首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Eating Meat-Less or More? Every second in the United States alone,more ...
共用题干 Eating Meat-Less or More? Every second in the United States alone,more ...
admin
2020-12-24
2
问题
共用题干
Eating Meat-Less or More? Every second in the United States alone,more than 250 animals are slaughtered for food,adding up to more than 8 billion animals each year.Reducing the amount of meat in one's diet is nutritionally, environmentally,and ethically beneficial, People who eat meat usually have weaker immune systems compared to those of vegetarians.Meat has been directly linked to diabetes,obesity,arthritis,and many other illnesses.Furthermore,meat-eaters are at a higher risk for diseases,including cancer,and they are more likely to die from these diseases.Critics say that a meatless diet does not provide enough nutrients,especially protein and iron.Actually,according to A Teen’s Guide to Going Vegetarian,by Judy Krizmanic,proteil1 is found in almost every food,and iron appears in many vegetables.Getting enough nutrients in a meat-reduced diet should not be difficult.A 1988 study found that some of the highest pesticide residues appear in meat and eggs.Diets including more fruits and vegetables will only make people healthier. Some skeptics believe that there will be a shortage of food if animals are not eaten.In fact,the opposite is true.More than 80% of the corn and 95% of the oats grown in the U.S.are fed to livestock.The world's cattle alone consume enough food to equal the caloric needs of 8.7 billion people,more than the entire human population.One half of the water used in the Unites States also goes to livestock;250 gallons of water produces only 1 lb.(磅)of beef.If people eat less meat and more plants,the amount of available food will increase。 Many people become vegetarians because they feel that eating animals is unethical.90% of these animals are raised in confinement.Chickens and other birds have only about half a square foot of space each,and since they are raised so close together,a lot of blade is used to cut off their beaks to prevent them from pecking each other to death.Likewise,pigs that are repressed will bite each other's tails,so both their teeth and tails are removed as soon as they are born. Eating animals is hazardous in numerous ways.Even a slight reduction in meat intake is better than nothing at all.Consuming less meat is beneficial to the health of animals,the health of people,and to the health of the world.
选项
Why does the author say reducing the amount of meat in one's diet is environmentally beneficial?
A:People who eat meat usually have weaker immune systems compared to those of vegetarians.
B:A lot of food and water are consumed in order to raise livestock.
C:90% of animals are raised in confinement.
D:Raising Animals causes most of the destruction of the nature.
答案
B
解析
由文赣四段第一句话“Many people become vegetthians because they feel that eating animals is unethical.”可知,很多人成为素食主义者是因为似门认为摄食动物是不道德的。故选A。
由文章第二段第五句话“… according to A Teen 's Guide to Going Vegetarian , by Judy Krizmanic , protein is found in almost every food , and iron appears in many vegetable.”可知,在这本书上,作者认为几乎每一种食物中都含有蛋白质。故选C。
由文章第三段可知,在美国大量的粮食和水用于饲养肉食动物,而这些动物所摄入的粮食本身就足以满足全人类的热量需求。这暗示了饲养肉食动物对资源的浪费。由此可以推断出,作者认为少吃肉对环境有利。故选B。
由文章第一段最后一句话“Reducing the amount of meat in one 's diet is nutritionally,environmentally, and ethically beneficial.”可知,减少肉类的摄人在营养、环境和道德方面都是有好处的。并且文章第二、三、四段围绕此观点展开讲解,因此可推测出作者对吃肉持否定态度。故选B。
文章第一段和最后一段互相呼应,讲述了少吃肉的各种好处。中间段落也分别从营养、环境和伦理方面讲述多吃肉的坏处。因此可看出文章主题就是少吃肉的好处。故选A。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/uapQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 老张持有某创业板上市公司甲的股票100手,占该公司合计股本的0.2%。该公司总资产10000万元,其中负债3000万元,全部为短期债券,利率为...
随机试题
甲公司是一家食品加工企业,需要在3个月后采购一批大豆。目前大豆的市场价格是400
以下属于基金信息披露的自律规则的是( )。 A.《证券投资基金法》
纯钛铸造机采用哪种热源来熔化合金?( ) A.煤气吹管火焰 B.
资产评估报告的制作技能需要掌握( )等方面的技能要求。
剩余期限相同,付息频率相同,( )的债券,修正久期较大。
对非水溶性甲、乙、丙类液体灌装,可采用液上或液下喷射泡沫灭火,仅适用于液上喷射灭
浅基坑开挖时,应对( )等经常复测检查。A.水准点B.坑底标高C.边坡坡度D.水平标高E.基坑平面位置
事故报告后出现的情况,事故发生单位和安全生产监督管理部门应当及时续报、补报,自事故发生之日起()日内,事故造成的伤亡人数发生变化的,应及时补报。A.10B.1
共用题干 MenTooMaySufferfromDomesticViolenceNearlythreein10menhaveex...
电话银行的服务功能不包括()。A.缴费B.账户咨询C.转账汇款D.代理业务