首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
Facts about Stroke 1 Every 45 seconds, someone in America has a stroke. Ever...
Facts about Stroke 1 Every 45 seconds, someone in America has a stroke. Ever...
admin
2020-12-24
57
问题
Facts about Stroke
1 Every 45 seconds, someone in America has a stroke. Every 3.1 minutes,someone dies of one. Stroke killed an estimated 167,661 people in 2000 and is the nation’s third leading cause of death, ranking behind diseases of the heart and all forms of cancer. Stroke is a leading cause of serious, long-term disability in the United States.
2 Stroke is a type of cardiovascular (心血管的)disease. It affects the arteries (动脉) leading to and within the brain. A stroke occurs when a blood vessel that carries oxygen and nutrients (营养物)to the brain is either blocked by a clot (凝块)or bursts. When that happens, part of the brain cannot get the blood (and oxygen) it needs, so it starts to die.
3 The brain is an extremely complex organ that controls various body functions. If a stroke occurs and blood flow can’t reach the region that controls a particular body function, that part of the body won’t work as it should. If the stroke occurs toward the back of the brain, for instance, it’s likely that some disability involving vision will result. The effects of a stroke depend primarily on the location of the obstruction (阻塞)and the extent of brain tissue affected.
4 The American Stroke Association has identified several factors that increase the risk of stroke. The more risk factors a person has, the greater the chance that he or she will have a stroke. Some of these you can't control, such as increasing age, family health history, race, and prior stroke. But you can change or treat other risk factors to lower your risk. Factors resulting from lifestyle or environment can be modified with a healthcare provider’s help. Some of these include: high blood pressure, current smoking, heart disease, and high red blood cell count.
5 A stroke can happen to anyone at any moment. In fact about 600, 000 people have strokes every year. For many years, there was no hope for those suffering a stroke. However, recent breakthroughs have led to new treatments. For the treatments to work, the person must get to a hospital immediately.
When a stroke occurs, the arteries leading to and within the brain _
选项
A suffer from a stroke
B will be affected
C change their lifestyles
D will take place
E occurs at the back of his/her brain
F controls various body functions
答案
B
解析
第二段第二句说的就是中风影响到通向大脑的动脉以及大脑里面的动脉
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/rIEQKKKQ
相关试题推荐
DormFoodMoreComfortable Onceuponatime,eatinginanAmericancolleged...
TheRaceintoSpace AmericanmillionaireDennisTitowillalwaysbefamous....
TheRaceintoSpace AmericanmillionaireDennisTitowillalwaysbefamous....
TheRaceintoSpace AmericanmillionaireDennisTitowillalwaysbefamous....
TheRaceintoSpace AmericanmillionaireDennisTitowillalwaysbefamous....
TheRaceintoSpace AmericanmillionaireDennisTitowillalwaysbefamous....
TheRaceintoSpace AmericanmillionaireDennisTitowillalwaysbefamous....
TheRaceintoSpace AmericanmillionaireDennisTitowillalwaysbefamous....
TheRaceintoSpace AmericanmillionaireDennisTitowillalwaysbefamous....
DifferentSchoolsforAmericanCivilWar Historiansofthewarcanbedivid...
随机试题
、(本小题8分。)服装行业是我国的传统优势产业,在国民经济中占据了重要地位,同时
视野检查方法包括 A.弧形视野计 B.Humphrey视野计 C.Gold
2015—2017年我国完成货物运输情况 2017年公路货物周转
在进行“循环系统的组成和功能”的教学时,教师先指导学生观察金鱼尾鳍内的血液流动情
按照《民用建筑设计通则》(GB50352—2005)的规定,普通建筑和构筑物的建
消防水池进水管应根据其()确定。
根据《建设工程施工合同(示范文本)》,关于工程变更程序的说法,正确的有( )。
聚酰胺柱色谱分离下列黄酮,最先出柱的是
最早提出喘证虚实分类法的医著是A.《内经》B.《医宗必读》C.《景岳全书》D.《证治准绳》
文中的括号处应填入的词语为:() A.政策 B.部署 C.精神 D.号召文中的括号处应填入的词语为:()A.政策B.部署C.精神D.号召