首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
学历提升
In the past, a city’s major shopping district was in its downtown area. Peopl...
In the past, a city’s major shopping district was in its downtown area. Peopl...
admin
2020-12-24
45
问题
In the past, a city’s major shopping district was in its downtown area. People could get downtown ( 1 ) easily than they could get to other parts of the city. Before the 1960s, the best way to travel in a city was by a car, a subway, a railroad, or an elevated train. All of these ran on tracks that led downtown.
As our cities grew outward, people living far from the center of town needed a place they could drive to quickly. Driving downtown was difficulty. Finding a parking space downtown was ( 2 ) impossible . People also needed a shopping place where they could park easily.To ( 3 ) the shopping needs of people living in the suburbs, groups of businesses moved farther out, too. Today, most suburbs have large shopping centers.
Modern and well-planned shopping centers are built on large areas of ground. They have even more space for parking than they ( 4 ) for stores. The shopping centers have many different kinds of stores. Often, the shoppers can do all their shopping in one place.
The very large shopping centers have malls (购物街) which make shopping pleasant. The mall is an area between stores ( 5 ) for walking. Shoppers can stroll from store to store and enjoy beautiful fountains, statues, and plants.
There are benches so that shoppers may rest. Some shopping centers have malls with roofs that protect shoppers from the weather outside.
根据短文内容,在A、B、C、D、E五个选项中,选出最佳答案填入文中【1】处。()
选项
A more
B set
C something
D meet
E do
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/2hB8KKKQ
相关试题推荐
Questions106-110refertothefollowingpassage. DowntownArtisan'ClubAr...
JobOpening Position:LibraryClerk Location:DistrictLibrary Wearelook...
WhatdoesSavvyShopperssendtoclientswhenshopping?(a)Pricesandphotograph
TheSavvyShoppers ”LetustaketheWorryoutofShopping!” Weallknowhow...
Inthepast,acity’smajorshoppingdistrictwasinitsdowntownarea.Peopl...
Inthepast,acity’smajorshoppingdistrictwasinitsdowntownarea.Peopl...
Inthepast,acity’smajorshoppingdistrictwasinitsdowntownarea.Peopl...
Inthepast,acity’smajorshoppingdistrictwasinitsdowntownarea.Peopl...
-I'mgoingtotheShoppingCentreSundayafternoon.Wouldyouliketogowi...
I'mgoingtotheShoppingCentreSundayafternoon.Wouldyouliketogowith...
随机试题
被称为“风药中之润剂”的药物是 A、威灵仙 B、防己 C、蕲蛇 D
零部件的疲劳极限,受()因素的影响。
软胶囊剂的崩解时限是
下列关于投资回收期的说法,正确的有()。 A.投资回收期是项目的累计净现金流
与mRNA中的ACG密码相对应的tRNA反密码子是A.UGCB.TGCC.GCAD.CGU
申请个人住房贷款一般需要提供( )。A.个人住房借款申请B.基本证件C.资金监管手续D.家庭稳定的经济收入的证明E.借款人用于购买(建造、大修)住房的
材料长期在饱和水作用下不破坏,其强度也不显著降低的性质称为()。A.亲水性B.吸水性C.吸湿性D.耐水性
改性沥青混合料面层施工时,碾压设备应紧跟在摊铺机,采取()的方式慢速稳压。A.低频率、高振幅B.低频率、低振幅C.高频率、高振幅D.高频率、低振幅
以下属于企业组织结构变革的征兆是()。A.成本增加B.合理化建议减少C.市场占有率缩小D.指挥不灵E.信息不畅
下列有关国民生产总值的说法不正确的是( )。A.GDP的变动可能是由于价格变动,也可能是由于数量变动B.GDP是流量而不是存量C.家务劳动、自给自足生产等非