首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 1.Two former lovers are to get married next month after reuniting on Fa...
共用题干 1.Two former lovers are to get married next month after reuniting on Fa...
admin
2020-12-24
38
问题
共用题干
1.Two former lovers are to get married next month after reuniting on Facebook 27 years after their romance first ended.
2.Paul Eaton,56,and Dawn Pitman,48,first met when he stayed at her mother's bed and breakfast hotel in 1982.The couple enjoyed an 18-month romance before going their separate ways because Ms. Pitman,then 21,thought she was too young to settle down.
3.They both met other partners and had children in the following years,but never forgot about each other,then in 2008,water board worker Mr. Eaton joined social networking website Facebook, where he saw some pictures of Ms.Pitman on holiday and got in touch.The mother-of-one,a care worker from Exmouth,Devon,said,"I went to America on holiday and my niece Rachel put all these pictures on Facebook.The irony was that I told her to put them off because I felt it was an invasion of privacy and she said she would get them around to it when she had time.If I hadn't been on Facebook,he would not have contacted me and we would have never got back together."
4.Ms.Pitman later mentioned,"I did think of him quite a lot over the years and wondered what happened to him. He hasn't changed a bit.He's the same old laid back,easygoing Paul I knew all those years ago."Mr. Eaton,a father-of-two from Bransley,South Yorkshire said:"It was totally a chance thing. I had only been on Facebook for one day.I just typed Dawn's name in and I hoped for the best.It was a bit scary when I contacted her. I thought she might be married and would have a dozen kids."
5.The couple met up again on New Year's Eve 2008 and were amazed to discover the intervening years had been kind to each other."It was a real shock,"Mrs.Pitman said,"We both saw each other and he was exactly the same as I remember and that's what he said about me.He hadn't changed a bit.I knew then he was the one for me."
6.Mr. Eaton added:"We just knew instantly as soon as we met up again.We didn't even have to discuss it or propose.When we knew each other all those years ago,I was a white van man and Dawn had a sports car. I still got a white van and Dawn still has a sports car. Some things never change.She always said that we would see each other again.I just didn't think it would be 27 years."The couple are due to get married in Exmouth on March 20.
选项
Paragraph 5______
A:How Facebook Works.
B:The Old Romance Between Mr. Eaton and Ms.Pitman.
C:Ms.Pitman's Holiday in America.
D:How the Couple Found Each Other.
E:The Happy Ending.
F: The Meeting After 27 Years.
答案
F
解析
本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。本段的中心意思是这对恋人昔日的交往。
本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。本段的中心意思是他们如何找到对方。
本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。本段的中心意思是2008年27年后的重逢。
本题考查的是对所读材料大意与主旨的掌握。本段的中心意思是幸福的结局。
本题考查的是对阐述文章主旨的事实与细节的了解。依据是第二段中"The couple enjoyed an 18-month romance before going their separate ways because Ms.Pitman,then 21,thought she was too young to settle down”。
本题考查的是对阐述文章主旨的事实与细节的了解。依据是第三段中"Mr.Eaton joined social networking website Facebook,where he saw some pictures of Ms.Pitman on holiday and got in touch”。
本题考查的是对阐述文章主旨的事实与细节的了解。依据是第三段中"The irony was that I told her to put them off because I felt it was an invasion of privacy and she said she would get them around to it when she had time”。
本题考查的是对阐述文章主旨的事实与细节的了解。依据是文章第四段中“He's the same old laid back,easygoing Paul I knew all those years ago”。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/C2lQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 FlyingIntoHistoryWhenyouturnonthetelevisionorreadamagazine,...
共用题干 FlyingIntoHistoryWhenyouturnonthetelevisionorreadamagazine,...
随机试题
下列关于共同沟的说法正确的有()。 A、共同沟可以减少挖掘道路频率和次数,降低
(86-89题共用题干) 下面是某求助者的WAIS-RC的测验结果:
IgG是血清中主要的免疫球蛋白,它是唯一能通过胎盘的抗体。( )
3岁男童,咳嗽3个月,服用多种抗生素无效,改用特布他林(博利康)后有所缓解,凌晨
对于改、扩建机场工程,声环境现状监测点-般布设在()处。 A.机场场界
女性,45岁,咽部异物感3个月,精神紧张时加重,胃镜检查未见异常A.反流性食管炎B.食管裂孔疝C.非糜烂性胃食管反流病D.Barrett食管E.咽易感症
3个月男婴,某日接种百白破疫苗后,当晚体温38.5℃,并伴有呕吐、腹泻等不适症状,此时护理措施应为A:立即注射肾上腺素B:干净毛巾热敷C:休息、多饮水D:
某施工项目在施工过程中,施工单位与甲材料供应商签订了建材购买合同,但是施工单位误将货款支付给了乙供货商,本事件中,说法正确的是()。A.甲供应商可以直接向乙要货
下列选项中,不属于城市供热工程规划总体规划中的主要内容的是()。A:预测城市热负荷B:布局供热设施和供热管网C:选择城市热源和供热方式D:确定热源的供热
王某2020年年初需出国工作三年,拟在银行存入一笔钱请朋友分次取出正好付清三年房屋的物业费,每年6月末和12月末各支付3000元,若存款年利率为6%,那么...