首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
金融经济
Questions 95-98 refer to the following advertisement. As the number of new i...
Questions 95-98 refer to the following advertisement. As the number of new i...
admin
2020-12-24
78
问题
Questions 95-98 refer to the following advertisement.
As the number of new infections and deaths rise in the Ebola outbreak, fear and suspicion in rising, too, making a more difficult for health care workers to get the sick into hospitals, even as increasingly angry crowds are calling for more government action.
The growing chaos caused by this current Ebola outbreak, which is already the worst on record with more than 1,300 infected and 700 dead in three countries in West Africa, was witnessed in a low income community in the Bushrod Island area of Monrovia.
The community members had called the Health
Ministry to come pick up the body of a man who had been dead in his home since Thursday. Late Friday or early Saturday, a woman had died in the same neighborhood, and she was also still in her home. Both were suspected Ebola deaths, and the protesters were saying that the government should remove them.
A man in the crowd said that since they called the government on Thursday, workers had come to examine the scene, but they had not returned. He said that if the government did not respond to the request of community members to remove the bodies, there would be serious consequences.
According to the passage, what was needed most when the passage was written?
选项
A. Serious treatment of the infected.
B. Government’s immediate action.
C. More government workers.
D. Evacuation of the residents.
答案
B
解析
细节题。文章最后一段提及“If the government did not respond to the request of community members to remove the bodies, there would be serious consequences. ”即抗议者希望政府尽快移走尸体,所以选B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/fxG8KKKQ
相关试题推荐
WhichofthefollowingisNOTwhatHegelbelieved?A.Thecontentandformofthe
Thevastnumberofnewbusinessthecityisattractingisgoodnewsforthel...
Followingawidespreaddisputeoverwages,bothpartiesinvolved__________ca...
Whichofthefollowingisthebesttitleforthepassage?__________
Whichofthefollowingisnotmentionedinthisarticle?__________A.Thenumbero
Whichofthefollowingistrueaccordingtothepassage?__________A.TheNationa
Researchersfromthefollowinguniversitiesareinvolvedinthestudyexcept_...
Accordingtothepassage,whichofthefollowingisNOTtrue?__________查A.Socia
WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtothepassage?__________A.Skyscrap
Whichofthefollowingwillthehostprovide?__________.A.RoomcleaningB.Medic
随机试题
投机风险所造成的结果有()。 A.损失和盈利 B.无损失和盈利 C.损失
根据我国《会计法》的规定,我国会计年度的期间为()。
股权投资基金信息披露的原则体现在对披露内容和披露形式两方面的要求上。在披露内容上
行政法规是由()在职权范围内制定、发布的规范性文件。
在堤防工程的堤身填筑施工中,碾压行走方向,应( )。 A、平行于堤轴线
患者,男,72岁,因慢性阻塞性肺气肿住院治疗。今早9时起开始静脉输入5%葡萄糖溶液500ml,滴速为80滴/分。10时左右,当护士来巡房时,发现患者咳嗽、...
下列文化常识中正确的有( )。A.五声也称“五音”,即我国古代五声音阶中的宫、商、角、徵、羽五个音级B.十二生肖是由十二种源于自然界的动物所组成C.花
下列关于卢森堡的相关知识说法错误的是()。A、卢森堡是欧洲第一、世界第八大金融中心B、卢森堡拥有全球第二大基金资产管理市场C、卢森堡拥有全世界30%的管理
最容易发生损伤性骨化的部位是A.膝关节B.肘关节C.前臂D.上臂E.大腿
关于国有资本经营预算的说法,正确的有()。A.自然资源资产目前不宜纳入国有资本经营预算B.行政事业性资产主要由财政拨款形成,不追逐市场利润C.目前的企业上