首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
学历提升
When John and Victoria Falls arrived in New York City for one-year stay, they...
When John and Victoria Falls arrived in New York City for one-year stay, they...
admin
2020-12-24
70
问题
When John and Victoria Falls arrived in New York City for one-year stay, they did not bring very many things with them. They had planned either to live in a furnished apartment or to buy used furniture. But they soon learned about a new system that more and more people are using. The renting of home furnishings (bed, tables, dishes, and so on) has become one of America’s fastest growing businesses.
What kinds of people rent their home furnishings instead of buying them? People who are international business or government officials, foreign students, airline workers, young married couple – people whose job or business may force them to move frequently from one city to another. They save a lot of trouble and the cost of moving their furniture each time. They simply rent new furniture when they reach their new homes. Young people with little money do not want to buy cheap furniture that they may soon dislike. They prefer to wait until they have enough money to buy furniture that they really like. Meanwhile, they find they can rent better quality furniture than they could afford to buy.
One family, who now have a large, beautiful home of their own, liked their rented furniture so much that they decided to keep renting it instead of buying new things. But usually people don’t like to tell others about it. The idea of renting home furnishings is still quite new, and they are not sure what their neighbors might think. (248words)
选项
3、What can you infer from the passage?
A. The idea of renting furniture is not acceptable
B. Renting furniture is not popular in the couple’s home town
C. Only those who don’t have enough money to rent furniture
D. People usually grow to like the furniture they have rented
答案
B
解析
这是一道推断题。本题询问从本篇文章中可以推断出什么结果,因此需要通篇阅读。文章中谈到目前有越来越多人开始接受租用家具这一做法,因此选项A错误。租用家具的人不仅包括资金不足的年轻人还有许多由于工作往来不同城市的人,所以选项C也是错误的。选项D“人们越来越喜欢他们租用的家具”这个观点在文章中没有谈到,故选项D也是错误的。文章结尾处谈到租用家具还是一个新的想法,很多人还不能完全接受,选项B“在这对夫妇的家乡,租用家具并不流行”与此观点相符,故选择B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/21B8KKKQ
相关试题推荐
第44题答案是__________A.arrivedB.turnedC.touredD.moved
Wearrivedatworkinthemorningandfoundthatsomebody__________intothe...
March3,2006 AsaMitchell 7690CardinalHill#34 Melbourne,Victoria Dear...
[词汇与结构]It'stimewe____thelecturebecauseeverybodyhasarrived.
WhenJohnandVictoriaFallsarrivedinNewYorkCityforone-yearstay,they...
WhenJohnandVictoriaFallsarrivedinNewYorkCityforone-yearstay,they...
WhenJohnandVictoriaFallsarrivedinNewYorkCityforone-yearstay,they...
WhenJohnandVictoriaFallsarrivedinNewYorkCityforone-yearstay,they...
Welearnourownlanguagebyhearingpeoplespeakit,notbyseeingwhatthey...
It'stimewe____thelecturebecauseeverybodyhasarrived.
随机试题
腺周口疮的临床表现下列哪项是错误的()
原发型肺结核的特点是
皮亚杰把儿童的品德发展划分为四个阶段,分别是自我中心阶段、权威阶段、()和(),其中权威阶段也称为()。
女性,48岁。腹胀3个月,进行加重,腹部逐渐胀大,食欲降低,体重略有下降,大小便正常。近2个月月经量减少,周期正常,无痛经,LMP10天前,GP,2...
临床用A/G(白蛋白/球蛋白)比值来衡量A:肝脏疾病的严重性B:肺脏疾病的严重性C:肾脏疾病的严重性D:心脏疾病的严重性E:脾脏疾病的严重性
香橼的功效有A.疏肝下气,散寒止痛B.疏肝解郁,理气和中C.行气止痛,温肾散寒D.平抑肝阳,柔肝止痛E.平肝潜阳,制酸止痛
对下类药物描述正确的是A:属于非磺酰脲类口服降糖药B:其优势构象是成U型C:临床上用于2型糖尿病和老年糖尿病患者D:作用机制是刺激胰岛素分泌E:其活性具
根据《药品经营许可管理办法》,不符合开办药品零售企业设置规定的是A、具有保证所经营药品质量的规章制度B、质量负责人应有一年以上(含一年)药品经营质量管理工作的
农村地籍管理信息系统 ××市拟开发“农村地籍管理信息系统”。 1)系统建设目标 农村地籍管理信息系统是数字地球建设的基本内容之一,实现基础地理空间数...
征信管理部门应当在收到个人异议申请的()个工作日内将异议申请转交征信服务中心。A.1B.2C.3D.4