首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第二篇Cell Phones : Hang Up or Keep Talking?Millions of people are using c...
共用题干 第二篇Cell Phones : Hang Up or Keep Talking?Millions of people are using c...
admin
2020-12-24
28
问题
共用题干
第二篇
Cell Phones : Hang Up or Keep Talking?
Millions of people are using cell phones today.In many places it is actually considered unusual not to
use one.In many countries,cell phones are very popular with young people.They find that the phones are
more than a means of communication一having a mobile phone shows that they are cool and connected.
The explosions around the world in mobile phone use make some health professionals worried.Some
doctors are concerned that in the future many people may suffer health problems from the use of mobile
phones.In England,there has been a serious debate about this issue. Mobile phone companies are worried about
the negative publicity of such ideas.They say that there is no proof that mobile phones are bad for your health.
On the other hand,why do some medical studies show changes in the brain cells of some people who use
mobile phones?Signs of change in the tissues of the brain and head can be detected with modern scanning
equipment. In one case,a traveling salesman had to retire at a young age because of serious memory loss.He
couldn't remember even simple tasks.He would often forget the name of his own son.This man used to talk
on his mobile phone for about six hours a day,every day of his working week,for a couple of years. His family
doctor blamed his mobile phone use,but his employer's doctor didn't agree.
What is it that makes mobile phones potentially harmful?The answer is radiation.High-tech machines
can detect very small amounts of radiation from mobile phones.Mobile phone companies agree that there is
some radiation,but they say the amount is too small to worry about.
As the discussion about their safety continues,it appears that it's best to use mobile phones less often.
Use your regular phone if you want to talk for a long time.Use your mobile phone only when you really need
it. Mobile phones can be very useful and convenient,especially in emergencies.In the future,mobile phones
may have a warning label that says they are bad for your health.So for now,it's wise not to use your mobile
phone too often.
选项
The salesman retired young because_________.
A:he disliked using mobile phones
B:he was tired of talking on his mobile phone
C:his employer's doctor persuaded him to
D:he couldn't remember simple tasks
答案
D
解析
由第一段第三句“cell phones are very popular”可知A项正确。由最后一段第四句“very useful and convenient”可知,B、D两项正确。故选C。
根据语境可知detect的意思是“发现,查明”。故选C。
由第三段可知那位销售员是因为严重的记忆问题而退休的,他连简单的任务都记不 住,故选D。
由第四段最后一句可知,移动公司承认手机有一些辐射,但他们认为辐射的量很小,无 需担心。
由文章最后一句可知,作者建议大家尽量少使用手机。 第三篇 本篇文章讲述了对杭微生物的杭力应引起注意。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/WG9QKKKQ
相关试题推荐
共用题干 TheScienceofPersuasionIfleadershipconsistsofgettingthingsdone...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 AmericanDreamsThereisacommonresponsetoAmericaamongforeignwrit...
共用题干 AmericanDreamsThereisacommonresponsetoAmericaamongforeignwrit...
随机试题
不会翻身不会坐,基本上可以肯定小儿有问题的月龄是 A.2个月 B.4个月
根据《行政复议法实施条例》,在( )的情形下,行政复议终止。
项目目标的分析和再论证的内容不包括( )。
下列四项去掉哪一项后,剩下的图形可以呈现出一定的规律性?()
已知杆OA重力W,物块M重力Q,杆与物块间有摩擦。而物体与地面间的摩擦略去不计。
完全性右束支传导阻滞A.S2分裂的时距较固定.不受吸气、呼气的影响B.分裂的S2以呼气时更加明显C.吸气、呼气时均可听到第二心音,吸气时更明显D.呼气时均
沟通能力和解决纠纷能力属于( )A.认知能力B.操作能力C.社交能力D.模仿能力
当房屋供应充足、价格下跌时,消费者一般有()。(2010年真题)A.抢购心理B.待购心理C.择优心理D.逆反心理
有关投标预备会的表述,说法错误的是()。A:对于潜在投标人在阅读招标文件和现场踏勘中提出的疑问,招标人必须召开投标预备会进行解答B:是否组织投标预备会,以及何
要了解某市工业企业的技术设备状况,则统计总体是()。A.该市全部工业企业B.该市某类工业企业C.该市全部工业企业的某类设备D.该市工业企业的全部设备