首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
下面的短文后有2 项测试任务:(1) 第 1~4 题要求从所给的6 个选项中为第1~4 段每段选择1 个最佳标题;(2) 第 5?8 题要求从所给的6个选...
下面的短文后有2 项测试任务:(1) 第 1~4 题要求从所给的6 个选项中为第1~4 段每段选择1 个最佳标题;(2) 第 5?8 题要求从所给的6个选...
admin
2020-12-24
64
问题
下面的短文后有2 项测试任务:(1) 第 1~4 题要求从所给的6 个选项中为第1~4 段每段选择1 个最佳标题;(2) 第 5?8 题要求从所给的6个选项中为每个句子确定1个最佳选项。
Robots
1 The most sophisticated (先进的) Japanese robots, which have vision systems and work at very high speeds, are still based on American designs. Studies of robots, particularly computer control software, are considered to be generally less advanced in Japan than in America or Europe.
2 Although industrial robots were originally developed as devices for simply handling objects, today their commonest uses are for more skilled work like welding , spraypainting and assembling components.
3 In Britain, robot sales appropriately peaked in 1984, but have been declining ever since. This is partly because British wage rates are too low to make robots financially attractive and partly because engineers now have more experience with robots and are more aware of the difficulties of introducing them effectively.
4 It has been calculated that a robot uses on average about 100 times more energy than a human to do an equivalent job.
5 It is estimated that 20% of all comic book heroes in Japan are robots. This is an enormous number because comics are so popular that they make up a third of all material published in Japan.
6 The reliability of robots is measured in their M. T. B. F. or mean time between failures. This has risen from about 250 hours in the mid-1970s to about 10,000 hours today (equivalent to working 18 hours a day for two years). One way robot manufacturers have
increased reliability is to test every single component they buy, instead of the normal procedure of just testing a small sample.
7 The biggest single benefit of introducing robots claimed by Japanese companies is that they increase quality control. Once programmed, the robots can work more accurately and consistently than humans, who can get tired and bored.
Robots are less popular in Britain today partly because
选项
A too much energy
B based on American designs
C they are too costly
D they are not reliable
E good to quality control
F free of charge
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/aMlQKKKQ
相关试题推荐
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Mt.DesertIs...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Mt.DesertIs...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Mt.DesertIs...
随机试题
小学教育的对象一般为()岁的儿童。 A.5~11 B.6~12 C.5~1
某员工的岗位工资标准是2500元/月,6月他加班12小时,缺勤一天,如果不考虑扣
抑制原核生物RNA聚合酶
患者男性,45岁,右下第一双尖牙及右上第一、第二磨牙残根,既往曾有风湿性心脏病史10余年,现存在二尖瓣狭窄,心功能Ⅰ级。此类致病菌对下述何种抗菌药物敏感A.庆
高血压合并肾脏病变大量蛋白尿患者血压应控制在什么目标范围A.<140/90mmHgB.<135/85mmHgC.<130/80mmHgD.<125
建筑高度大于21m、不大于33m的住宅建筑采用()。A.防烟楼梯间B.封闭楼梯间C.敞开楼梯间D.室外楼梯
女童,5岁。双侧腮腺反复肿胀伴不适6个月。肿胀数月发作1次。检查见:腮腺轻度水肿,皮肤潮红,挤压腺体可见导管口有胶冻状液体流出,含少许脓液。X线造影显示:...
湿热下注所致的痹病,适宜的常用中成药是A:壮腰健肾丸B:四妙丸C:尪痹颗粒D:保和丸E:木瓜丸
洗钱的常见方式不包括()。A.借用金融机构B.使用空壳公司C.伪造商业票据D.投入集资项目
下列关于股票期权个人所得税征收管理的说法,符合政策规定的是()。A:个人转让境外上市公司股票而取得的所得,应缴纳个人所得税B:员工因拥有股票期权而参与企业税后