首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
金融经济
In the late l960s.many people in North America turned their attention to envi...
In the late l960s.many people in North America turned their attention to envi...
admin
2020-12-24
81
问题
In the late l960s.many people in North America turned their attention to environmental problems,and new steel-and-glass skyscraper,5 were widely criticized.Ecologists pointed out that acluster of tall buildings in a city often overburdens public transportation and parking lot capacities.
Skyscrapers are also lavish consumers,and wasters,of electric power.In one recent year.The addition of l7 million square feet of skyscraper omce space in New York City raised the peak daib demand for electricity by l20,000 kilowatts--enough tO supply the entire city of Albany,New York,for a day.
Glass·walled skyscrapers can be especially wasteful.The heat loss(or gain)through a wall of half-inch plate glass is more than ten times that through a typical masonry wall filled with insula.tion board.To lessen the strain on heating and air conditioning equipment,builders of skyscrapers have begun to use double glazed panels of glass,and reflective glasses coated with siNer or gold
mirror films that reduce glare aS well as heat gain.However,mirror-walled skyscrapers raise the temperature of the surrounding air and affect neighboring buildings.
Skyscrapers put a severe strain on a city’S sanitation facilities,t00.If fully occupied,the two World Trade Center towers in New York City would alone generate 2.25 million gallons of raw sewage each year--as much as a city the size of Stamford, Connecticut, which has a population ofmore than 109,000.
Skyscrapers also interfere with television reception, block bird flyways, and obstruct air traffic.
In Boston in the late 1960s, some people even feared that shadows from skyscrapers would kill the grass on Boston Common.
Still, people continue to build skyscrapers for all the reasons that they have always built them-personal ambition, civic pride, and the desire of owners to have the largest possible amount of rentable space.
According to the passage, what is one disadvantage of skyscrapers that have mirrored walls? ( )
选项
A. The exterior surrounding air is heated.
B. The building materials are very expensive.
C. Construction time is increased.
D. Extra air-conditioning equipment is needed
答案
A
解析
细节理解题。文章的第三段最后一句谈到了这一点:“However,mlrror-walled skyscrapem raise the temperature of the surrounding air and affect neishboring buildings.”即The exterior surrounding airis heated(摩天大楼周围外部空气的温度升高了。)
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/dYR8KKKQ
相关试题推荐
Peopleindifferentpartsoftheworldlearntounderstandonewithanother.A.d
Manypeoplebelievetheglarefromsnowcausessnow-blindness.Yet,darkglas...
Manypeoplebelievetheglarefromsnowcausessnow-blindness.Yet,darkglas...
Manypeoplebelievetheglarefromsnowcausessnow-blindness.Yet,darkglas...
Manypeoplebelievetheglarefromsnowcausessnow-blindness.Yet,darkglas...
Socialchangeislesslikelytooccurinasocietywherepeoplearequitesim...
根据下列内容,回答201-205题。 Inthelate1960s,manypeopleinNorthAmericaturnedth...
Whydon'tyoubring__________tohisattentionthatyou'retooilltoworkon?
IfAmericanpeopleborrowmoneyfromthebankfor25years,thismeansthatth...
根据下列内容,回答211-215题。 Ahouseisthemostexpensivethingmostpeoplewillever...
随机试题
关于中毒性茵痢休克的相关治疗以下叙述不正确的是
系统分析流程中,系统量化的任务是处理系统问题的属性量化部分,即处理与表示()的属
下列说法中,对“敬业”的理解不正确的是()。 (A)员工敬业度的概念最早是由
下列缺铁性贫血的临床表现中,属于组织缺铁表现的是A.头晕B.皮肤苍白C.心悸D.异食癖
材料处理题(本大题为主观题,请在答题卡上指定位置作答,否则一律无效。共30分。) 英国媒体报道,在过去20年,有5名英国男子一直合开一辆车上下班,结果他...
金属基托一般要求厚度为 金属基托一般要求厚度为A.2.0mmB.1.5mmC.1.0mmD.2.5mmE.0.5mm
胃阴虚与胃热证的共见症状是()。A.消谷善饥B.饥不欲食C.吞酸嘈杂D.大便干结E.胃痛
海关对一般进出口货物监管的最后一个环节是()。A:货物的验收B:货物的检验C:货物的评价D:货物的放行
能有效地发现较危险的集中性缺陷,是鉴定电气设备绝缘强度最直接的方法。该电气设备基本试验是()。A.泄漏电流的测试B.直流耐压试验C.交流耐压试验D.电容
按照车辆购置税现行政策规定,免税、减税车辆因转让、改变用途等原因不再属于免税、减税范围的,下列说法错误的是()。A.计税价格以免税、减税车辆初次办理纳税