首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Working for Fun and Profit1.It's a sunny weekend morning. You decide t...
共用题干 Working for Fun and Profit1.It's a sunny weekend morning. You decide t...
admin
2020-12-24
15
问题
共用题干
Working for Fun and Profit
1.It's a sunny weekend morning. You decide to take a walk.Everything is quite except for a.group of people and some colorful objects you see about three blocks away.As you get closer,you notice that there are many things lying on the ground:some National Geographic magazines,a collection of toy trucks,some weight lifting equipment,two bicycles,and a set of chairs.People are parking cars,getting out,and looking over the objects in the driveway.You consider taking a detour around the group of people,but you are curious.Was there an accident?Is this a party?No!Welcome to your first garage sale!
2.On the same morning,a friend of yours takes a drive.He makes a mistake at an intersection and takes a wrong turn.He passes a large parking lot full of people,not cars.He sees many multicolored objects.At first he thinks it's an art show. Then he decides it's a fair. He parks his car and gets out to explore.He's just arrived at his first flea market.
3.Garage sales and flea market are popular in the United States.Many Americans find that they can make a little extra money and have fun being"weekend entrepreneurs”.They take outgrown clothing,appliances,toys,and books and resell them at garage sales and flea markets.
4.Flea markets are generally open spaces in or out of town that become busy sales centers on weekends.People who want to sell new or used clothing,tools,furniture,or books rent a space for the day for a small amount of money and sell their merchandise.Shoppers from near and far come to get good buys on imported watches,house plants,magazines,microscopes,children's clothes,and handmade goods such as embroidered pillowcases or jewelry.Some shoppers even buy and sell antiques.They search flea markets for special treasures that they can resell in their own stores for lots of money.
5.Garage sales are smaller than flea markets,and the merchandise consists mainly of household items.Dishes,pots and pans,coat hangers,and children's clothing are inexpensive and common at garage sales. People frequently have garage sales before they move and on weekends when the weather is nice.Sometimes several families gather their unwanted household goods and sell them together. More merchandise attracts more customers.
6.Cleaning,organizing,pricing,and moving merchandise is hard work,but the popularity of flea market and garage sales proves that many Americans work for fun!
选项
Flea markets are usually held at busy sales centers.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
B
解析
本题给出的信息是正确的。根据题目中的提到的U.S.,使用专有名词定位法,定位到文章第三段:" Garage sales and flea market are popular in the United States.Many Americans find that they can make a little extra money and have fun being 'weekend entrepreneurs'."They take outgrown clothing,appliances,toys,and books and resell them at garage sales and flea markets.”宅前出售和跳蚤市场在美国十分流行。许多美国人发现当“周末企业家”既能赚点外快又能给他们带来乐趣。他们把穿不下的儿童服装、家用器具、玩具和书籍拿到宅前出售或跳蚤市场上重新出售。这与本题所描述的“美国人经常进行宅前出售,卖掉自己不需要的东西”相符,所以选A。
本题给出的信息是错误的。选择题目中关键词popular作信息定位,依旧定位到文章第三段,重点在第二句话:" Many Americans find that they can make a little extra money and have fun being ' weekend entrepreneurs'.”许多美国人发现当“周末企业家’,既能赚点外快又能给他们带来乐趣。这句话解释了上一句提到的跳蚤市场和宅前出售受美国人欢迎的原因。这与本题所描述的“跳蚤市场和宅前出售受美国人欢迎的原因是它们能清除一些不需要的东西”相悖,所以选B。
本题给出的信息是错误的。本题题干为:“跳蚤市场通常在繁忙的销售中,心开办”,而在第四段第一句作者提到:" Flea markets are generally open spaces in or out of town that become busy sales centers on weekends.”跳蚤市场通常设在城里或郊外的空地上,一到周末这就变成了忙碌的销售中心。题目和文章内容相悖,所以选B0
文章没有谈到这方面的信息。文章在第四段的确提到了很多物品被拿来买卖,但是并没有具体提到发卡。本题所描述的“各种东西,甚至是发卡,都被人们拿到跳蚤市场上来卖”超出了文章所述范围,所以选C。
本题给出的信息是正确的。第四段最后两句提到:" Some shoppers even buy and sell antiques .They search flea markets for special treasures that they can resell in their own stores for lots of money.”有的购物者还买卖古董。他们在跳蚤市场上搜罗一些特别的珍品,然后在自己的商店里用高价再次卖出。所以,题干所说的“有些时候,在跳蚤市场上可以买到物美价廉的东西”是正确的,所以选A。
本题给出的信息是错误的。题干的意思是:“人们通常在搬走以后进行宅前出售。”原文中与之相关的信息出现在第五段第三句“People frequently have garage sales before they move and on weekends when the weather is nice.”人们常常在搬家之前和天气晴朗的周末举办宅前出售。而这句恰恰证明了题干的说法是错误的,所以选B。
本题给出的信息是错误的。题干的意思是:“要移动货物很容易。”在原文最后一段的第一句话中,作者提到:" moving merchandise is hard work"搬运货物很累。这也印证了题干的说法是错误的,所以选B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/DalQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 第三篇DeafandHearingLossPeoplewhobegintogodeafinadultlifehave...
共用题干 OptimistsReallyDoLiveLonger,SayScientists1ForthephilosopherArt...
共用题干 OptimistsReallyDoLiveLonger,SayScientists1ForthephilosopherArt...
共用题干 OptimistsReallyDoLiveLonger,SayScientists1ForthephilosopherArt...
共用题干 OptimistsReallyDoLiveLonger,SayScientists1ForthephilosopherArt...
共用题干 OptimistsReallyDoLiveLonger,SayScientists1ForthephilosopherArt...
共用题干 FirstSelf-containedHeartImplantedApatientonthebrinkofdeathhas...
共用题干 FirstSelf-containedHeartImplantedApatientonthebrinkofdeathhas...
共用题干 FirstSelf-containedHeartImplantedApatientonthebrinkofdeathhas...
共用题干 GoingonaDietAtypicalpersonneedsabout1,800caloriesperdaytos...
随机试题
在财务报表审计中,重大错报风险是指()。 A.财务报表在审计后存在重大错报的可
影响矿业权价值的因素主要包括( )
实验人员从蝌蚪x体内取得上皮细胞,又从同种青蛙Y体内取得卵细胞并去掉其细胞核:之
消防用电设备供电线路在电缆隧道、电缆竖井、封闭式母线、线槽安装等处时,在下列情况
外科治疗门静脉高压症的主要目的是
使用热水袋过程中发现皮肤潮红应
制定公共场所禁烟的规定属于 A减少被动吸烟的策略与措施 B减少新吸烟
越来越多的人处于亚健康状态,究其原因竟是睡得不好。睡眠时间太少会引发种种不适,甚至导致疾病。研究指出:每晚睡眠不足四小时的成年人,其死亡率比每晚能睡七八个...
按金属非金属露天矿山安全规程规定,两台以上的挖掘机在同一平台上作业时,挖掘机的间距:汽车运输时,不得小于其最大挖掘半径的()倍,且不得小于50m。A.2
周花花经营刺绣店多年,一直不温不火。为了吸引更多顾客,周花花决定扩大规模,因为资金不足,遂向其好友王琪琪借款150万元,以店中珍宝苏绣大师的作品《仕女蹴鞠...