首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
共用题干 第三篇How to be a Successful Business
共用题干 第三篇How to be a Successful Business
天天题库
2019-12-17
63
问题
共用题干第三篇
How to be a Successful Businessperson
Have you ever wondered why some people are successful in business and others are not?Here's a story
about one successful businessperson.He started out washing dishes and today he owns 168 restaurants.
Zubair Kazi was born is Bhatkal a small town in southwest India.His dream was to be an airplane pilot
and when he was 16 years old,he learned to fly a small plane.
At the age of 23 and with just a little money in his pocket,Mr. Kazi moved to the United States.He
hoped to get a job in the airplane industry in California.Instead,he ended up working for a company that
rented cars.
While Mr. Kazi was working at the car rental(租赁的)company, he frequently ate at a nearby KFC
restaurant.To save money on food,he decided to get a job with KFC.For two months,he worked as a cook's
assistant.His job was to clean the kitchen and help the cook."I didn't like it,"Mr. Kazi says,"but I always
did the best I could."
One day,Mr. Kazi's two co-workers failed to come to work.That day,Mr. Kazi did the work of all three
people in the kitchen.This really impressed the owners of the restaurant.A few months later,the owners
needed a manager for a new restaurant. They gave the job to Mr. Kazi.He worked hard as the manager and
soon the restaurant was making a profit.
A few years later,Mr. Kazi heard about a restaurant that was losing money.The restaurant was dirty
inside and the food was terrible.Mr. Kazi borrowed money from a bank and bought the restaurant.For the
first six months,Mr. Kazi worked in the restaurant from 8 a. m. to 10 p.m,seven days a week.He and his
wife cleaned up the restaurant,remodeled the front of the building,and improved the cooking.They also
tried hard to please the customers.If someone had to wait more than ten minutes for their food,Mrs.Kazi
gave them a free soda. Before long the restaurant was making a profit.
A year later,Mr. Kazi sold his restaurant for a profit.With the money he earned,he bought three more
restaurants that were losing money.Again he cleaned them up,improved the food and retrained the
employees.Before long these restaurants were making a profit,too.
Today Mr. Kazi owns 1 68 restaurants,but he isn't planning to stop there.He's looking for more poorly
managed restaurants to buy."I love it when I go to buy a restaurant and find it's a mess."Mr. Kazi says.
"The only way it can go is up."
选项
When Mr. Kazi was young,his dream was to__________.A:sell carsB:own a restaurantC:become a good cookD:be an airplane pilot
答案
D
解析
由第二段第二句“His dream was to be an airplane pilot”可知D项正确。 由第四段第二句“To save money on food ,he decided to get a job with KFC”可知选D。 由第五段可知,因为Kazi有一次一个人干了三个人的活,这给老板留下了深刻的印象, 因此老板给就了一个机会给Kazi——当一个餐馆的经理。可知选C。 由第七段倒数第二句“Again, he cleaned them up, improved the food, and retrained the employees.”可知选C。 mess意为“肮脏,杂乱,不整洁”,与dirty意思相近,故选B。第5部分;补全短文
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/w6OfKKKQ
相关试题推荐
D由题干图形可知,白色圆圈与白色三角形所在面是相对面,由此排除A;黑色圆圏与黑色三角形所在面是相对面,由此排除C;黑色三角形的角指向白圈,B错误。D可由题干图形
A题干由三种字母组成,其组合形式是AABBACCA,只有A项符合。
D题干四个图形依次从上往下拼接,见下图。
C题干图形均只有一个部分,A,B,D各由3,2,3部分构成,选C。
B题干图形均有四个封闭区域。
C题干前两位相同,排除A;后五位为希腊字母+数字+三个不同的大写字母,只有C项符合。故答案选C。
A题干由四种字母组成,其组合形式为ABCDDCA,只有A项符合。
A题干由三种字母组成,其组合形式是AABBACCA,只有A项符合。
C大小形状相同的图形看作一类图形,题干图形都由两类图形组成,选项中只有C符合。
A.4 B.8 C.3√2 D.4√2A题干数列是公比为√2的等比数列。
随机试题
套利定价理论是建立在一定假设条件基础上的,以下属于套利定价理论假设的是( )。
决定膀胱肿瘤预后的是 A.浸润深度 B.治疗方法 C.细胞分化程度 D.
审查建筑地基基础工程土方开挖施工方案,要求土方开挖的顺序、方法必须与设计工况相一
采用工程量清单方式招标,招标工程量清单必须作为招标文件的组成部分,其准确性、完整
一病人5小时前出现急性腹痛、腹胀、停止排气、排便,伴呕吐,呕吐物为咖啡色样液体,
根据房屋共有建筑面积的不同使用功能,应分摊的共有建筑面积分为()。
在新民主主义革命时期,中国共产党的建设面临的特殊困难是 A.党的理论长期准备不
盆腔宫旁结缔组织增厚,向两侧盆壁扇形浸润 A急性子宫内膜炎及子宫肌炎 B
治疗中风中经络肝阳上扰证,首选的方剂是A:解语丹B:天麻钩藤饮C:地黄饮子D:镇肝熄风汤E:羚角钩藤汤
妊娠期口服药物吸收减慢的原因是A.胃酸分泌增加B.胃肠蠕动增加C.消化能力的减弱D.生物利用度下降E.食物的影响