首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Research shows we make up our minds about people through unspoken commu...
共用题干 Research shows we make up our minds about people through unspoken commu...
admin
2020-12-24
43
问题
共用题干
Research shows we make up our minds about people through unspoken communication within seven seconds of meeting them. Consciously or unconsciously,we show our true feelings with our eyes,faces,bodies and attitudes,causing a chain of reactions,ranging from comfort to fear.
Think about some of your most unforgettable meetings:an introduction to your future spouse,a job interview,an encounter with a stranger. Focus on the first seven seconds.What did you feel and think?How did you"read"the other person?How do you think he read you?
You are the message.For 25 years I've worked with thousands who want to be successful.I've helped them make persuasive presentations,answer unfriendly questions,communicate more effectively.The secret has always been you are the message.Others will want to be with you and help you if you use your good qualities.They include:physical appearance,energy,rate of speech, pitch and tone of voice,gestures,expression through the eyes,and the ability to hold the interest of others.Others form an impressiont about you based on these.
Think of times when you know you made a good impression.What made you successful?You were committed to what you were talking about and so absorbed in the moment you lost all self-con-sciousness.
Many books advise you to stride into a room and impress others with your qualities.They instruct you to greet them with"power handshakes"and tell you to fix your eyes on the other person. If you follow all this advice,you'll drive everyone crazy一including yourself.
The trick is to be consistent at your best.The most effective people never change from one situation to another. They're the same whether they're having a conversation,addressing their garden club or being interviewed for a job.They communicate with their whole being;the tones of their voices and their gestures match their words.
选项
Physical appearance is the most important quality which may help us to communicate with others。
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
C
解析
从文章第一段我们知道研究表明人们会在相互之间的接触中通过眼神、面部表情等的沟通来对他人作出判断。因此本句表述是正确的。
文章告诉我们要重视会面的前七秒钟,它能帮助我们读懂对方。因此本句的表述是正确的。
文章第三段仅仅提到外貌是我们能够利用的特点之一,并没有提到它是最重要的,因此选择C项。
从文章第三段我们知道别人对你的印象就是根据外表、活力、语速、语音语调、手势、眼神,以及使他人对你保持兴趣的能力等因素形成的。因此本句的表述是错误的。
文章第五段明显告诉我们作者并不赞同有些书上建议的用有力的握手问候他人,并且用双眼注视对方。因此本句的表述是错误的。
文章最后一段告诉我们诀窍在于要始终如一地保持最佳状态的自我,给人印象最深的那些人从不随着情境的变化而改变自己。因此本句的表达是正确的。
从文章最后一段我们知道沟通时应当使手势和话语匹配。因此本句的表达是正确的。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/fO9QKKKQ
相关试题推荐
共用题干 Hitchhiking(搭车旅游)WhenIwasinmyteens(十几岁)and20s,hitchhikingwasa...
共用题干 Hitchhiking(搭车旅游)WhenIwasinmyteens(十几岁)and20s,hitchhikingwasa...
共用题干 Hitchhiking(搭车旅游)WhenIwasinmyteens(十几岁)and20s,hitchhikingwasa...
共用题干 Hitchhiking(搭车旅游)WhenIwasinmyteens(十几岁)and20s,hitchhikingwasa...
共用题干 Hitchhiking(搭车旅游)WhenIwasinmyteens(十几岁)and20s,hitchhikingwasa...
共用题干 Hitchhiking(搭车旅游)WhenIwasinmyteens(十几岁)and20s,hitchhikingwasa...
共用题干 ChildConsultantsThesedays,"whatdoyouwanttodowhenyougrowup?...__
共用题干 ChildConsultantsThesedays,"whatdoyouwanttodowhenyougrowup?...__
共用题干 ChildConsultantsThesedays,"whatdoyouwanttodowhenyougrowup?...__
共用题干 ChildConsultantsThesedays,"whatdoyouwanttodowhenyougrowup?...__
随机试题
在电解质紊乱(低血钾、低血镁)下服用,易引发尖端扭转性室性心律失常的药品有 A
两组独立样本连续型变量,若来自非正态总体,可采用 A.t检验 B.方差分析
目前认为下列哪一项是诊断心衰最敏感的标志物 A.心钠肽(ANP) B.D-二
根据下列资料,回答问题。 能够从上述资料中推出的是:
某类房地产2012年1月的市场价格为4230元/m2,2012年9月的市场价格为
对急性坏死性胰腺炎,下列哪种药物最有价值A.生长抑素B.H受体拮抗剂C.生长激素D.胰高血糖素E.抑肽酶
公司股票筹资相对于债券筹资的优点在于()。A.增加投资发起人的风险B.少纳所得税C.可降低公司负债比率D.支出固定
食管抗反流机制减弱主要是由于A.膈食管韧带的解剖缺陷B.食管蠕动功能障碍C.食管下括约肌(LES)功能减弱D.胃酸分泌功能增加
填充墙与承重主体结构间的空隙部位施工,应在填充墙砌筑()后进行。A.3天B.7天C.10天D.14天
以()来从事自己的职业并持续追求体现工作的最优效果,是现代职业观和职业人的理想境界。A、职业化的职业精神B、社会化的职业精神C、职业化的敬业精神D、社会