首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第三篇On 8th November 1974 Lord Lucan,a British aristocrat,vanished.The da...
共用题干 第三篇On 8th November 1974 Lord Lucan,a British aristocrat,vanished.The da...
admin
2020-12-24
46
问题
共用题干
第三篇
On 8th November 1974 Lord Lucan,a British aristocrat,vanished.The day before,his children's nanny had been brutally murdered and his wife had been attacked too.To this day the British public are still interested in the murder case because Lucan has never been found.Now,over 30 years later,the police have reopened the case,hoping that new DNA techniques will help solve this murder mystery.
People suspected that"Lucky",as he was called by friends,wanted to kill his wife he no longer lived with.They say that Lucan entered his old house and in the dark,killed the nanny by mistake. His estranged wife heard noises,came downstairs and was also attacked,but managed to escape. Seven months after the murder,a jury concluded that Lucan had killed the nanny.
What happened next is unclear,but there are several theories which fall into one of three categories:he may have killed himself,he could have escaped or he might have been killed.It appears that the night after the murder,"Lucky"borrowed a car and drove it,Lucan's friend Aspinall said in an interview that he thought Lucan had committed suicide by sinking his boat in the English Channel.
Another version of events says that"Lucky"left the blood-soaked car on the coast and took a ferry to France.He was met there by someone who drove him to safety in another country.However, after a time,his rescuers became worried that they would become involved in the murder too and so Lucan was killed.
A further fascinating theory was made in the book Dead Lucky by Duncan Mac Laiwhlin.a former detective.He believes that Lucan traveled to Goa,India,where he assumed the identity of a Mr. Barry Haplin. Lucan then lived in Goa till his death in 1996.In the end the claim turned out to be a case of mistaken identity. The man who died in 1996 was really Haplin,an ex-school teacher turned hippy. So what is the truth about Lucky?DNA testing has solved many murder cases,but who knows if it can close the book on this one.
选项
It is thought that Lucan killed the nanny because_________.
A:she was looking after the children
B:she was a friend of Lucan
C:it was dark and he thought she was Lady Lucan
D:Lord Lucan thought the nanny stole his car
答案
C
解析
文章第一段告诉我们公众之所以对此案感兴趣是因为Lucan还没被找到。因此只有选项C是正确的。
第二段讲到,保姆被杀是因为天黑看不清楚,而被Lucan误杀了。因此选项C是正确的。
文章第三段最后一句提到Lucan的朋友在一个采访中表示,他觉得Lucan 在英吉利海峡弄沉了自己坐的船自杀了。因此选项D是正确的。
根据第四段我们知道救Lucan的人担心自己也会被卷入到谋杀案件中,因此杀了Lucan。最符合此意的为B项,意思为他们觉得如果Lucan被捕,他有可能跟警察提起这些人。
从文章最后一段的叙述我们知道Mac Laughlin确信Lucan逃到了印度,在那里换了个身份,假装成Barry Haplin。因此选项C是正确的。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/Vq9QKKKQ
相关试题推荐
共用题干 TheCaseoftheDisappearingFingerprintsOneusefulanti-cancerdrugca...
共用题干 TheCaseoftheDisappearingFingerprintsOneusefulanti-cancerdrugca...
共用题干 TheCaseoftheDisappearingFingerprintsOneusefulanti-cancerdrugca...
共用题干 TheCaseoftheDisappearingFingerprintsOneusefulanti-cancerdrugca...
共用题干 TheCaseoftheDisappearingFingerprintsOneusefulanti-cancerdrugca...
共用题干 TheCaseoftheDisappearingFingerprintsOneusefulanti-cancerdrugca...
共用题干 SemcoAt21,RicardoSemlerbecamebossofhisfather'sbusinessinBraz...
共用题干 SemcoAt21,RicardoSemlerbecamebossofhisfather'sbusinessinBraz...
共用题干 第三篇Britain'sSoloSailorEllenMacArthurstartedsailingwhenshewase...
共用题干 第三篇Britain'sSoloSailorEllenMacArthurstartedsailingwhenshewase...
随机试题
下列关于面侧深区的境界说法中,正确的是 A、前为上颌骨后面 B、内为翼外板
若企业2012年的经营性资产为400万元,经营性负债为200万元,销售收入为80
《中小学教师职业道德规范》中提出的“关心学生健康”,其中的“健康”指的是()
最可能为肝硬化腹水的是
影响学习的客体因素有哪些?()A.想象力B.兴趣C.学习目标D.学习材料
下列有关施工现场用气管理符合要求的是()。A.气瓶应远离火源,距火源距离不应小于10m,并应采取避免高温和防止暴晒的措施B.储装气体的罐瓶应设置防静电装置C
王某委托买卖证券,则他需要支付的是()。 ①佣金 ②个人所得税 ③过户费 ④印花税A.①②③B.①②④C.②③④D.①③④
以下钙拮抗剂中,主要用于治疗脑血管疾病的药物是A:B:C:D:E:
钢材的抵抗外物局部压入的能力称为()。 A.抗压强度B.耐压能力 C.抗冲击强度D.硬度
保证混凝土的抗冻性的措施包括( )。A、掺加引气剂 B、保证有足够的含气量C、降低混凝土的水灰比 D、提高混凝土的早期强度E、提高混凝土的工作性能