首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
第二篇 “Don’t Drink Alone” Gets New Meaning In what may be bad news for bars a...
第二篇 “Don’t Drink Alone” Gets New Meaning In what may be bad news for bars a...
admin
2020-12-24
43
问题
第二篇 “Don’t Drink Alone” Gets New Meaning
In what may be bad news for bars and pubs,a European research group has found that people drinking alcoho丨 outside of meals have a significantly higher risk o mouth and neck than do those who drink with food. Luigino Da丨 Maso and his colleagues studied the drinking patterns of 1, 500 patients 什om four cancer studies and another 3, 500 adults who had never had cancer.
After the researchers accounted for the amount of alcohol consumed,they found that individuals who downed a significant share of their alcohol outside of meals faced at least a 50 to 80 percent risk of cancer in the oral cavity (口腔),pharynx (咽),and esophagus(食管), when compared with people who drank only at meals. Consuming alcohol without food also increased by at least 20 percent the likelihood of laryngeal cancer (喉癌). "Roughly 95 percent of cancers at these four sites traced to smoking or drinking by the study volunteers," Dal Maso says. The discouraging news,his team reports,is that drinking with meals didn't eliminate cancer risk at any of the sites.
For their new analysis ,the European scientists divided people in the study into four groups, based an how many drinks they reported having in an average week. The lowest- intake group included people who averaged up to 20 drinks a week. The highest group reported downing at least 56 cups of alcohol weekly for an average of eight or more per day. Cancer risks for the mouth and neck sites rose steadily with consumption even for people who reported drinking only with meals. For instance,compared with people in the lowest group, participants who drank 21 to 34 alcohol cups a week at least doubled their cancer risk for all sites other than the larynx. If people in these consumption groups took some of those drinks outside meals, those in the higher consumption group at least quadrupled (四倍) their risk oral cavity and esophageal cancers.
People in the highest-consumption group who drank only with meals had 10 times the risk of oral cancer, 7 times the risk of pharyngeal cancer,and 16 times the risk of esophageal cancer compared with those who averaged 20 or fewer drinks a week with meals. In contrast, laryngeal cancer risk in the high-intake,with-meals-only group was only ho drank with meals.
"Alcohol can inflame(使发炎) tissues. Over time, that inflammation can trigger cancer ” Dal Maso says, He suspects that food reduced cancer risk either by partially covering digestive-tract(消化道) tissues or by taking alcohol off those tissues. He speculates that the reason laryngeal risks were dramatically lower for all study participants traces to the tissue’s lower exposure to alcohol.
According to the last paragraph,tissues’ lower exposure to alcohol_______.
选项
A explains why inflammation triggers cancer
B accounts for why food can cover digestive-tract tissues
C is the reason why food can take alcohol off them
D reduces the risk oHaryngeal cancer
答案
D
解析
最后一段最后一句话提到 “ He speculates that the reason laryngeal risks were dramatically lower for all study participants traces to the tissue’s lower exposure to alcohol”,说明患喉癌的概率小是因为喉内的组织与酒精接触的少,答案是D。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/wQMQKKKQ
相关试题推荐
DifferentMeaningsofColors Thefactthatblindpeoplecan"see"things...
Themeaningisstillobscure.(2008年真题)()A.vagueB.transparentC.alienD.signific
Themeaningisstillobscure.(2008年真题)()A.vagueB.transparentC.alienD.signific
DifferentMeaningsofColors Thefactthatblindpeoplecan"see"things...
Themeaningisstillobscure.(2008年真题)()A.vagueB.transparentC.alienD.signific
Hesaidthisresultwasthebestthathehadexpected.()A.meaningfulB.interesti
DifferentMeaningsofColors Thefactthatblindpeoplecan"see"things...
Themeaningisstillobscure.(2008年真题)()A.vagueB.transparentC.alienD.signific
TheMeaningofDreams 1Dreamsplayanimportantroleinourlives.Ifthey...
TheMeaningofDreams 1Dreamsplayanimportantroleinourlives.Ifthey...
随机试题
主要用于表面麻醉的药物是 A、丁卡因 B、普鲁卡因 C、苯妥英钠
管道阀门安装要求不包括()。
该患儿病情平稳后,促进脑功能恢复的护理是
B解此题目考查的是电力网络的潮流分析。串联支路功率损耗为:
下列关于脑血管病说法错误的是A、脑出血急性期应绝对卧床,保持生命体征平稳B、蛛网膜下腔出血常见的死因是再出血,血管痉挛常引起脑梗死,可引起中枢神经系统永久性
根据以下材料,回答 Howoftendoyouletotherpeople′snonsensechangeyourmood?Doy...
谷类食品中保留哪部分易引起食物变质( )A.胚乳B.皮层C.吸收层D.胚E.糊粉层
计算PQLI需将1岁平均寿命转化为1岁平均寿命指数。1岁平均寿命指数的计算公式是A.(229-1岁平均寿命)/2.22B.(229-1岁平均寿命)/0.39
按单位时间编制的施工成本计划,所得的S形曲线必然包络在全部工作都按最早开始时间和全部工作都按( )开始的曲线所组成的“香蕉图”内。A、最早必须开始时间B、
商品的市场需求是指,在一定时间内和一定价格条件下()。A.消费者的消费欲望B.消费者对价格的满意程度C.消费者的支付能力D.消费者愿意并能够购买的数量