首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第三篇Internet ShoppingInternet shopping is a new way of shopping. Nowaday...
共用题干 第三篇Internet ShoppingInternet shopping is a new way of shopping. Nowaday...
admin
2020-12-24
9
问题
共用题干
第三篇
Internet Shopping
Internet shopping is a new way of shopping. Nowadays,you can shop for just about anything from your armchair. All you need is a computer which is linked to the Internet. Shopping on the Internet is becoming increasingly popular. In the United States,people spent over U.S. $2.5 billion on Internet shopping in 1998.This figure is expected to reach U.S.$11 billion by the year 2004.
People can shop for a variety of products on the Internet.Physical products include items such as books,CDs,clothes and foods.These types of products are the most common purchases through the Internet.You can also buy information products such as on-line news or magazine stories,or you can download computer software through the Internet.Services such as booking airline tickets,reser-ving hotels or renting cars are also available on the Internet.You can also go shopping on the Inter-net for entertainment services and take part in on-line games.
Internet shopping offers a number of benefits for the shopper. The most important advantage is convenience.You can shop whenever you like as the on-line shops are open 24 hours a day and you don't have to queue with other shoppers at the check-out counters.Secondly,it is easy to find what you are looking for on the Internet.Even out-of-print books may be ordered on line.Finally,it is often cheaper to buy goods through the Internet,and you can tell the shop exactly what you want.
The main disadvantage of Internet shopping is that you cannot actually see the products you are buying or check their quality.Also,many people enjoy shopping in the city and miss the opportunity to talk to friends.Some people are worried about paying for goods using credit cards,so Internet companies are now finding ways to make on-line payment safe.
Internet shopping is sure to become more and more popular in the years ahead.It promises to change the way we buy all kinds of things一from tonight's dinner to a new car.
选项
The disadvantages of Internet shopping include all of the following EXCEPT that________.
A:customs cannot actually see the products they are buying
B:customs cannot check the product's quantity they are buying
C:many people enjoying shopping in the city miss the opportunity to talk to friends
D:some people are worried about paying for goods using credit cards
答案
B
解析
本题为细节题。文章第二段阐述了网上购物的种类,不仅可以买到诸如书、CD、衣服等物质产品,还可以买到在线新闻、杂志、软件等信息产品,甚至还有娱乐服务和网络游戏等。其中提到:"You can also buy information products such as on-line news or magazine stones,or you can download computer software through the Internet.”即“on-line news and maga-zine stories”属于“information products",所以选D。 A项文章未提及;目前网上已提供在线新闻和杂志故事,排除B项;这些新闻杂志是需要购买的,并不能免费下载,排除C项。
本题为细节题。第三段第一、二句话:"Internet shopping offers a number of benefits for the shopper.The most important advantage is convenience.”即最大的优势是便利。选项A和B虽然也是网上购物的好处,但不是最重要的;选项C不是网上购物的好处之一,而是网上购物的一个弊端,即不能检查商品的质量。
本题为细节题。第四段提到了网上购物的主要缺点,包括:不能看到实物并检查质量,排除A;不能享受购物的乐趣,排除C;使用信用卡的不安全性,排除D。选项B 意为“顾客不能检查所购商品的数量”,而文中提到的是不能检查商品的质量,所以符合题意。
本题为主旨题。文章中作者围绕网络购物,阐述了网上购物的种类及其优缺点,并对其未来进行展望。所以正确答案应该是D。选项B、C都只是文章的一个方面;选项A过于宽泛。
本题为态度题。文章最后一段说:" Internet shopping is sure to become more and more popular in the years ahead.It promises to change the way we buy all kinds of things一from tonight's dinner to a new car.”可以看出,作者对网上购物的未来持乐观态度(optimistic )。 negative(消极的)、concerned(关心的)、critical(批评的)都与文章内容不符。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/e8pQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
随机试题
某工程项目建设周期较长,实施期间项目的建设条件和外部环境发生了变化。这体现了工程
下列组织不能作为保证人的是( ) A.企业法人的分支机构、职能部门 B.学
围绝经期生理变化可引起多系统的变化,下列哪项除外 A.呼吸系统 B.生殖器官
简答制定企业集团人力资本战略对实现企业集团总体战略的重要作用。
新安装及A、B类检修避雷器,精确测温周期在重新投运后()。
不属于教师道德行为评价善恶标准的相对性种类是A.社会政治.经济.文化发展的差异性B.教育事业发展状况是影响教师道德行为评价的重要因素C.社会思潮
诱导IgE产生的主要细胞因子是()。A.IL-1B.IL-2C.IL-4D.IL-3E.IL-6
对于精、血、津液等物质具有防止其无故流失指气的A.推动作用B.温煦作用C.防御作用D.固摄作用E.气化作用
治疗风湿性关节炎宜选用药物()。A.别嘌呤醇B.奎尼丁C.美沙酮D.氯氮平E.吲哚美辛
对于小组成员个体的介入技巧,包括()方面。A.改变小组对其组员的吸引力B.促进个体自我改变C.社会工作者可以通过自身的权威影响成员行为的改变D.改变沟通和