首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
The Mysteryies of Nazca In the desert of Peru,300 kilometers from Lima,one ...
The Mysteryies of Nazca In the desert of Peru,300 kilometers from Lima,one ...
admin
2020-12-24
11
问题
The Mysteryies of Nazca
In the desert of Peru,300 kilometers from Lima,one of the most unusual artworks in the world has mystified (迷惑)people for decades. ______(46) But from high above, these marks are huge images of birds,fish,seashells,all beautifully carved into the earth.
The Nazca lines are so difficult to see from the ground that they weren’t discovered until the 1930s,when pilots spotted them while flying over the area.In all,there are about 70 different human and animal figures on the plain,along with 9oo triangles, circles,and lines.
Researchers have figured out that the lines are at least 1,500 years old,but their purpose is still a mystery. ______(47) However, it would probably be very tricky to land a spaceship in the middle of pictures of dogs and monkeys.
In the 1940s,an American explorer named Paul Kosok suggested that the drawings were a chronicle (记录)of the movement of the stars and planets. ______ (48).
Later, an astronomer tested his theory with a computer,but he couldn’t find any relation between the lines and movements in space.
Another explanation is that the lines may have been made for religious reasons. British researcher Tony Morrison Investigated the customs of people in the Andes Mountain and learned that they sometimes pray by the side of the road. It’s possible that in the past,the lines of Nazca were created for a similar purpose. ______(49) But the local people have never constructed any thing this big.
Recently,two other scientists, David Johnson and Steve Mabee,have specuiated that the lines could have been related to water. Nazca is one of the driest places in the world and receives only 2 cm of rain every year. While Johnson was searching for ancient water sources in the area,he noticed that some waterways built by ancient people were connected with the lines. Johnson believes that the Nazca lines are a giant map of the underground water in the area. ______(50)
选项
答案
D
解析
这一段说的又是一种猜测,即这利建设有关,不过这也只是个别研究者如Johnson的猜测,尚需更多的证最后一句话“Other scientists are now searching for evidence to prove this. ” 正是是这一点。此外,这个句子中的代词 this 也在上文里找到合适的所指,即Johnson的猜测。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/bllQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 TheMysteriesofNazcaInthedesertofPeru,300kilometersfromLima,on...
共用题干 TheMysteriesofNazcaInthedesertofPeru,300kilometersfromLima,on...
共用题干 TheMysteriesofNazcaInthedesertofPeru,300kilometersfromLima,on...
共用题干 Mt.DesertIslandThecoastoftheStateofMaineisoneofthemostirr...
共用题干 Mt.DesertIslandThecoastoftheStateofMaineisoneofthemostirr...
共用题干 Mt.DesertIslandThecoastoftheStateofMaineisoneofthemostirr...
Thediscoveryofthestrangestoneinthedesertedvalleyhasspurredseries...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Mt.DesertIs...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Mt.DesertIs...
下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。 Mt.DesertIs...
随机试题
98.导致该患者出现肺水肿的原因最可能是 A.急性肺部感染 B.心源性急性肺水肿 C.氧中毒性肺水肿 D.复张性肺水肿 E.与一侧全肺切除后液体负荷过
关于工作场所劳动保护,下列说法错误的是()。
某企业5年前投资6万元购买一台设备,目前账面价值为1.8万元,如现在出售这台设备
下列关于成本按性态分类的说法中,正确的有()
关于项目融资ABS方式特点的说法,正确的是()。
从业绩考核的角度看,内部转移价格最差的选择是( )。
关于这张古代作战图,下列说法正确的是()。
商业银行市场营销是商业银行以()为导向,实现经营管理目标的过程。A.资本B.市场C.信息D.风险
不动产统一登记的“四统一”包括()。A.登记机构B.登记簿册C.登记依据D.登记人员E.信息平台
在个人奖励计划中,( )是销售职位普遍使用的一种奖励制度,按照销售数量或者是销售额的一定比率来计算奖金。A.计件制B.计时制C.佣金制D.管理奖励计划