首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第一篇Goal of American EducationEducation is an enormous and expensive par...
共用题干 第一篇Goal of American EducationEducation is an enormous and expensive par...
admin
2020-12-24
49
问题
共用题干
第一篇
Goal of American Education
Education is an enormous and expensive part of American life.Its size is matched by its variety.
Differences in American schools compared with those found in the majority of other countries lie in the
fact that education here has long been intended for everyone一not just for a privileged elite.Schools are ex-
pected to meet the needs of every child,regardless of ability,and also the needs of society itself. This means
that public schools offer more than academic subjects.It surprises many people when they come here to find
high schools offering such courses as typing,sewing,radio repair,computer programming or driver training,
along with traditional academic subjects such as mathematics,history,and languages.Students choose their
curricula depending on their interests,future goals,and level of ability. The underlying goal of American edu-
cation is to develop every child to the utmost of his or her own possibilities,and to give each one a sense of
civic and community consciousness.
Schools have traditionally played an important role in creating national unity and"Americanizing"the
millions of immigrants who have poured into this country from many different backgrounds and origins.
Schools still play a large role in the community,especially in the small towns.
The approach to teaching may seem unfamiliar to many,not only because it is informal,but also
because there is not much emphasis on learning facts.Instead,Americans try to teach their children to think
for themselves and to develop their own intellectual and creative abilities.Students spend much time,learning
how to use resource materials,libraries,statistics and computers.Americans believe that if children are
taught to reason well and to research well,they will be able to find whatever facts they need throughout the
rest of their lives.Knowing how to solve problems is considered more important than the accumulation of
facts.
This is America's answer to the searching question that thoughtful parents all over the world are asking
themselves in the fast-moving time:"How can one prepare today's child for a tomorrow that one can neither
predict nor understand?"
选项
It is implied in the passage that_________.
A:all high-school students take the same courses
B:every high-school student must take some practical ability training courses
C:every public school offers the same academic subjects
D:the subjects every student takes may vary
答案
D
解析
A、B、D三项均只指出了美国教育口标的一个方面。C项说的是:为每个学生提供一个 充分发展他(她)的才能的机会。这是美国总的教育目标。
由文章第二段倒数第二句话“Students choose their curricula depending on their interests, future goals , and level of ability.”可知,学生可以根据自己的兴趣、将来的目标和能力来选择课 程,因此他们所学的课程是不同的。
A、B、D三项都只提到教育的某一个方面。由文章第四段第二句话“Instead, Americans try to teach their children to think for themselves and to develop their own intellectual and creative abilities.”可知,美国教育最强调的是对学生创造能力的培养。
文章中没有提到美国教育满足外国留学生的需求。
由文章第二段最后一句话“The underlying goal of American education is to develop every child to the utmost of his or her own possibilities,and to give each one a sense of civic and community consciousness.”可知,给每个学生提供最充分地发挥自己能力的机会是美国教育最重要的特点。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/qSMQKKKQ
相关试题推荐
AnExpensiveMistake Istherewaterontheplanetmars?IstherelifeonMar...
AnExpensiveMistake Istherewaterontheplanetmars?IstherelifeonMar...
AnExpensiveMistake Istherewaterontheplanetmars?IstherelifeonMar...
DormFoodMoreComfortable Onceuponatime,eatinginanAmericancolleged...
DormFoodMoreComfortable Onceuponatime,eatinginanAmericancolleged...
DormFoodMoreComfortable Onceuponatime,eatinginanAmericancolleged...
TheRaceintoSpace AmericanmillionaireDennisTitowillalwaysbefamous....
TheRaceintoSpace AmericanmillionaireDennisTitowillalwaysbefamous....
TheRaceintoSpace AmericanmillionaireDennisTitowillalwaysbefamous....
TheRaceintoSpace AmericanmillionaireDennisTitowillalwaysbefamous....
随机试题
北京城区第一座立交桥是( )。 A、昌平路上的白浮桥 B、四元桥 C、复
等长收缩可训练 A.Ⅰ型纤维 B.Ⅱa~3型纤维 C.Ⅱb型纤维 D.Ⅰ
根据《托收统一规则》,下列说法中正确的是: A.托收行应当以善意和合理的谨慎态
Lb3A3194两台变压器间定相〔核相)是为了核定()是否一致。
把人力资源规划划分为战略性人力资源规划和战术性人力资源规划的依据是()。
个人抵押授信贷款中,借款人一次性地向银行申请好办理个人抵押授信贷款手续,取得授信
质量管理体系运行中,对物资的管理包括( )。A.施工现场建(构)筑物的管理B.建设单位财产的管理C.监理过程中物品的保护D.监理设备的控制E.
事故调查应当按照科学严谨、依法依规、实事求是、注重实效的原则.查明事故发生的原因,认定事故的性质和责任,事故性质和责任认定的主要依据是()。A.对事故单位主
关于各种投资工具面临的风险,下列说法不正确的是()。A:投资债券的实际收益率公式为:实际收益率=名义收益率+通货膨胀率B:当个人急于将手中的债券转让出去时,有
房地产开发项目产品的具体建筑过程,一般从现场开工到竣工后交付使用为止称()。A:项目前期策划阶段B:项目设计阶段C:项目实施阶段D:项目使用阶段