首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
下面有3 篇短文,每篇短文后有5 道题。请根据短文内容,为每题确定1 个最佳选项。 Centers of the Great European Ci...
下面有3 篇短文,每篇短文后有5 道题。请根据短文内容,为每题确定1 个最佳选项。 Centers of the Great European Ci...
admin
2020-12-24
66
问题
下面有3 篇短文,每篇短文后有5 道题。请根据短文内容,为每题确定1 个最佳选项。
Centers of the Great European Cities
The centers of the great cities of Europe are meeting places by tradition. People gather there to drink coffee and chat late into the night. A mixture of locals and tourists make for an exciting, metropolitan atmosphere.
Squares, plazas(广场)and arcades (拱廊)form the heart of Europe’s cities.
Venice in Italy has the Piazza San Marco——a beautiful square surrounded by shops, churches, restaurants and cafes. In Barcelona, Spain, La Bosqueria is a lively market with hundreds of stalls selling all kinds of goods. London^ Covent Garden is filled with fruit and
vegetable stalls by day and musicians, acrobats (杂技演员)and artists by night. The government buildings at the center of many cities often are architecturally impressive. In London, they serve as a beautiful backdrop(背景)to the coffee tables that line the streets and the banks of the Thames.
These vibrant (有活力的)hearts are the product of centuries of evolution, social historian Joel Garreau told US News and World Report recently. “ The reason people think Venice is so great today is you don’t see all the mistakes,” said Garreau. “ Those have all been removed. ” Most European cities were laid out before the invention of the car, so bars, restaurants and cafes were near to people’s homes. Today, the focus of many Europeans’ life has moved away from the centers. They live in the suburbs and outskirts, driving to supermarkets to get their supplies. But on a continent where people treasure convention, there are still those who hold onto traditional ways, living and shopping locally. These people, together with tourists, provide the city centers with their reason for existence.
Coffee culture plays a part in keeping these city centers flourishing. This is particularly true of Paris whose citizens are famous enthusiastic conversationalists. This skill is developed over many hours spent chatting over espressos(浓咖啡)and cigarettes.
Religion also plays a role in developing sociable atmosphere. People in Roman Catholic countries used to visit the Church on an almost daily basis. Entire communities would gather in the same building and then move out to the markets, cafes and bars in the surrounding streets. An enormous example of this relationship between church and society is the Duomo. The huge marble cathedral in Florence, Italy is surrounded by bakeries and coffee shops, and caters not only to the tourist crowds, but also the local community.
It can be inferred from the first paragraph that each big city in Europe
选项
A has many large squares.
B has many very magnificent sky-scrapers.
C draws tourists in large numbers every year.
D has a center where tourists meet their spouses.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/qC9QKKKQ
相关试题推荐
CentersoftheGreatEuropeanCities ThecentersofthegreatcitiesofEur...
CentersoftheGreatEuropeanCities ThecentersofthegreatcitiesofEur...
CentersoftheGreatEuropeanCities ThecentersofthegreatcitiesofEur...
共用题干 TheOldGateIntheMiddleAgesthevastmajorityofEuropeancitieshad...
共用题干 TheOldGateIntheMiddleAgesthevastmajorityofEuropeancitieshad...
共用题干 TheOldGateIntheMiddleAgesthevastmajorityofEuropeancitieshad...
共用题干 TheOldGateIntheMiddleAgesthevastmajorityofEuropeancitieshad...
共用题干 TheOldGateIntheMiddleAgesthevastmajorityofEuropeancitieshad...
共用题干 TheOldGateIntheMiddleAgesthevastmajorityofEuropeancitieshad...
共用题干 TheOldGateIntheMiddleAgesthevastmajorityofEuropeancitieshad...
随机试题
牙本质所含无机物约占重量的 A.50% B.60% C.70% D.80
某小儿8岁,男,突发腹痛、呕吐,伴下肢和臀部出现紫红色荨麻疹来院就诊。查体:红斑
在直线趋势方程Tt=a+bt中,各个符号的意义包括()。
下列建设用地使用权交易方式中,建设用地使用权人不改变的是()。
马克思认为:“在实际生活中,我们不仅可以找到竞争、垄断和它们的对抗,而且可以找到
大环内酯类抗生素的给药方法是A.间歇给药B.一日一次性给药C.连续给药D.肌内注射E.皮下注射
患者女,55岁。左乳房红肿、增大1个月,进展较快,无疼痛、发热。查体:左乳房红肿,局部温度略高,发硬,但未触及包块,左腋窝有肿大淋巴结,稍硬,活动度好,...
对房地产的现状价值进行评估时,应遵循的估价原则有()。A:合法原则B:价值时点原则C:替代原则D:最高最佳利用原则E:谨慎原则
—般资料:刘某,女性,19岁,大学一年级学生。 案例介绍:刘某由其父母带到心理咨询室,他们反映自己的孩子总说上大学后追求者不断,受此影响,现已不能正常学...
下列关于可保利益原则的说法不正确的是()。A:如果投保人对保险标的不具有可保利益,签订的保险合同无效B:当保险合同生效后,投保人或者被保险人失去了对保险标的的