首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
Britain's Solo Sailor Ellen MacArthur started sailing when she was eight, g...
Britain's Solo Sailor Ellen MacArthur started sailing when she was eight, g...
admin
2020-12-24
83
问题
Britain's Solo Sailor
Ellen MacArthur started sailing when she was eight, going out on sailing trips with her aunt.She loved it so much that she saved her money for three years to buy her first small sailing boat.When she was 18, she sailed alone around Britain and won the "Young Sailor of the Year"award.
But Ellen really became famous in 2001. Aged only 24, she was one of only two women who entered the Vendee Globe round the world solo race, which lasts 100 days. Despite many problems,she came second in the race out of 24 competitors and she was given a very Warm welcome when she returned.
Ambition and determination have always been a big part of Ellen's personality. When she was younger, she lived in a kind of hut (棚屋) for three years while she was Wing to get sponsorship to compete in a transatlantic race. Then she took a one-way ticket to France, bought a tiny seven meter class mini yacht, slept under it while she was repairing it, and then she raced it 4, 000kilometers across the Atlantic in 1997, alone for 33 days.
Ellen has had to learn many things, because sailing single-handed means that she has to be her own captain, electrician, sail maker, engineer, doctor, journalist, cameraman and cook. She also has to be very fit, and because of the dangers of sleeping for long periods of time she' in the middle of the ocean, she has trained herself to sleep for about 20 minutes at a time.
And she needs courage. Once, In the middle of the ocean, she had to climb the mast (桅杆) of a boat to repair the sails -- at four o'clock in the morning, with 100 kph winds blowing around her. It took her many hours to make the repairs. Ellen says. "I was exhausted when I came down. It's hard to describe how it feels to be up there. It's like trying to hold onto a big pole, which for me is just too big to get my arms around, with someone kicking you all the time and trying to shake you off."
But in her diary, Ellen also describes moments which make it all worthwhile (值得的) :"Abeautiful sunrise started the day, with black clouds slowly lit by the bright yellow sun. I have a very strong feeling of pleasure, being out here on the ocean and having the chance to live this. I just feel lucky to be here."
Ellen lived in a kind of hut for three years()
选项
A.because she was interested in country life.
B.because she was ambitious for the coming race.
C.while she was learning how to repair sails.
D.while she was trying to get financial support for a race.
答案
D
解析
细节题。题干:Ellen在一种棚屋里住了三年,____。利用hut和three years可以定位到文章第三段第二句,“她在一个棚屋里住了3年,期间她一直在为获得资助去参加横渡大西洋的帆船比赛而努力”,由此可以推出选项D“那时她在努力获得参赛的资金支持”为正确答案。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/hZpQKKKQ
相关试题推荐
TheweatherisaconstantsubjectofconversationinBritain.A.questionB.pro
Britain'sSoloSailor EllenMacArthurstartedsailingwhenshewaseight,g...
Britain'sSoloSailor EllenMacArthurstartedsailingwhenshewaseight,g...
Britain'sSoloSailor EllenMacArthurstartedsailingwhenshewaseight,g...
Britain'sSoloSailor EllenMacArthurstartedsailingwhenshewaseight,g...
Britain'sSoloSailor EllenMacArthurstartedsailingwhenshewaseight,g...
Britain'sSoloSailor EllenMacArthurstartedsailingwhenshewaseight,g...
TheweatherisaconstantsubjectofconversationinBritain.(名词,2007年真题)()A.
共用题干 第一篇Britain'sSoloSailorEllenMacArthurstartedsailingwhenshewase...
共用题干 第一篇Britain'sSoloSailorEllenMacArthurstartedsailingwhenshewase...
随机试题
(17-19题共用题干) 女性,38岁。1年来面色苍白伴倦怠、耳鸣就诊。化验R
1月4日,某套利者以250元/克卖出4月份黄金期货,同时以261元/克买入9月份
下列对应不正确的是()。 A.《中国社会各阶级分析》——土地革命时期 B.《
人际沟通的两种形式是()。
下列对于子宫内膜异位症典型症状的描述,正确的是
首次产前检查最恰当的时期应是
第四方物流是一个供应链的集成商,它对公司内部和具有互补性的服务供应商所拥有的不同
酒精、镇静剂、镇痛药、阿片类或神经类药物急性中毒患者禁用()。A.吗啡B.哌替啶C.曲马多D.芬太尼E.可待因
某街道办事处向某社会服务机构购买老年服务。该机构运用社会策划模式,根据辖区内老年人服务需求调查的结果,计划未来五年在多个社区建立日间老年服务中心。上述做法...
由于原材料、燃料、工资等资源价格上升,而生产效率不变引发的通货膨胀是()。A:需求拉动型通货膨胀B:成本推动型通货膨胀C:输入型通货膨胀D:结构型通货膨胀