首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
金融经济
I've loved my mother's desk since I was just tall enough to see above the t...
I've loved my mother's desk since I was just tall enough to see above the t...
admin
2020-12-24
68
问题
I've loved my mother's desk since I was just tall enough to see above the top of it as mother sat writing letters. Standing by her chair, looking at the ink bottle, pens, and white paper, I decided that the act of writing must be the more wonderful thing in the world. Years later, during her final illness, mother kept different things for my sister and brother."But the desk," she'd said again, "it's for Elizaheth."
I never saw her angry, never saw her cry. I knew she loved me; she showed it in acdou. But as a young girl, I wanted heart-to-heart talks between mother and daughter. They never happened.And a gulf opened between us. I was "too emotional". But she lived "on the surface".
As years passed I had my own family. I loved my mother and thanked her for our happy family. I wrote to her in careful words and asked her to let me know in any way she ebose that she did forgive me. I posted the letter and waited for her answer. None came. My hope turned to disappointment, then little interest and, finally, peace-it seemed that nothing happened. I couldn't be sure that the letter had even got to mother. I only knew that I had written it, and l could stop trying to make her into someone she was not.
Now the present of her desk told, as she'd never been able to, that she was pleased that writing was my chosen work. I cleaned the desk carefully and found some papers inside--a photo of my father and a one-page letter, folded and refolded many times. Give me an answer, my letter asks, in any way you choose. Mother, you always chose the act that speaks louder than words.
The passage shows that _______
选项
A.mother was cold on the surface but kind in her heart to her daughter
B.mother was too serious about everything her daughter had done
C.mother cared much about her daughter in words
D.mother wrote to her daughter in careful words
答案
A
解析
由第二段最后一句“But she lived‘onthe surface”’和全文内容可知.作者的母亲表面上很冷漠,但心里充满了对作者的爱,正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/e2R8KKKQ
相关试题推荐
_____mattersmostinlearningEnglishisenoughpractice.A.WhatB.WhyC.Wher
Tom'smotheralwaystoldhimnottosmokeagain,but______didn'thelp.
Thisskirtwasmade______yourmother______herownmeasure.A.for;toB.for;
Whatdidmotherdowithherdaughter'sletteraskingforgiveness?__________
I'velovedmymother'sdesksinceIwasjusttallenoughtoseeabovethet...
I'velovedmymother'sdesksinceIwasjusttallenoughtoseeabovethet...
I'velovedmymother'sdesksinceIwasjusttallenoughtoseeabovethet...
I'velovedmymother'sdesksinceIwasjusttallenoughtoseeabovethet...
Dr.MarshaHerbert'sillustrationswereclearenoughtomakeherpresentatio...
[英译汉]Irangyourhouselastnightbutyourmotheransweredthephone.
随机试题
下列属于绘制竣工图的依据的是()。 A.施工前场地绿化图 B.建(构)筑物所
下列选项中关于期权的说法正确的是( )。 A.买进或卖出期权可以实现为标
以下哪项描述的是典型胃平滑肌瘤 A.多数位于浆膜层 B.瘤体形态不规则 C
幼儿园教育的( )特点是指幼儿园的教育应该是简单的、通俗的、基础的,易于开启幼
下列不能作为有限责任公司股东出资的资产的是()。
根据上表所列数据,下列说法正确的是()。
预防新生儿胆红素脑病首选的护理措施是A:遵医嘱进行换血疗法B:遵医嘱进行蓝光照射C:遵医嘱给予血浆和清蛋白D:遵医嘱吸氧E:遵医嘱静脉滴注抗生素
患者,男性,54岁,右舌侧缘溃疡5个月不愈,全身一般情况良好。门诊活检诊断为“舌鳞状细胞癌(Ⅱ?Ⅲ级)”,经专家门诊详细检查后诊断为“右舌侧缘鳞状细胞癌(...
栀子药材的性状特征有A:呈长卵圆形或椭圆形,长1.5~3.5cm,直径1~1.5cmB:表面红黄色或棕红色,具6条翅状纵棱C:顶端残存萼片,基部稍尖,有残留
某点声源位于空旷硬质地面上,距其100米处的A声级为50dB(A),若只考虑几何发散衰减,则该声源的声功率级是()。A:78dB(A)B:81dB(A)C: