首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
共用题干 The Development of American Postal
共用题干 The Development of American Postal
Freeti
2019-12-17
62
问题
共用题干The Development of American Postal System
In the early days of the United States,postal charges were paid by the recipient and charges varied with the distance carried.In 1825,the United States Congress permitted local postmasters to give letters to mail carriers for home delivery,but these carriers received no government salary and their entire compensation depended on what they were paid by the recipients of individual let-ters.In 1847,the United States Post Office Department adopted the idea of a postage stamp, which of course simplified the payment for postal service but caused grumbling by those who did not like to prepay.Besides,the stamp covered only delivery to the post office and did not include carrying it to a private address.In Philadelphia,for example,with a population of 150,000,peo- ple still had to go to the post office to get their mail.The confusion and congestion of individual citizens looking for their letters was itseff enough to discourage use of the mail.It is no wonder that,during the years of these cumbersome arrangements,private letter-carrying and express bus-mnesses developed.Although their activities were only semi-legal,they thrived and actually adver-tised that between Boston and Philadelphia they were half-day speedier than the government mail. The government postal service lost volume to private competition and was not able to handle effi-ciently even the business it had.Finally,in 1863,Congress provided that the mail carriers who delivered the mail from the post offices to private addresses should receive a government salary, and that there should be no extra charge for that delivery. But this delivery service was at first confined to cities,and free home delivery became a sing of urbanization.In 1890,of the 75 mul-lion people in the United States,fewer than 20 million had mail delivered free to their doors.The rest,nearly three quarters of the population,still received no mail unless they went to their post office.
选项
What is the main idea of the passage?A: The development of a government postal system.B: The increasing use of private mail services.C: The history of postal stamps.D: The comparison of urban and rural postal services.
答案
A
解析
题目是:以下哪项是文章的主要内容?选项A是政府邮政系统的发展,选项B是私人邮政服务的增长,选项C是邮票的历史,选项D是城市和乡村邮政服务对比。通观全文可知答案选A。 题目是:以下哪一点是邮票的不足之处?原文是“在1847年,美国邮政部门开始采用邮票,这样会简化邮资问题,但也遭到那些不愿预付邮费的人的抱怨”。因此答案选A。 题目是:“cumbersome”一词在文中的意思是什么。根据上下文,原文是“难怪在多年不方便的邮政服务中,私人邮件和快递迅速发展”。cumbersom。在此意思是“笨重的、麻烦的”,C项中的awkward意思是“笨拙的、不灵活的”。因此答案选C。 题目是:以下哪一项是私人邮政优于政府邮政服务的方面?原文是“从波士顿到费城它们寄送的邮件速度要比政府的时间快半天”。因此答案选B。 题目是:以下哪项对19世纪末美国免费送信上门的服务描述不正确?原文涉及的内容是“最后在1863年,国会规定谁把邮件从当地邮局递送给市民将得到政府的工资,同时不能有额外收费。但是这种邮政服务最初仅局限于城市,免费送货上门成为城市化标志之一”。因此答案选A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/eEHfKKKQ
相关试题推荐
C题干图形都是开放图形,选项中只有C是开放图形。故选C。
A根据题干图形中,只有两个连着的黑色小方块,可排除BCD。
C题干图形显然有三个相同的图形组成,题干图形翻转可得到C图形。
D题干中四个图形,两个纵向的线条较长,两个纵向的线条较短,观察选项,只有D符合要求。
B题干中所有图形都是呈轴对称的平面图形。
B这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形除第1个小图外都是等边图形,根据相等的边的数
C这是一道“3-3-4\"类型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的两套图形,不难发现,左边的一套图中包含三个图形,都是垂直轴对称图形。再考察右
D这是一道“3-3-4\"类型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的两套图形,不难发现,左边的一套图中包含三个图形,各图的结点数分别为4、5、6
B题干第一个图形和第二个图形的上角组合在一起得到B的顶角,题干第四个图形的右下角与B的右下角相似,由此确定答案为B。组合方式如下图所示:
C题干第一个图形和第四个图形中的水平线、题干第二个图形和第三个图形中的竖直线分别构成C中的两组对边。组合方式如下图所示:
随机试题
中央银行的货币政策工具包括( )。
服务人口1万~5万人,年营业额在3000万~10000万元之间的居住区商场内,日
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填人问号处,使之呈现一定的规律性。
1998-68.以下哪项不是癃闭的病因病机 A.膀胱湿热B.肺热壅盛C.
男性,23岁。腰背部僵硬感及疼痛1年,近一个月颈痛伴双髋关节痛,活动后可减轻,同时反复出现双眼结膜炎。实验室检查示:血沉增快,C反应蛋白增高,免疫球蛋白I...
下列选项中,属于措施费的是( )。A.建设用地费B.安全文明施工费C.工程排污费D.施工机械使用费
“能和我说说您对这个治疗方案的看法吗?”此提问属于A.封闭式提问B.开放式提问C.探索式提问D.诱导式提问E.特定式提问
老年人疾病特点是A.起病隐匿B.预后极差C.病情进展快D.多种疾病同时存在E.临床表现往往不典型
安装在易受震动场所的雨水管道使用()。 A.钢管 B.铸铁管 C.塑料管 D.波纹管
当()时,货币供应量增加。A:中央银行发行货币B:中央银行在公开市场上买进国债C:中央银行在公开市场卖出国债D:中央银行提高法定存款准备金率E:中央银行