首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第二篇Not all sleep is the same every night.We experience some deep,quiet ...
共用题干 第二篇Not all sleep is the same every night.We experience some deep,quiet ...
admin
2020-12-24
55
问题
共用题干
第二篇
Not all sleep is the same every night.We experience some deep,quiet sleep and some active sleep,which is when dreams happen.You might think sleepwalking would happen during active sleep,but a person isn't physically active during active sleep.Sleepwalking usually happens in the first few hours of sleep in the stage called slow-wave or deep sleep.
Not all sleepwalkers actually walk.Some simply sit up or stand in bed or act like they're awake when in fact,they're asleep! Most,however,do get up and move around for a few seconds or for as long as haff an hour.
Sleepwalkers' eyes are open,but they don't see the same way they do when they're awake and often think they're in different rooms of the house or different places altogether. Sleepwalkers tend to go back to bed on their own and they won't remember it in the morning.
Researchers estimate that about 15% of kids sleepwalk regularly. Sleepwalking may run in families(在家族中世代相传)and sometimes occurs when a person is sick, has a fever, is not getting enough sleep,or is stressed(紧张).
If sleepwalking occurs frequently,every night or so,it's a good idea for your mom or dad to take you to see your doctor. But occasional sleepwalking generally isn't something to worry about,although it may look funny or even scary(骇人的)for the people who see a sleepwalker in action.
Although occasional sleepwalking isn't a big deal,it's important,of course,that the person is kept safe. Precautions(预防措施)should be taken so the person is less likely to fall down, run into something,or walk out the front door while sleepwalking.
选项
You'd better go and see a doctor if you_________.
A:see a sleepwalker in action
B:never sleepwalk
C:sleepwalk frequently
D:sleepwalk occasionally
答案
C
解析
答案相关在第一段最后一句:" Sleepwalking usually happens in the first few hours of sleep in the stage called slow-wave or deep sleep.” 因此选择B。
答案相关句在第二段最后一句:" Most , however , do get up and move around for a few seconds or for as long as half an hour.”因此选择C。
答案相关句在第三段最后一句:" Sleepwalkers tend to go back to bed on their own..."。因此选择D。
答案相关句在第五段第一句:" If sleepwalking occurs frequently , every night or so , it's a good idea for your mom or dad to take you to see your doctor.”因此选C。
最后一段中提到:"...it's important , of course , that the person is kept safe.Precautions(预防措施)should be taken so the person is less likely to fall down , run into something , or walk out the front door while sleepwalking.”因此选择A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/ZyEQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
随机试题
某公司准备于某应聘人员签订劳动合同,下面是该合同的部分条款(公司为甲方,被聘用员
单位时间内从体内消除的含药血浆体积称为
申请评分可以应用的领域包含()几个方面。
患者女,32岁。因外出春游后出现咳嗽、咳痰伴喘息1天入院。查体:喘息貌,口唇发绀
某公司欠银行贷款本金5000万元,利息600万元。经协商双方同意以该公司事先抵押
A、B、C、D四个球队进行循环赛(每队与其他队各比赛一场),比赛结果:B队输一场
某大学某班学生总数为32人。在第一次考试中有26人及格,在第二次考试中有24人及格。若两次考试中,都没有及格的有4人,那么两次考试都及格的人数是( )。A.2
及时复习是指()。 A.学习之后一周再复习B.当天复习 C.学习之后马上复习D.大面积遗忘开始前复习
如果你喜欢过春节,你的理由是()。A.吃得好,改善生活B.能够与家人、朋友长时间团聚C.好好玩一玩儿D.好好休息几天
甲公司是ABC会计师事务所的常年审计客户,从事小型生产线的生产和销售,产品主要用于出口。2016年度甲公司税前利润为180万元。ABC会计师事务所承接了甲...