首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
Turning once again to the question of invasion, I would observe that there ha...
Turning once again to the question of invasion, I would observe that there ha...
admin
2020-12-24
28
问题
Turning once again to the question of invasion, I would observe that there has never been a period in all these long centuries of which we boast when an absolute guarantee against invasion,still less against serious raids, could have been given to our people. In the days of Napoleon the same wind which would have carried his transports across the Channel might have driven away the blockading (封锁) fleet. There was always the chance, and it is that chance which has excited and befooled (愚弄) the imaginations of many continental tyrants. Many are the tales that are told. We are assuredthat novel methods will be adopted, and when we see the originality of malice (怨恨),the ingenuity of aggression, which our enemy displays, we may certainly prepare ourselves for every kind of novel stratagem (战略) and every kind of brutal and treacherous (奸诈) maneuver (花招). I think that no idea is so outlandish (古怪的) that it should not be considered and viewed with a searching, but at the same time, I hope, with a steady eye.
We must never forget the solid assurances of sea power and those which belong to air power if it can be locally exercised. I have, myself, full confidence that if all do their duty, if nothing is neglected, and if the best arrangements are made, as they are being made, we shall prove ourselves once again able to defend our island home, to ride out the storm of war, and to outlive the menace (威胁) of tyranny, if necessary for years, if necessary alone. At any rate, that is what we are going to try to do. This is the resolve of His Majesty's govemment-- every man of them. This is the will of parliament and the nation. The British Empire and the French republic, linked together in their cause and in their need, will defend to the death their native soil, aiding each other like good comrades to the utmost of their strength. Even though large tracts of Europe and many old and famous states have fallen or may fall into the grip of the Gestapo and all the odious (可憎的)apparatus of Nazi rule, we shall not flag (变弱) or fail.
We shall go on to the end; we shall fight in France; we shall fight on the seas and oceans; we shall fight with growing confidence and growing strength in the air; we shall defend our island,whatever the cost might be; we shall fight on the beaches; we shall fight on the landing grounds;we shall fight in the fields andin the streets; we shall fight in the hills; we shall never surrender,and even if, which I do not for a moment believe, this island or a large part of it were subjugated (征服) and starving, then our empire beyond the sea, armed and guarded by the British fleet,would carry on the struggle, until, in God's good time, the new world, with its power and might,steps forth to the rescue and the liberation of the old.
The enemy will use every means conceivable to destroy Britain.()
选项
A.Right
B.,Wrong
C.Not mentioned
答案
A
解析
题干:敌人运用所有可能的方法来摧毁英国。由关键词enemy定位到文章第一段第五句:“我们确信会采用新型的方法,当我们看到敌人所展现的每一种新的怨恨和侵略时,我们也会采取每种可能的新战略,和每种聪慧的暴力技术来对付他们。”题干所述与文章信息相符,故选A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/twMQKKKQ
相关试题推荐
GlobalWarming Fewpeoplenowquestiontherealityofglobalwarmingandi...
GlobalWarming Fewpeoplenowquestiontherealityofglobalwarmingandi...
GlobalWarming Fewpeoplenowquestiontherealityofglobalwarmingandi...
GlobalWarming Fewpeoplenowquestiontherealityofglobalwarmingandi...
GlobalWarming Fewpeoplenowquestiontherealityofglobalwarmingandi...
GlobalWarming Fewpeoplenowquestiontherealityofglobalwarmingandi...
GlobalWarming Fewpeoplenowquestiontherealityofglobalwarmingandi...
GlobalWarming Fewpeoplenowquestiontherealityofglobalwarmingandi...
TheweatherisaconstantsubjectofconversationinBritain.A.questionB.pro
Hetriedeverywaytofredouttheanswertothatquestion.()A.keyB.causeC.eff
随机试题
能润肠通便的是 A、人参再造丸 B、安宫牛黄丸 C、紫金锭
不符合我国现行儿童免疫程序的是 A.HBV免疫程序为0、1、6月龄时各注射1针
男性,35岁黄疸已1个月,右上腹轻微胀痛,食欲不振,经内科治疗无效。查体:肝大,
《变电运维管理规定》:微机防误装置及其附属设备(电脑钥匙、锁具、电源灯)维护、除
链球菌性上呼吸道感染后2~3周可引起下列哪种疾病A、中耳炎B、颈淋巴结炎C、咽后壁脓肿D、川崎病E、急性肾小球肾炎
男性,17岁。感冒1周后出现颜面及双下肢水肿。查体:BP140/90mmHg,颜面及双下肢轻度水肿。尿常规:蛋白(++),红细胞(+)。SCr176μmo...
智力发展的关键期是A.0?1岁B.1?3岁C.2?3岁D.3?7岁E.7岁以前
在竞争条件下,采用()可使社会福利达到最大。A:劳动价值理论定价B:均衡价格理论定价C:从价理论定价D:边际成本定价
2009年,很多高中毕业生由于对大学毕业以后的就业前景感到担忧,放弃了参加高考。对此,下列观点正确的是()。A:这些人不去上大学一定是错误的B:这些人本来就不
下列关于税收的说法中,正确的有______。A.国家政权是税收产生和存在的必要条件B.没有税收,国家机器就不可能有效运转C.税收分配