首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第三篇How to be a Successful BusinesspersonHave you ever wondered why some...
共用题干 第三篇How to be a Successful BusinesspersonHave you ever wondered why some...
admin
2020-12-24
50
问题
共用题干
第三篇
How to be a Successful Businessperson
Have you ever wondered why some people are successful in business and others are not?Here's a story
about one successful businessperson.He started out washing dishes and today he owns 168 restaurants.
Zubair Kazi was born is Bhatkal a small town in southwest India.His dream was to be an airplane pilot
and when he was 16 years old,he learned to fly a small plane.
At the age of 23 and with just a little money in his pocket,Mr. Kazi moved to the United States.He
hoped to get a job in the airplane industry in California.Instead,he ended up working for a company that
rented cars.
While Mr. Kazi was working at the car rental(租赁的)company, he frequently ate at a nearby KFC
restaurant.To save money on food,he decided to get a job with KFC.For two months,he worked as a cook's
assistant.His job was to clean the kitchen and help the cook."I didn't like it,"Mr. Kazi says,"but I always
did the best I could."
One day,Mr. Kazi's two co-workers failed to come to work.That day,Mr. Kazi did the work of all three
people in the kitchen.This really impressed the owners of the restaurant.A few months later,the owners
needed a manager for a new restaurant. They gave the job to Mr. Kazi.He worked hard as the manager and
soon the restaurant was making a profit.
A few years later,Mr. Kazi heard about a restaurant that was losing money.The restaurant was dirty
inside and the food was terrible.Mr. Kazi borrowed money from a bank and bought the restaurant.For the
first six months,Mr. Kazi worked in the restaurant from 8 a. m. to 10 p.m,seven days a week.He and his
wife cleaned up the restaurant,remodeled the front of the building,and improved the cooking.They also
tried hard to please the customers.If someone had to wait more than ten minutes for their food,Mrs.Kazi
gave them a free soda. Before long the restaurant was making a profit.
A year later,Mr. Kazi sold his restaurant for a profit.With the money he earned,he bought three more
restaurants that were losing money.Again he cleaned them up,improved the food and retrained the
employees.Before long these restaurants were making a profit,too.
Today Mr. Kazi owns 1 68 restaurants,but he isn't planning to stop there.He's looking for more poorly
managed restaurants to buy."I love it when I go to buy a restaurant and find it's a mess."Mr. Kazi says.
"The only way it can go is up."
选项
Mr. Kazi decided to work with KFC to_________.
A:learn how to cook
B:save money for a car
C:learn how to run a restaurant
D:save money on food
答案
D
解析
由第二段第二句“His dream was to be an airplane pilot”可知D项正确。
由第四段第二句“To save money on food ,he decided to get a job with KFC”可知选D。
由第五段可知,因为Kazi有一次一个人干了三个人的活,这给老板留下了深刻的印象, 因此老板给就了一个机会给Kazi——当一个餐馆的经理。可知选C。
由第七段倒数第二句“Again, he cleaned them up, improved the food, and retrained the employees.”可知选C。
mess意为“肮脏,杂乱,不整洁”,与dirty意思相近,故选B。第5部分;补全短文
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/lvEQKKKQ
相关试题推荐
Readingthejobad,hewonderedwhetherhewaseligibletoapplyforit.(2006年...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
随机试题
初次诊断活动期十二指肠溃疡,下列治疗中最适合的是 A、联合应用两种粘膜保护剂
关于在上海证券交易所开立的证券账户,下列说法正确的是()。 Ⅰ.证券投资基金
咽结合膜热的病原是
环球健康保险公司最近承担了一个大型企业的健康险业务,为12000人提供报销型保险。合同的条款规定,员工的医疗费用按80%的比例报销门诊费用,按100%的比...
“应试教育”重视()。A.少数“尖子生”B.大多数学生C.少数后进生D.中等生
春秋、战国的确是中国历史上举足轻重的“盛世”,虽然政治上混乱不堪、军事上征战连绵,痛苦、泪水、鲜血始终纠缠着这一时期的人们,但对于思想、对于文化、对于科技...
下列关于原核生物转录的描述,错误的是( )A.即以DNA为模板合成RNA的过程B.RNA聚合酶受抗生素利福平抑制C.核心酶识别转录起始点D.因子识别转
政府对建设工程施工质量监督的职能主要有()。 A.监督检查参建各方主体的质量行为 B.监督检查工程实体的施工质量 C.评定工程质量等级 D.监督...
依照《军人抚恤优待条例》的规定,死亡抚恤分为()两种类型。A.一次性抚恤金和定期抚恤金B.现金抚恤金和实务抚恤C.烈士抚恤和遗属抚恤D.一次性抚恤和多次
根据商业银行绿色信贷合同管理的要求,对涉及重大环境和社会风险的客户,说法错误的是()。A.应当订立客户在管理环境和社会风险方面违约时银行业金融机构的救济条款B