首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
Rise in Number of Cancer Survivors Cancer is the second leading cause of dea...
Rise in Number of Cancer Survivors Cancer is the second leading cause of dea...
admin
2020-12-24
44
问题
Rise in Number of Cancer Survivors
Cancer is the second leading cause of death in the United States, after heart disease.In the —_(51), it was often considered a death sentence. But many patients now live longer __(52) of improvements in discovery and treatment.
Researchers say death _ (53) in the United States from all cancers combined have fallen for thirty years. Survival rates have increased for most of the top fifteen cancers in both men and women, and for cancers in (54).The National Cancer Institute and the Centers for Disease Control and Prevention studied the number of cancer survivors. A cancer survivor is defined (55)anyone who has been found to have cancer. This would include current patients.The study covered the period_(56) 1971 to 2001. The researchers found there are three_ (57) as many cancer survivors today as there were thirty years ago. In 1971,the United States had about three-million cancer (58).
Today there are about ten-million.The study also found that 64% of adults with cancer can expect to still be (59) in five years. Thirty years ago, the five-year survival rate was 50%. The government wants to_(60) the five-year survival rate to 70% by 2010.
The risk of cancer increases with age. The report says the majority of survivors are 65 years and_(61 ) ’But it says medical improvements have also helped children with cancer live (62) longer. Researchers say 80% of children with cancer will survive at least five years after the discovery. About 75% will survive at _(63) ten years.
In the 1970s, the five-year survival rate for children was about 50%. In the 1960s, most children did not survive cancer. Researchers say they (64) more improvements in cancer treatment in the future. In fact, they say traditional cancer-prevention programs are not enough anymore. They say public health programs should also aim to support the_(65) numbers of cancer survivors and their families.
选项
A numbers
B periods
C times
D rounds
答案
C
解析
从本句中的as many...as可知这里是要进行倍数的比较,还可以再从下面的1971年 大约300万人到现在的1 000万人去推断,此空白处是要填“三倍”的意思。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/TX9QKKKQ
相关试题推荐
共用题干 TheDangersofSecondhandSmokeMostpeopleknowthatcigarettesmoking...
共用题干 TheDangersofSecondhandSmokeMostpeopleknowthatcigarettesmoking...
共用题干 TheDangersofSecondhandSmokeMostpeopleknowthatcigarettesmoking...
共用题干 第三篇BookShopsinLondonLondonersaregreatreaders.Theybuyvastnumber...
共用题干 第三篇BookShopsinLondonLondonersaregreatreaders.Theybuyvastnumber...
共用题干 第三篇BookShopsinLondonLondonersaregreatreaders.Theybuyvastnumber...
共用题干 TheDangersofSecond-handSmokeMostpeopleknowthatcigarettesmoking...
共用题干 TheDangersofSecond-handSmokeMostpeopleknowthatcigarettesmoking...
共用题干 TheDangersofSecond-handSmokeMostpeopleknowthatcigarettesmoking...
共用题干 TheCaseoftheDisappearingFingerprintsOneusefulanti-cancerdrugca...
随机试题
J国公民罗斯在我国D市因涉嫌走私毒品被公安机关立案侦查。经过公安机关调查后,发现
(2016年)在税务行政复议中,不可以达成和解和调解的情形是()。
血管内膜损伤容易形成血栓,其原因是
根据下图材料,己村的粮食总产量为戊村粮食总产量的多少倍?
华夫饼干对应的检验检疫类别是“P.R/S”。()
急性炎症性脱髓鞘性多发性神经病主要死亡原因是A.循环衰竭B.呼吸衰竭C.肾衰竭D.严重感染E.肝衰竭
文中的括号处应填入的词语为:() A.政策 B.部署 C.精神 D.号召文中的括号处应填入的词语为:()A.政策B.部署C.精神D.号召
患儿,5岁,水肿、少尿4天。尿检:蛋白(+++),红细胞0~3个/HP,血浆总蛋白40g/L,白蛋白20g/L,胆固醇12mmol/L,尿素氮4.5...
在对施工成本目标进行动态跟踪和控制中,应定期对施工成本的()进行比较。A.预测值与计划值B.预测值和实际值C.计划值和实际值D.计划值与定额标准值
根据我国《物权法》第19条规定,登记机构予以异议登记的,申请人在异议登记之日起()日内不起诉,异议登记失效。A.5B.10C.15D.20