首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
共用题干 Traffic Jams一No End in Sight1 Traf
共用题干 Traffic Jams一No End in Sight1 Traf
昕玥
2019-12-17
28
问题
共用题干Traffic Jams一No End in Sight
1 Traffic congestion(拥堵)affects people throughout the world. Traffic jams cause smog in dozens of
cities across both the developed and developing world. In the U. S.,commuters(通勤人员)spend an average
of a full working week each year sitting in traffic jams,according to the Texas Transportation Institute.While
alternative ways of getting around are available,most people still choose their cars because they are looking
for convenience,comfort and privacy.
2 The most promising technique for reducing city traffic is called congestion pricing,whereby cities
charge a toll to enter certain parts of town at certain times of day.In theory,if the toll is high enough,some
drivers will cancel their trips or go by bus or train.And in practice it seems to work:Singapore,London and
Stockholm have reduced traffic and pollution in city centres thanks to congestion pricing.
3 Another way to reduce rush-hour traffic is for employers to implement flexitime,which lets employees
travel to and from work at off-peak traffic times to avoid the rush hour. Those who have to travel during busy
times can do their part by sharing cars.Employers can also allow more staff to telecommute(work from
home)so as to keep more cars off the road altogether.
4 Some urban planners still believe that the best way to ease traffic congestion is to build more roads,
especially roads that can take drivers around or over crowded city streets.But such techniques do not really
keep cars off the road;they only accommodate more of them.
5 Other,more forward-thinking,planners know that more and more drivers and cars are taking to the
roads every day,and they are unwilling to encourage more private automobiles when public transport is so
much better both for people and the environment.For this reason,the American government has decided to
spend some$7 billion on helping to increase capacity on public-transport systems and upgrade them with
more efficient technologies.But environmentalists complain that such funding is tiny compared with the $50
billion being spent on roads and bridges.
选项
Paragraph 1________A:Not Doing EnoughB:A Global ProblemC:Changing Work PracticeD:A Solution Which is No SolutiorE:Paying to Get InF:Closing City Centres to Traffic
答案
B
解析
由文章第一段主题句“Traffic congestion affects people throughout the world.”可知,交通 拥堵是全球性问题。故选B。 文章第二段第一句是主题句,该段主要讲人们为了在交通拥堵时顺利通过,而不得不 付费。故选E。 文章第三段主要讲解决交通拥堵的另一个方法,即灵活上下班时间。故选C。 文章第四段提到,城市规划者提出多修路可以解决交通拥堵的问题,但作者认为这一方案不能减少汽车数量,其效果是相反的。故选D。 由文章第一段最后一句话,"most people still choose their cars because they are looking for convenience , comfort and privacy.”可知,选C。 由文章第二段第二句话,"if the toll is high enough, some drivers will cancel their trips or go by bus or train.”可知,选A。 参考26题解析。 由文章第五段倒数第二句话,"the American government has decided to spend some $7 billion on helping to increase capacity on public transport systems and upgrade them with more efficient technologies.”可知,选D。第4部分:阅读理解第一篇 本文介绍了蜜獾好奇、多变、凶狠的性格及其广泛的捕食对象、大面积的狩猎范围和松散的 家庭群落等内容。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/vCHfKKKQ
相关试题推荐
B题干中所有图形都是呈轴对称的平面图形。
D这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形都是封闭图形,依据这一规律,可以推出第6个小
D这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形,每个小图形中外图的直边数都大于内图的直边数
C这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形,每个小图都由2种图形组成,依据这一规律,选
B这是一道\"5+1\"题型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的左边5个图形,不难发现,左边5个图形除第1个小图外都是等边图形,根据相等的边的数
C这是一道“3-3-4\"类型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的两套图形,不难发现,左边的一套图中包含三个图形,都是垂直轴对称图形。再考察右
B这是一道“3-3-4\"类型的图形推理题,规律类别为数量关系。仔细地比较题干中给出的两套图形,不难发现,左边的一套图中包含三个图形,各图中封闭区域的数量都为3。
B这是一道“3-3-4\"类型的图形推理题,规律类别为组合关系。仔细地比较题干中给出的两套图形,不难发现,左边的一套图中包含三个图形,其中两个小图的外框为折线图,
A题干第一个图形的右上角与A的右上角相似,题干第四个图形的右下角与A的右下角相似,由此确定答案为A。组合方式如下图所示:
C题干第一个图形和第四个图形中的水平线、题干第二个图形和第三个图形中的竖直线分别构成C中的两组对边。组合方式如下图所示:
随机试题
大多数金融时间序列的是平稳序列。( )
周女士离婚后生活在甲市,独自抚养未成年女儿,因失业导致生活陷人困境,几次向居住
下列关于消防车道防火检查中,正确的是( )。
练某向上海市公安局依法提出申请,要求其公开《2004年道路交通事故损害赔偿参照表
AA BB CC DD
江泽民指出“意识形态领域,社会主义思想不去占领,资本主义思想就必然去占领。”我国
基金托管人应该是()的金融机构。 A.完全独立于基金管理机构B.具有
在实行直接选举的地方,选区全体选民的( )参加投票选举有效,代表候选人获得参加投票的选民( )的选票即为当选。A.过半数2/3以上B.过半数过半数C.2
作基础降压药宜选 A氢氯噻嗪 B呋塞米 C氨苯蝶啶 D螺内酯 E阿米洛利
物流服务管理的目标是()。A:客户满意B:成本最低C:投资最少D:盈利最多