首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
下面的短文后有2 项测试任务:(1 ) 第 1 ? 4 题要求从所给的6 个选项中为第2 ~ 5 段每段选择1个最佳标题;(2 ) 第 5~ 8 题要求从...
下面的短文后有2 项测试任务:(1 ) 第 1 ? 4 题要求从所给的6 个选项中为第2 ~ 5 段每段选择1个最佳标题;(2 ) 第 5~ 8 题要求从...
admin
2020-12-24
52
问题
下面的短文后有2 项测试任务:(1 ) 第 1 ? 4 题要求从所给的6 个选项中为第2 ~ 5 段每段选择1个最佳标题;(2 ) 第 5~ 8 题要求从所给的6 个选项中为每个句子确定1 个最佳选项。
The Supercomputer Network
1 Recently, ten laboratories run by governments in different parts of the world have become linked. Their computers have been connected so they can “ talk” to each other This may not seem very dramatic news, but it is the beginning of a development that will
increase the power of the Internet tremendously.
2 The Internet is an interconnected (互联)system of networks that connects computers round the world and facilitates the transmission and exchange of information. The way that you use the Internet is by accessing this network. This depends on the power that your system allows you to use. The power of your computer is responsible for how fast you can download (下载) files, how much data you can store, etc. If your computer is old and slow, accessing the information can be very difficult.
3 The new development in information technology has been called “ the grid” (网格技术), and it will be a network of computers that are linked together. The “ grid” will work in a different way from the Internet,enabling you to get the power of the biggest computers in the world on your computer. Accessing the information will no longer depend on the power of your computer. The idea is that while you access information, you will also have access to the power of the bigger computer stations.
4 One advantage of this revolutionary idea is that geographical location will become irrelevant. The “ grid” will decide which are the best parts of a worldwide network to do the job you want. This means that you may be accessing a computer in Japan to solve a
problem in Alaska.
5 The "grid” can be compared to having an efficient personal assistant. You can give your assistant a task and “ he” wHI do it for you. The assistant will do the preliminary research, collect the data, compare them and decide on the best course of action by accessing any of
the computer centres in the “ grid” that happen to have the relevant information. All you have to do is assign the task, sit back and wait.
6 At present,possible applications of the “ grid” in scientific research are being explored While it has taken about fifteen years for Internet use to become widespread, experts believe that the "grid” could be up and running for private individuals far more quickly. Scientists working on “ grid” projects are convinced that it will be as widely used as the web in the next ten years.
The “ grid” would be like____________ , who can perform your tasks efficiently.
选项
A the bigger computer stations
B the advantage
C ten years
D information
E your personal assistant
F fifteen years
答案
E
解析
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/nJlQKKKQ
相关试题推荐
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段,每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6个选项中为每...
下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息...
下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息...
下面每个句子中均有1个词或短语画有底横线,请为每处画线部分确定1个意义最为接近的选项。 Shecameacrossthreechildren...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
随机试题
下列属于内部控制固有局限性举例的有()。 A、控制的设计和修改可能存在失误
关于项目总投资中流动资金的说法,正确的是( )。 A.流动资金估算可采用综合
在社会服务机构中,通常会安排资深社会工作者担任督导,并赋予其行政权力。机构在选择
提出“发现学习”的是( )。
( )是在出乎意料的紧迫情况下引起的急速而紧张的情绪状态。
支饮的诊断要点是
案例: 下面是某教师关于动量概念的教学。 教师:前面几章我们主要应用牛顿运动定律研究了物体的运动.但对于有些物体的运动直接应用牛顿运动定律就发生了...
开展社区预防慢性非传染性疾病的健康教育,从健康传播效果的层次看,以下表述属于健康信念认同的是( )A.经常参加有氧健身活动B.相信合理膳食有利预防疾病C.
关于慢性龈炎时的龈沟错误的是A.龈沟探诊可达3mm或更多B.加深的龈沟称为龈袋C.龈袋的上皮附着水平位于釉牙骨质界以下的根面上D.牙周探诊深度常大于组织学
下列关于对潜在投标人进行资格审查的规定,表述错误的是()。A.应当发布资格预审公告、编制资格预审文件B.资格预审结束后,招标人应当及时向资格预审申请人发出资格