首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
学历提升
In choosing a friend, one should be very careful. A good friend can help you ...
In choosing a friend, one should be very careful. A good friend can help you ...
admin
2020-12-24
40
问题
In choosing a friend, one should be very careful. A good friend can help you study. You can have fun together and make each other happy. Sometimes you will meet fair weather friends. They will be with you as long as you have money or luck, but when you are down, they will run away. How do i know when i found a good friend? I look for certain qualities of character, especially understanding, honesty and reliability(可靠).
A good friend, above all else, tries to understand how another person is feeling. He is not quick to judge. Instead , he tries to learn from others. He puts himself in the other person’s place, and the tries to think of ways to be helpful. He is also a good listener.
At the same time, a good friend is honest. He does not look for faults in others. He notices their good points. In short, a friend will try to understand me and accept me.
Another quality of a friend is reliability. I can always depend on a good friend. If he tells me he will meet me somewhere at a certain time. I can be sure that he will be there. If i need a favor, he will also do his best to help me. If i am in trouble, he will not run away from me.
When i meet someone who is reliable, honest, and understanding. I know I’ve found a friend.
选项
5、The meaning of the phrase “a fair weather friend” underlined in the 1st paragraph is a friend who shares difficulties with you.
A. T
B. F
答案
B
解析
文章的第一段非常明确地表明“Sometimes you will meet fair weather friends. They will be with you as long as you have money or luck,but when you are down they will run away”,they are not sharing difficulties with you.”故选B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/bGB8KKKQ
相关试题推荐
—WhatifIdobadlyattheiobinterview? ——__________Youshouldhaveconfid...
——WhoseadvicedoyouthinkIshouldtake? ——__________.A.That’sOKB.Youaref
根据下列内容,回答211-215题。 Whatshouldyouthinkaboutintryingtofindyourcareer...
Iftherewerenoexamination,weshouldhave___________atschool.A.thehappiest
Accordingtothepostings,whatskillshouldapplicantsatbothcompanieshav...
Whoshouldconsultpage78ofthedirections?A.Thosewhoworkedforanemployer
Whichoftheinformationshouldbeenteredontheform?A.Amountofmoneyearned
Whyshouldthecompaniesbecarefulaboutinvestmentdeals?A.Theydonothelpbu
Questionsconcerningshippingcostsofdeliverytimesshouldbedirectedto...
Accordingtothesecondletter,whenshouldJasoncontactMr.Brownagain?A.Ifh
随机试题
下列膜剂的成膜材料中,其成膜性、抗拉强度、柔韧性、吸湿性及水溶性最好的为 A、
某银行因计算机系统中断、业务应急计划不周造成交易中断或数据丢失而引发损失,这属于
快递公司服务范围即服务网络能覆盖或到达的范围,是衡量快递公司竞争力的最重要因素,
以下关于核心存款的说法,不正确的是()。 A.短期内被提取的可能性较小 B
上皮基底层液化变性、固有层见密集的淋巴细胞浸润带常见于A.扁平苔藓B.白斑C.慢性盘状红斑狼疮D.口腔黏膜下纤维化E.天疱疮
除平肝外,又能清热利尿的药是A.桑叶B.天麻C.蒺藜D.罗布麻叶E.赭石
下列不是厚朴的性状特征的是A.断面外部灰棕色,颗粒性B.外表面灰棕色或灰褐色,粗糙C.质坚硬不易折断D.内部黄白色,纤维性,富油性E.干皮呈卷筒状或双卷
医师开具处方时可以使用A.药品通用名称B.复方制剂药品名称C.药品商品名称D.新活性化合物的专利药品名称
下列关于闲置土地的处理方式正确的是()。A.因建设用地使用权人未动工开发造成土地闲置满一年的,按照土地出让价款的百分之二十五征缴土地闲置费B.因政府有关部门没
对于信用报告中无法核实的异议信息,异议申请人对有关异议信息的附注个人声明不得载人异议申请人信用报告。()