首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第二篇Cell Phones: Hang Up or Keep Talking?Millions of people are using ce...
共用题干 第二篇Cell Phones: Hang Up or Keep Talking?Millions of people are using ce...
admin
2020-12-24
54
问题
共用题干
第二篇
Cell Phones: Hang Up or Keep Talking?
Millions of people are using cell phones today.In many places it is actually considered unusual not to
use one.In many countries,cell phones are very popular with young people.They find that the phones are
more than a means of communication一having a mobile phone shows that they are cool and connected.
The explosions around the world in mobile phone use make some health professionals worried.Some
doctors are concerned that in the future many people may suffer health problems from the use of mobile
phones.In England,there has been a serious debate about this issue.Mobile phone companies are worried about
the negative publicity of such ideas.They say that there is no proof that mobile phones are bad for your health.
On the other hand,why do some medical studies show changes in the brain cells of some people who use
mobile phones?Signs of change in the tissues of the brain and head can be detected with modern scanning
equipment. In one case,a traveling salesman had to retire at a young age because of serious memory loss.He
couldn't remember even simple tasks.He would often forget the name of his own son.This man used to talk
on his mobile phone for about six hours a day,every day of his working week,for a couple of years. His family
doctor blamed his mobile phone use,but his employer's doctor didn't agree.
What is it that makes mobile phones potentially harmful?The answer is radiation.High-tech machines
can detect very small amounts of radiation from mobile phones.Mobile phone companies agree that there is
some radiation,but they say the amount is too small to worry about.
As the discussion about their safety continues,it appears that it's best to use mobile phones less often.
Use your regular phone if you want to talk for a long time.Use your mobile phone only when you really need
it. Mobile phones can be very useful and convenient,especially in emergencies.In the future,mobile phones
may have a warning label that says they are bad for your health.So for now,it's wise not to use your mobile
phone too often.
选项
On the safety issue of mobile phones,the manufacturing companies_________.
A:deny the existence of mobile phone radiation
B:hold that the amount of radiation is too small to worry about
C:try to prove that mobile phones are not harmful to health
D:develop new technology to reduce mobile phone radiation
答案
B
解析
由第一段第三句:"cell phones are very popular”可知C项正确。由最后一段第四句 "very useful and convenient”可知B、D两项正确。故选A。
根据语境可知detect的意思是“发现,查明”。故选D。
由第三段可知那位销售员是因为严重的记忆问题而退休的,他连简单的任务都记不 住,故选C。
由第四段最后一句可知,移动公司承认手机有一些辐射,但他们认为辐射的量很小,无 需担心。
由文章最后一句可知,作者建议大家尽量少用手机。 第三篇 本篇文章主要讲述了如何处理脚踩扭伤的问题。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/spEQKKKQ
相关试题推荐
CellPhones:HangUporKeepTalking? Millionsofpeopleareusingcellpho...
CellPhones:HangUporKeepTalking? Millionsofpeopleareusingcellpho...
CellPhones:HangUporKeepTalking? Millionsofpeopleareusingcellpho...
ExcessiveDemandsonYoungPeople Beingabletomultitaskishailedbymost...
ExcessiveDemandsonYoungPeople Beingabletomultitaskishailedbymost...
ExcessiveDemandsonYoungPeople Beingabletomultitaskishailedbymost...
ThreeWaystoBecomeMoreCreative Mostpeoplebelievetheydon'thavemuc...
ThreeWaystoBecomeMoreCreative Mostpeoplebelievetheydon'thavemuc...
ThreeWaystoBecomeMoreCreative Mostpeoplebelievetheydon'thavemuc...
TrafficJams—NoEndinSight 1Trafficcongestion(拥堵)affectspeoplethro...
随机试题
期货业协会设理事会,理事会成员按照合同的规定选举产生。()对错
骨折达到骨性愈合,一般需要()。 A.8~10周 B.8~12周 C.10
女,3岁,颈部肿物约1cm,稍高起于皮肤,圆形,边界不甚清楚,皮表正常。肿块呈青
电气设备交接试验中,变压器油界面张力(25℃)的质量标准为()mN/m。
关于影响系统目标实现因素的说法,正确的是()。 A.组织是影响系统目标实现的
阅读下面材料.回答问题。 以下是某老师在备辛亥革命一课时,对辛亥革命思想基础这一部分的教学设计。请在观察 案例后回答:思想基础:民主革命思想广泛传播(...
根据我国现在通行的幼儿心理发展阶段的划分,l3岁幼儿属于( )。A.新生儿期B.先学前期C.幼儿初期D.幼儿晚期
对细菌和结核分枝杆菌感染都有效的药物是A.氨苄西林B.青霉素C.乙胺丁醇D.利福平E.异烟肼
给水排水压力管道做水压试验前,除接口外,管道两侧及管顶以上回填高度不应小于();水压试验合格后,应及时回填其余部分。A、0.5mB、2mC、1.0mD、
可以申购和赎回的基金是()。A:封闭式基金B:开放式基金C:半开放式基金D:半封闭式基金