首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
请阅读短文。 Do who choose to go on exotic, far-flung holidays deserve free health...
请阅读短文。 Do who choose to go on exotic, far-flung holidays deserve free health...
admin
2020-12-24
43
问题
请阅读短文。
Do who choose to go on exotic, far-flung holidays deserve free health advice before they travel? And even if they pay, who ensures that they get good, up-to-date information? Who, for that matter, should collect that information in the first place? For a variety of reasons, travel medicine in Britain is a responsibility nobody wants. As a result, many travellers go abroad prepared to avoid serious disease.
Why is travel medicine so unloved? Partly there's an identity problem. Because it takes an interest in anything that impinges on the health of travellers, this emerging medical specialism invariably cuts across the traditional disciplines. It delves into everything from seasickness, jet lag and the hazards of camels to malaria and plague. But travel medicine has a more serious obstacle to overcome. Travel clinics are meant to tell people how to avoid ending up dead or in a hospital when they come home, but it is notoriously difficult to get anybody pay out money for keeping people healthy.
Travel medicine has also been colonized by commercial interests; the vast majority of travel clinics in Britain are run by airlines or travel companies. And while travel concerns are happy to sell profitable injections, they may be less keen to spread bad news about travellers' diarrhea in Turkey, or to take time to spell out preventive measures travellers could take."The NHS finds it difficult to define travellers' health, says Ron Behrens, the only NHS consultant in travel and director of the travel clinic of the Hospital for Tropical Diseases in London." Should it come within the NHS or should it be paid for? It's Gary area, and opinion is spilt. No one seems to have any responsibility for defining its role, he says.
To compound its low status in the medical hierarchy, travel medicine has to rely on statistics that are patchy at best. In most cases we just don't know how many Britons contract diseases when abroad. And even if a disease linked to travel there is rarely any information about where those afflicted went, what they are, how they behaved, or which vaccinations they had. This shortage of hard facts and figures makes it difficult to give detailed advice to people, information that might even save their lives.
A recent leader in British Medical Journal argued. "Travel medicine will emerge as credible disciplines only if the risks encountered by travellers and the relative benefits of public health interventions are well defined in terms of their relative occurrence, distribution and control. Exactly how much money is wasted by poor travel advice. The real figure is anybody's guess, but it could easily- run into millions. Behrens gives one example. Britain spends more than 1 million each year just on cholera vaccines that often don't work and so give people a false sense of security."Information on the prevention and treatment of all forms of diarrhea would be a better priority, he salts.
Which of the following statement is not the problem of travel medicine?
查看材料
选项
A.Traditional disciplines are not enough for travel medicine.
B.Travel medicine has been colonized by commercial interests.
C.The statistics about travellers are hard to obtain.
D.People spend much money on poor travel advice.
答案
D
解析
文章第二段提到“…this emerging medical specialism invariably cuts across the traditional disciplines.”因此A项符合文意;根据第三段首句可知,B项符合文意;而C项表述与第四段段意一致,也属于旅行医疗面临的问题;D项“人们将钱花在可怜的旅行建议上”,与旅行医疗没有直接联系,并非旅行医疗面临的问题。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/XdT8KKKQ
相关试题推荐
以下是某高中英语教师教授短文的教学片段: (1)Theteacherwrotethenewvocabularydownandasked...
请阅读短文,完成此题。 Whatshouldyouthinkaboutintryingtofindyourcareer?Youa...
请阅读短文,完成此题。 Whatshouldyouthinkaboutintryingtofindyourcareer?Youa...
请阅读短文,完成此题。 ResultsshowedthatatleastatenthoftheHarvardfirst-yearu...
请阅读短文,完成此题。 ResultsshowedthatatleastatenthoftheHarvardfirst-yearu...
请阅读短文,完成此题。 ResultsshowedthatatleastatenthoftheHarvardfirst-yearu...
请阅读短文,完成此题。 Polyester(聚酯)isnowbeingusedforbottles.ICI,thechemical...
请阅读短文,完成此题。 Polyester(聚酯)isnowbeingusedforbottles.ICI,thechemical...
请阅读短文,完成此题。 Polyester(聚酯)isnowbeingusedforbottles.ICI,thechemical...
请阅读短文,完成此题。 Moreandmoregadgetsseektoreplicatethesortsofthingsyour...
随机试题
关于委托收款,下列表述不正确的是()。 A、委托收款结算款项的划回方式,分邮寄
某护士从该院近3年的护理记录中随机抽取100份,分析护理记录中存在的缺陷,此种科
对适用于110kV以上电压线路微机继电保护装置,故瘅测距的精度要求是,对金属性短
人民警察离休、退休的,其警衔( )
A制药公司是一家现代化企业,许多产品在市场上口碑很好,B制药公司为获取更大利润,
“一把钥匙开一把锁”所反映的是( )。A.正面教育原则B.因材施教原则C.尊重与严格要求相结合D.教育影响一致性原则
属于低分子量肝素抗凝机制特点的是A:加强抗凝血酶Ⅲ的作用B:对FⅩa的抑制活性相对减弱C:对FⅡa的抑制活性相对增强D:可导致血小板数量减少E:半寿期短
共用题干 一般资料:求助者,男性,43岁,某公司高级管理人员。案例介绍:求助者因在管理理念与方法上与同事存在矛盾,影响了工作,为此很苦恼,主动前来咨询。...
以下关于敏感性训练的说法正确的是A.强调的是训练的内容B.是对感情上的训练C.强调训练的过程D.是对思想上的训练E.直接训练管理者对他人的敏感性
()就是通过满足员工的需要而使其努力工作,从而实现组织目标的过程。A.动机B.领导C.控制D.激励