首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Kate and William's Royal Honeymoon to the SeychellesThe newly minted D...
共用题干 Kate and William's Royal Honeymoon to the SeychellesThe newly minted D...
admin
2020-12-24
47
问题
共用题干
Kate and William's Royal Honeymoon to the Seychelles
The newly minted Duke and Duchess of Cambridge,a. k.a. Prince William and the former Kate Middleton,hopped a private jet Monday for the Seychelles,arriving early Tuesday for a 10-day royal
honeymoon getaway.
After landing at the Indian Ocean destination's main airport on Mahe around 7:20 a.m.,a Seychelles tourism official confirmed,they were taken by helicopter to a private island where they will
hole up in a private bungalow,the Telegraph said.
The islands up for private hire typically include a top chef and staff,according to the Daily Mirror,which quoted a"royal insider"as saying the couple had"slipped out of the country very quietly,they didn't want a fuss."
The couple in 2007 visited Desroches Island,indulging in snorkeling and more on one of the Seychelles' 115 islands,People Magazine noted.That trip happened after the two had broken up and
gotten back together.
Rather than jetting off for their honeymoon immediately after their April 29 wedding,William had gone back to work and Kate was seen shopping for groceries.Their private weekend at home coincided with the U.S.decision to pursue Osama bin Laden with a special-forces raid into Pakistan,though a Buckingham Palace spokesman told the Daily Mail that the honeymoon delay was unrelated and that the couple had made the decision to delay weeks in advance.
选项
This isn't the first time for the couple to visit the Seychelles.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
A
解析
文章第一句提到,他们“hopped a private jet Monday for the Seychelles”,可以确定他们周一出发,周二早晨到达,所以该判断错误。
文章在说到他们的皇家蜜月时,并没有提及他们是否有朋友相伴,所以没有提供相关信息。
文章最后一句“the couple had made the decision to delay weeks in advance”,可以知道他们早已计划好要推迟度假,因此该判断正确。
第四段说到他们在2007年曾经到塞舌尔群岛的一个岛屿潜水,所以这次蜜月度假不是他们首次光临该群岛。
文章最后一段开头的“Rather than”表明,他们没有立即休假,而是开始了正常的生活,即威廉王子上班,凯特到商店购物,因此该判断错误。
最后一段出现的“...delay was unrelated ...”表明,他们的推迟和美国追杀本?拉登无关。
第三段最后说到他们“slipped out of the country very quietly(悄然离开英国)”,他们并不想引起人们的关注,因此,该判断正确。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/toMQKKKQ
相关试题推荐
ThepoetWilliamwasaNewJerseyphysician.()A.doctorB.professorC.physicistD
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
随机试题
根据《企业破产法》的规定,申请人向人民法院提出破产申请后,在一定期限内可以撤回破
根据流动性偏好理论,投资者认为投资于长期债券要承担较高的价格风险,这是因为长期债
下列商店营业部分公用楼梯的设置规定,正确的是( )。[2010年真题] A、
(93-95题共用题干) 女性,12岁。术中出现心跳、呼吸骤停。
对受试药物的要求,以下叙述最准确的是 A、药品质量标准稳定 B、剂型和质量
依据《建设项目职业病防护设施“三同时”监督管理办法》的规定,建设单位在职业病防护
商业汇票的保证不得附有条件,如果附有条件()。
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成?
爱因斯坦小时候学习成绩不好,教师放弃对其进行教育,但是爱因斯坦的母亲并没有放弃,而且还着重培养爱因斯坦的才能。这位母亲的行为说明她注意到()。A.学生的身心发展
某企业生产成品实有数量为1500件,合理材料工艺定额为600公斤/件,合理工时定额为20小时/件。因为评估基准日与产成品完工时间间隔较长,评估时,生产该产...