首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第三篇The Home-schoolingSometimes,the line between private and public educ...
共用题干 第三篇The Home-schoolingSometimes,the line between private and public educ...
admin
2020-12-24
61
问题
共用题干
第三篇
The Home-schooling
Sometimes,the line between private and public education can become very vague.Educators in the United States are wondering whether children who are taught at home should get some public services or how this growing practice(about 3 percent of American students are not fully registered in schools but receive education at home)should be regulated.
In many western countries,many private schools are founded by religious bodies. Approximately haff the parents who decide to teach their kids at home are motivated religiously and use lessons by Internet or mail from church schools.Probably an additional fourth have some doubts about public education.They believe that regular schools don't meet the special needs of their children.It also happens that home-school is adopted by parents to escape compulsory education,for example,some selfish parents have older children take care of his or her younger siblings(兄弟姐妹)or work in home businesses while only teaching them for a very short time.Weakness in regulations in most states of the US means that officials seldom monitor or challenge parents who say they are teaching their children at home,although children often learn well in home-schooling. With growing frequency,however,public schools offer services to the home-schooled.Local government may allow children who receive education at home to enroll local school part time.However,educators have concerns that these kids could later return full time,but their serious academic weaknesses may lead them to falling behind in their studies,and some districts wanting to qualify for state aid can benefit from kids who used to study part time to fill empty seats.
In Kent,Ohio,Mrs. Ringer taught her three children at home in the past years while operating her bakery business there in the non-teaching hours.Mrs. Ringer said to our reporter that her motive was to give her children more training in basic curriculum,such as phonics(读音法).Her curriculum is from a church school,and relevant tests are handed in and returned via e-mail.
Three years ago her second child,Mark,wanted to join school programs regularly,and he enrolled at the local high school.Unable to keep pace with his classmates,Mark soon changed his mind and decided to continue studying at home.But he enjoyed the athletic program and chorus at school,
so he was allowed by Mr. Ringer to continue in them while taking other courses at home.
选项
What is the major concern of educators for the home-schooled kids who returned to school later?
A:They can only enroll part time.
B:They are not qualified to get the state aid.
C:They may occupy the empty seats of classrooms.
D:They may not be able to catch up with their classmates.
答案
D
解析
从第一段第二句可以看出美国的教育家们“are wondering...how this growing practice...should be regulated",即不知道如何对家庭学校进行规范,所以选A。
从第二段得知一半的家长“decide to teach their kids at home are motivated religiously",还有额外的四分之一的家长“have some doubts about public education",还有家长利用家庭教学作为借口来“escape compulsory education",唯独没有提到C,即送孩子上学是不安全的,所以选C。
第二段第六句“Weakness in regulations in most states of the US means that officials seldom monitor or challenge parents who say they are teaching their children at home",即美国大多数的州对这种教育方式都监管不力,几乎不监督或质疑那些家长,因此选B。
见第二段最后一句。
文章第三段的第二句提到瑞恩太太在家教孩子是为了“give her children more training in basic curriculum",即给他们更多基础课程的训练,所以选项C符合。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/yrdQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 唐先生夫妇都是国有企业中层管理人员,二人均为45岁,家庭年收入总额为税后300000元。他们有一个刚上大学的儿子,生活已经基本独立。家中具有银...
共用题干 唐先生夫妇都是国有企业中层管理人员,二人均为45岁,家庭年收入总额为税后300000元。他们有一个刚上大学的儿子,生活已经基本独立。家中具有银...
共用题干 唐先生夫妇都是国有企业中层管理人员,二人均为45岁,家庭年收入总额为税后300000元。他们有一个刚上大学的儿子,生活已经基本独立。家中具有银...
共用题干 江先生与张小姐2000年相识,并于2001年2月1日登记结婚,2001年1月,江先生首付20万元,贷款购买了一套价值80万元的房屋,婚后共同还...
共用题干 江先生与张小姐2000年相识,并于2001年2月1日登记结婚,2001年1月,江先生首付20万元,贷款购买了一套价值80万元的房屋,婚后共同还...
共用题干 刘老太太丈夫早亡,生有一子谢欢,两女谢琴、谢雨。老太太身体一直不好,三位子女均在外地工作,身边仅得一位亲戚刘玉照顾。刘老太太为了感激刘玉的照顾...
共用题干 刘先生夫妇今年均为35岁,两人打算60岁退休,预计生活至90岁,刘先生夫妇现在每年的支出为5万元,刘先生的家庭储蓄为10万元,可以用来进行养老...
共用题干 刘先生夫妇今年均为35岁,两人打算60岁退休,预计生活至90岁,刘先生夫妇现在每年的支出为5万元,刘先生的家庭储蓄为10万元,可以用来进行养老...
共用题干 客户王先生投资经验比较丰富,近日精选了一项投资计划A,根据估算,预计如果现在投资268元,未来第一年会回收90元,第二年回收120元,第三年回...
共用题干 客户王先生投资经验比较丰富,近日精选了一项投资计划A,根据估算,预计如果现在投资268元,未来第一年会回收90元,第二年回收120元,第三年回...
随机试题
( )是借款人为取得货币资金的使用权而支付给银行的价格。[2015年10月真题
在丹麦首都哥本哈根的入海口处,塑有一座安徒生童话中的主人公的铜像.这位主人公出自
()必须协调单个业主利益与业主整体利益存在的各种矛盾,并按照少数服从多数的原则解
运用质量成本评估法评审咨询服务项目过程中,技术建议书评审采取百分制时,工作方法及
A.使全身微动脉平滑肌收缩 B.使醛固酮的释放增加 C.促进肾脏近球细
()是指为了病人的利益,医师可以代替或帮助病人及其家属做出治疗上的决定。A.医师有受到尊重和享受礼貌待遇的权利B.医师的特殊干涉权C.医师的诊治权D
教师专业发展的途径有( )。 ①师范教育②入职培训 ③在职培训④自我教育A.①②③B.①②④C.②③④D.①②③④
某施工企业的项目经理李某在工程施工过程中订立材料采购合同,承担该合同付款责任的是()A.李某B.施工企业C.李某所属施工企业项目经理部D.施工企业法定代
某商场2018年1月采用买一赠一的方式销售商品,规定购买一件价格为1500元(不含增值税,下同)的西服的客户可获赠一条价值200元的领带;当月该商场一共销...
以下关于识别特征的说法中,不正确的是( )。A.识别特征是指被测试的项目或事项表现出的征象或标志B.识别特征因测试的项目或事项不同而不同C.对识别特征的记