首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
Women Staying in Mini-Skirts for Longer British women are happy nowadays to...
Women Staying in Mini-Skirts for Longer British women are happy nowadays to...
admin
2020-12-24
142
问题
Women Staying in Mini-Skirts for Longer
British women are happy nowadays to wear mini-skirts up until the age of 40, according to research by Debenhams.
Just 20 years ago, few women would dare to wear a mini-skirt after the age of 33, the store said. "It shows that women now have an increasing confidence in their bodies and are happy to dress accordingly," it added in a statement. "If this trend continues, there's no doubt that, within the next decade, women in their mid 40s and early 50s will rightly regard a mini-skirt as an essential part of their everyday wardrobe."
The figures emerged when the store examined the latest age profile of women buying short, 36-cm skirts over the past six months. Their results show that it has jumped from an average age of 36-year-old at the start of millennium (千禧年) to 40 today. Figures from 1980 showed that on average women stopped buying minis when they reached 33 years old -- a figure unchanged from the mid-1960s.
The store noted that experts believe that the popularity of intensive gym (健身房) culture, providing women with well toned bodies for longer may be the reason. The increasing number of British women living on their own may also be a factor.
The Debenhams' study showed that a modern woman's love affair with a mini-skirt begins at the age of 14 but that she doesn't buy her first one until the age of 16. Instead, she flouts school rules by rolling up the waistband of the school uniform to give the impression of wearing a mini skirt.
Skirts get shorter between the ages of 16 and 19, reducing in size from 46 to 36cm before reaching their shortest, a mere 32 cm, at the age of 23. Skirt length increases slightly between the ages of 23 and 27, rising to 37 cm, possibly due to girls being in their fast stable relationship, with no desire to attract attention, the store said.
However, it found short skirts suddenly zoom in popularity between the ages of 27 and 34, as those early relationships break down, and new relationships are formed. The move into longer skirts begins irreversibly at 40 years old, when 46-cm skirts, still slightly above the knee are the norm. From then on, skirt length increases dramatically, falling below the knee for the very first time since school days at the age of 42.
Which of the following statements about the length of the mini-skirts is true?()
选项
A.At the age of 14, girls often wear mini-skirts which are about 46cm in size.
B.Girls at the age of 19 wear the shortest mini-skirts,
C.At the age of 23, most girls wear mini-skirts which are 37cm long,
D.From the age of 23, skirt length increases because girls are in their first stable relationship.
答案
D
解析
细节题。句意:下面关于迷你裙的长度的描述哪一项是真实的?这个题利用定位选项 的方法更容易得出答案。例数第二段讲迷你裙的长度问题,利用四个选项中的数字分别 定位,可知正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/fGdQKKKQ
相关试题推荐
WomenStayinginMini-SkirtsforLonger Britishwomenarehappynowadaysto...
WomenStayinginMini-SkirtsforLonger Britishwomenarehappynowadaysto...
WomenStayinginMini-SkirtsforLonger Britishwomenarehappynowadaysto...
Wecannolongertoleratehisactions.()A.putupwithB.acceptC.takeD.receive
WomenStayinginMini-SkirtsforLonger Britishwomenarehappynowadaysto...
Ican'tputupwithmyneighbor'snoiseanylonger;it'sdrivingmemad.()
Wecannolongertoleratehisactions.()A.putupwithB.acceptC.takeD.receive
共用题干 CareersforWomenItisonlyseventyyearssinceBritishwomengotther...
共用题干 CareersforWomenItisonlyseventyyearssinceBritishwomengotther...
共用题干 CareersforWomenItisonlyseventyyearssinceBritishwomengotther...
随机试题
了解建筑物的地理位置、高程、朝向、层数、占地面积、平面形状、周围环境以及新建建筑
小陈随丈夫从小城镇移到了大城市,丈夫常常出差,没有时间陪她,小陈在陌生的环境里没
金融衍生工具的价值与基础产品或基础变量紧密联系、规则变动,这体现出衍生工具的()
在同一桌上绘画的幼儿,其想象的主题往往雷同,这说明幼儿想象的特点是( )。
人民法院审理期货合同纠纷案件,应当严格按照当事人在合同中的约定确定违约方承担的责
下列关于大气污染源排放速率标准分级的说法,错误的是()。
太平天国农民起义的历史意义、失败原因和经验教训有哪些?
甲状腺功能亢进(甲亢)的早期诊断,下列哪项检查最为敏感A.血清总三碘甲状腺原氨酸(TT)和血清甲状腺素(TT)B.血清游离三碘甲状腺原氨酸(FT)和血清游离甲
患者男,69岁。以“肺心病”而入院治疗,护士对患者进行身体评估发现下列症状,其中提示其右心功能不全的是A.口唇紫绀B.呼吸急促C.表情痛苦D.肝颈回流征阳
一项成本仅与某方案有关,当该方案被取消时,此项成本亦可免除。该成本是指()。A:估计成本B:沉没成本C:可缓成本D:可免成本