首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第一篇Most young people enjoy some form of physical activity.It may be wal...
共用题干 第一篇Most young people enjoy some form of physical activity.It may be wal...
admin
2020-12-24
37
问题
共用题干
第一篇
Most young people enjoy some form of physical activity.It may be walking,cycling or swimming,or in winter,skating or skiing. It may be a game of some kind of football,hockey,golf, or tennis.It may be mountaineering.
Those who have a passion for climbing high and difficult mountains are often looked upon with astonishment.Why are men and women willing to suffer cold and hardship,and to take risks on high mountains?This astonishment is caused probably by the difference between mountaineering and other forms of activity to which men give their leisure.
Mountaineering is a sport and not a game.There are no manmade rules,as there are for such games as golf and football.There are,of course,rules of a different kind which it would be dangerous to ignore,but it is this freedom from man-made rules that makes mountaineering attractive to many people.Those who climb mountains are free to use their own methods.
If we compare mountaineering and other more familiar sports,we might think that one big difference is that mountaineering is not a"team game".We should be mistaken in this.There are,it is true,no "matches " between "teams"of climbers,but when climbers are on a rock face linked by a rope on which their lives may depend,there is obviously teamwork.
The mountain climber knows that he may have to fight forces that are stronger and more powerful than man.He has to fight the forces of nature.His sport requires high mental and physical qualities.
A mountain climber continues to improve the skill year after year. A skier is probably past his best by the age of thirty,and most international tennis champions are in their early twenties.But it is not unusual for a man of fifty or sixty to climb the highest mountains in the Alps.They may take more time than younger men,but they probably climb with more skill and less waste of effort,and they certainly experience equal enjoyment.
选项
Mountaineering involves_________.
A:hardship
B:physical risk
C:cold
D:all of the above
答案
D
解析
推断题。根据第二段第二句:Why are men and women willing to suffer cold and hardship , and to take risks on high mountains?为什么那些男男女女们愿意忍受寒冷和艰辛去高山上冒险呢? 由此可以推断登山运动会涉及辛苦、身体上的风险和寒冷。
推断题。根据第三段第一、二句:Mountaineering is a sport and not a game.There are no manmade rules , as there are for such games as golf and football.登山是一项运动,而不是一种比赛。没有像高尔夫和橄榄球那种类型的比赛所具备的人为制定的规则。由此可知运动和比赛的区别是和规则有关系。
推断题。根据第四段最后一句中提到的:...when climbers are on a rock face linked by a rope on which their lives may depend , there is obviously teamwork.但是当登山者们在悬崖峭壁上被维系他们生命的同一根绳子所联结的时候,显然需要团队合作。可以推断出登山时队员们彼此依赖,有很强的团队性,可以称之为一种团体运动。
推断题。根据倒数第二段第二句:He has to兔ht the forces of nature.他必须和大自然的力量作斗争,fight和compete against表达同样的意思。
主旨题。本文的主要内容就是介绍登山运动。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/s9EQKKKQ
相关试题推荐
TrafficJams—NoEndinSight 1Trafficcongestion(拥堵)affectspeoplethrou...
TrafficJams—NoEndinSight 1Trafficcongestion(拥堵)affectspeoplethrou...
TrafficJams—NoEndinSight 1Trafficcongestion(拥堵)affectspeoplethrou...
TrafficJams—NoEndinSight 1Trafficcongestion(拥堵)affectspeoplethrou...
TrafficJams—NoEndinSight 1Trafficcongestion(拥堵)affectspeoplethrou...
Theysetthisstandardtotestthepeople'capabilitiesfouryearsago.()
Themagnificentchurchtowersalwaysattractpeople'sattentionatfirst.()
GenerationM(多媒体的一代) Beingabletomultitaskisconsideredbymostpeoplea...
GenerationM(多媒体的一代) Beingabletomultitaskisconsideredbymostpeoplea...
TheNeedtoRemember Somepeoplesaytheyhavenomemoryatall:"Ijustca...A
随机试题
在员工收入分类中,信托理财收入及佣金收入分别属于( )。 A、权益收入;投资
某企业为筹集资金,发行500万元普通股股票,每股正常市价为50元,预计第一年发放
家庭健康档案的主要内容包括()
B观察图形始终注意两边突起的折叠边,故推断出答案为B。
急性化脓性腮腺炎最常见病原菌是()
按照《期货交易管理条例》第六十七条的规定,期货公司隐瞒重要事项或者使用其他不正当
服务机构的注册资本、注册地址、法定代表人、分管基金服务业务的高级管理人员等重大信
细菌性痢疾的好发部位是 A回肓部 B回肠 C升结肠 D直
固定桥中的金属舌背主要适用于()A.前牙桥咬合呈开B.前牙桥缺失牙多C.前牙桥咬合紧、力大,桥体唇舌径薄D.前牙桥牙冠长、力大,桥体唇舌径厚
美国联邦负责食品安全的部门主要有农业部、卫生部和环境保护署,这些部门按照食品的()分工负责食品安全的监管。A:环节B:种类C:流程D:形态