首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 ‘Feed Me Better'When British TV chef Jamie Oliver launched his‘Feed Me...
共用题干 ‘Feed Me Better'When British TV chef Jamie Oliver launched his‘Feed Me...
admin
2020-12-24
37
问题
共用题干
‘Feed Me Better'
When British TV chef Jamie Oliver launched his‘Feed Me Better'campaign in 2004 in schools in the Greenwich area of London with the aim of improving the diet of British schoolchildren,some people were skeptical about the impact it would have.Oliver's highly-publicized television campaign to improve school lunches led to dramatic changes in the meals offered to pupils in the Greenwich schools.In order to achieve his aim Oliver needed to show schools how to swap(交换)cheap processed meals , which were high in saturated fat(饱和脂肪),salt , and sugar , for healthier options.
Now,research at the Institute for Social and Economic Research(ISER)has shown that Oliver's experiment did not only help pupils eat more healthily,it also resulted in them performing better at school in English and Science and in helping schools reduce their rates of absenteeism(缺勤).The ISER study, carried out by Michele Belol and Jonathan James,showed"substantial"positive effects,with the performance of 1 1 -year-old pupils eating Oliver's meals improving by up to 8% in Science and by as much as 6% in English.In addition,the number of children having authorized absences for sickness since 2004 showed a 14% decrease.
The ISER study analysed the academic test results of more than 13,000 children in Greenwich between 2002 and 2007 to evaluate the impact of Oliver's healthier meals on school performance.Pupils who sat exams in 2006-2007 had been on the new diet for at least 12 months,and the researchers found that the number of pupils reaching higher levels of achievement had clearly risen.The study also compared the results of the schools in Greenwich with those of pupils of the same age in seven other London areas who did not eat the meals created by Oliver.The researchers were surprised by the speed of improvements in the Greenwich pupils.They could find no other explanation for the results except for the healthier and more nutritious meals created by Oliver.
Commenting on ISER's findings,Oliver said he felt the research proved that he was right in his decision to remove fatty processed food and replace it with nutrient-rich(营养的)foods such as coconut (椰子),fish, and broccoli(花椰菜).He commented that “we could see that it made them calmer and therefore able to learn”.
选项
The pupils in Greenwich said they liked the healthier meals.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
C
解析
由文章第一段第一句话中“…with the aim of improving the diet of British schoolchildren"可知,本题选A。
由文章第一段第一句话中"…some people were skeptical about the impact it would have."可知,有些人质疑这项活动的作用。故本题答案为B。
由文章后三段得知,ISER这个机构进行的研究主要是关于学生的饮食与学习成绩之间的关系,而并不是学生在体育方面的表现,故选B。
题干内容的意思是“格林威治的学生们说他们喜欢更健康的食物”,而文中并未提及学生们对这种食物的态度。因此答案为C。
由文章第二段最后一句话可知,自2004年起,请病假的学生人数减少了14%,题干的表述正确。因此本题选A。
文章第二段中最后两句和第三段第三句“The study also compared the results of the schools in Greenwich with those of pupils...”等内容都表明ISER在研究中采用了比较方法。因此本题选B。
由文章第二段和第三段可知,这种更健康的食物能够显著地改善学生的各方面表现。因此本题选A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/pv9QKKKQ
相关试题推荐
共用题干 TheDangersofSecondhandSmokeMostpeopleknowthatcigarettesmoking...
共用题干 TheDangersofSecondhandSmokeMostpeopleknowthatcigarettesmoking...
共用题干 第三篇SavePandasWiththeSwitzerland-basedWorldWildlifeFund(WWF),China...
共用题干 第三篇SavePandasWiththeSwitzerland-basedWorldWildlifeFund(WWF),China...
共用题干 第一篇PoolWatchSwimmerscandrowninbusyswimmingpoolswhenlifeguards...
共用题干 第一篇PoolWatchSwimmerscandrowninbusyswimmingpoolswhenlifeguards...
共用题干 第二篇MedicalJournalsMedicaljournalsarepublicationsthatreportmedica...
共用题干 第二篇MedicalJournalsMedicaljournalsarepublicationsthatreportmedica...
共用题干 第二篇MedicalJournalsMedicaljournalsarepublicationsthatreportmedica...
共用题干 HowtoGetAlongWellWithYourBoss1Beforeyouarguewithyourboss,c...
随机试题
下列关于回购的说法中,正确的有()。 A.回购利率是中央银行制定货币政策的重
心电图表现:P波有切迹和增宽,往往超过0.11",P波电压>0.15mv,常见于()A.慢性肺源性心脏病B.高血压病C.风湿性二尖瓣狭窄D.冠心病
患者男,89岁。患慢性支气管炎17年,近两周来急性发作入院。患者入院后出现频繁咳嗽、咳痰,痰稠不易咳出。2分钟前夜班护士发现患者剧烈咳嗽,突然呼吸极度困难...
下列说法不正确的是( )。A.教师履行道德义务往往是觉得做了自己该做的事情B.教师道德义务是同谋求个人权利或报偿相对应的C.教师在履行道德义务之后获得的赞
服药后出现轻度心悸的副作用时可A.喝茶缓解B.喝可乐缓解C.休息缓解D.喝咖啡缓解E.抽烟缓解
依据《建设工程监理范围和规模标准规定》,利用外国政府或者国际组织贷款、援助资金的工程范围包括()。A.使用世界银行、亚洲开发银行等国际组织贷款资金的项目B.
下列关于导爆索起爆的说法正确的是( )。A.导爆索只准用快刀切割,不得用背刀剪断导火索B.支线与主线传爆方向的夹角应不大于60°C.起爆导爆索的雷管,
为了保证物业承接查验工作有约可依和有据可查,应当约定的契约性文件有()。A:物业买卖合同B:临时管理规约C:前期物业服务合同D:物业规划设计方案E:建设
为提高围岩自身的承载力和稳定性,最有效的措施是( )。A、锚杆支护B、钢筋混凝土衬砌C、喷层+钢丝网D、喷层+锚杆
A市中级人民法院以故意伤害罪判处被告人死刑缓期二年执行,被告人没有上诉,检察机关没有抗诉。该案经B省高级人民法院核准。判决生效后,被害人某甲不服,提起申诉...