首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
共用题干 GPS Child Locator Lets Parents Kno
共用题干 GPS Child Locator Lets Parents Kno
tikufree
2019-12-17
68
问题
共用题干GPS Child Locator Lets Parents Know Their Whereabouts
Children may not like it but a British technology finn has invented an electronic babysitter 一a wristwatch-like
device that lets parents know where their children are at all times.
The GPS Child Locator attaches firmly to a child's wrist and contains a Global Positioning System
(GPS),said Matthew Salmon,a spokesman for the manufacturer.______________(46)"It tracks your child."
"It only starts working when the device is connected to the child'5 wrist,"Salmon said,"and is very
difficult to get off."______________(47)"It would give you a Google Maps image with their exact location,the
street name and the zip code."
When a child is wearing the device,a parent sends the text message"where are you"and the child'S
current location is sent back to a mobile phone or computer.______________(48)
" You can also set up a perimeter(界限), an invisible fence , and if they wander out of this invisible
fence which you put on the Internet it will warn you,"Salmon said.______________(49)
Salmon said the device is waterproof and shockproof and lasts for three days with a full charge.It will be
available in both Britain and the United States this year and retails for 200 dollars with a 10 dollar a month
subscription(订阅)fee.
He said the company had received thousands of inquiries about the device since launching it this week.
" Fifty percent are positive , 50 percent are negative , that it ' s a bit Big Brotherish(干涉人身自由的)," he
said. _____________(50)
选项
________(46)A:"It will text you immediately."B:Double fixing devices easy to handle.C:Parents can also log on to the company website to discover their child's present location.D:"It uses GPS and GSM(Global System for Mobiles)technology with an accuracy of 10 feet(threemeters),"he said.E:"But it's really just about letting you have freedom of mind."F:"Even if the child managed to get it off it would send an emergency text message through to your mobile phone,"he said.
答案
D
解析
根据文中空格前的内容以及空格后“It tracks your child.(它追踪到你的孩子。)",可知 选项中D最符合逻辑。 根据文中空格前的内容:开始工作时,该设备连接到孩子的手腕,孩子也很难脱掉;以及 空格后“It would give you a Google Maps image with their exact location , the street name and the zip code.(它会给你一个他们的确切位置的谷歌地图图像,还有街道名称和邮政编码。)”可知选项 F最符合逻辑。 空格位于段末,根据空格前的内容“当一个孩子带有设备,家长发送短信‘你在哪里’, 孩子的当前位置就会被发送到手机或电脑”,可知选项C最符合逻辑。 空格位于段末,根据空格前的内容“你也可以设置一个界限,一个隐形防护网,如果他 们踏出你在互联网上的这个无形的栅栏,你就会收到警告”,可知选项A最符合逻辑。 空格位于末段句尾,根据空格前的内容“他说,这一周推出设备以来,该公司已收到成 千上万的关于此产品的询问。' 50%是正面的,50%是负面的,因为这有点儿干涉人身自由’ 他说”可知选项中E最符合逻辑。第6部分:完形填空
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/XuOfKKKQ
相关试题推荐
每道题在左边的题干中给出一套图形,其中有五个图,这五个图呈现一定的规律性。在右
每道题在左边的题干中给出一套图形,其中有五个图,这五个图呈现一定的规律性。在右
每道题在左边的题干中给出一套图形,其中有五个图,这五个图呈现一定的规律性。在右
请从四个选项中选出正确的一项,其特征或规律与题干给出的一串符号的特征或规律最为相
请从四个选项中选出正确的一项,使得该项的两个词或词组依次代入题干的括号中,能够最
请从四个选项中选出正确的一项,使得该项的两个词或词组依次代入题干的括号中,能够最
请从四个选项中选出正确的一项,其关系与题干给出的词、词组或句子的关系最为相似。
C根据题干第二、四个图中的两条水平线,可确定答案为C,如图所示:
D题干图形中共含有两个直角,由此判定答案为D,如图所示:
D根据题干第一、四个图形中的两条水平线可确定答案为D,如图所示:
随机试题
典型慢性肾功能不全时的水电解质紊乱是 A.代谢性酸中毒、低血钙、高血磷、高血钾
关于妊娠期妇女的健康指导,正确的是()。
如图所示,两水箱间用一简单管道相连接,在计算该管道的流量时,其作用水头H0为:
住宅小区等群体房地产开发项目竣工验收的依据有()。 A.单项工程的工程质量验
患者,女性,30岁,右下后牙缺失,要求镶牙。口腔检查:右下5缺失,间隙正常,牙槽
CVP低,BP低反应提示()A.血容量严重不足B.血容量轻度不足C.容量血管过度收缩D.心输出量低E.心功能不全或血容量相对过多
X线片上牙周膜间隙为()A.2.5~3.5mmB.超过2mmC.0.05~0.15mmD.0.15~0.38mmE.1.5~3.5mm
基本的药品储存养护措施包括A.建立并执行保管制度B.验明药品合格证明和其他标示C.核算药品价格D.必要的冷藏、防冻、防潮、防虫、防鼠等措施E.分类储藏药品
项目法人应当自工程开工之日起()个工作日之内,将开工情况的书面报告报项目主管单位和上一级主管单位备案。A.7B.15C.30D.60
中年人与朋友之间关系的特点表现为()。 (A)中年人朋友的数量要多于青年期 (B)中年人朋友的数量要少于青年期 (C)朋友之间的亲密程度要高...