的说法中,正确的是:
多巴胺舒张肾血管是由于( )。
中华文明之所以绵延数千年而不绝,中国社会之所以会有超_结构的历史,就是因为它一
补骨脂的别名是 A.绿萼梅B.南豆根 C.破故纸D.潼蒺藜 E.七叶一
下列对施工总承包模式和施工总承包管理模式的理解,错误的是()。A.施工总承包模式下,业主的管理及协调工作大大减小B.施工总承包管理单位的招标必须依赖完整的施
法是调整人的行为的特殊社会规范,对此,下列哪些说法是正确的?() A.法律区分行为人主观上的“过失”和“故意”,这说明法律约束主观心理状态 B.法的...