首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 第一篇TourismPeople travel for a lot of reason.Some tourists go to see bat...
共用题干 第一篇TourismPeople travel for a lot of reason.Some tourists go to see bat...
admin
2020-12-24
39
问题
共用题干
第一篇
Tourism
People travel for a lot of reason.Some tourists go to see battlefields or religious shrines.Others are looking for culture,or simply want to have their picture taken in front of famous places.But most European tourists are looking for a sunny beach to lie on.
Northern European are willing to pay a lot of money and put up with a lot of inconveniences for the sun because they have so little of it. Residents of cities like London,Copenhagen,and Amsterdam spend a lot of their winter in the dark because the days are so short,and much of the rest the year in the rain.This is the reason the Mediterranean has always attracted them.Every summer, more than 25 million people travel to Mediterranean resort and beaches for their vacation.They all come for the same reason:sun!
The huge crowds mean lots of money for the economies of Mediterranean countries.Italy's
30,000 hotels are booked solid every summer.And 13 million people camp out on French beaches, parks and roadsides.Spain's long sandy coastline attracts more people than anywhere else.37 million tourists visit yearly,or one tourist for every person living in Spain.
But there are signs that the area is getting more tourism than it can hand1e; The Mediterranean is already one the most polluted seas on earth.And with increased tourism,it's getting worse.The French can't figure out what to do with all the garbage left by campers around St. Tropez.And in many places,swimming is dangerous because of pollution.
None of this,however,is spoiling anyone's fun.The Mediterranean gets more popular every year with tourists.Obviously,they don't go there for clean water and solitude.They tolerate traffic jams and seem to like crowded beaches.They don't even mind the pollution.No matter how dirty the water is,the coastline still looks beautiful.And as long as the sun shines,it's still better than sitting in the cold rain in Berlin,London,or Oslo.
选项
The latter half of the last sentence in paragraph 3,"or one tourist for every person living in Spain"means______.
A:all the 37 million people living in Spain are tourists
B:every year almost as many tourists visit Spain as there are people living in that country
C:every person living in Spain has to take care of a tourist
D:every Spanish is visited by a tourist every year
答案
B
解析
第二段提到北欧游客为了享受阳光而到地中海度假,因为北欧日照短而且阴雨天多。所以选择D。
第二段中提到伦敦、哥本哈根和阿姆斯特丹的地理位置:地处北欧;气候:冬季日照时间短,长期的阴雨天气。与阳光充足的地中海相比,这三个城市不适合度假,因此选A。
第三段介绍“西班牙长长的海岸线较之其他旅游胜地吸引了更多的游客”。因此选择B。
本句介绍西班牙的游客数量,意思是“西班牙有多少居民,就有多少游客”,即西班牙游客的数量与居民的数量一样多。所以应选B。
最后一段介绍虽然地中海存在污染、交通堵塞,但游客兴致不减,他们去地中海是为了享受阳光。因此阴雨的天气会败坏他们的游兴。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/J0pQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 赵先生现年35岁,2年前离异,自己一人带着4岁的儿子一同生活。目前任职于某国企中层领导岗位。每月工资税后8000元,年终各种福利和奖金税后8万...
共用题干 冯老先生现年78岁,和老伴相依为命,膝下有三个孩子,冯老大、冯老二、冯老三。冯老二3年前因为车祸去世,留下两个儿子冯枫与冯强。冯老先生感到自己...
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 冯斌夫妇今年都是35岁,计划20年后退休。他们5年前买了一套总价150万元的新房,贷款100万元,期限25年,等额本息还款方式,贷款利率是6....
共用题干 老张持有某创业板上市公司甲的股票100手,占该公司合计股本的0.2%。该公司总资产10000万元,其中负债3000万元,全部为短期债券,利率为...
随机试题
肺结核患者发现双侧腮腺区肿块3个月,缓慢增大,无明显症状。查体腮腺区可触及局限性
正常情况下,能被肾小管完全重吸收的物质是 A.尿素 B.尿酸 C.肌酐
患者,男,50岁。腹痛1个月伴黄疸1周,体重减轻5kg。CT检查发现胰腺占位,肿
甲、乙等人佯装乘客登上长途车。甲用枪控制司机,令司机将车开到偏僻路段;乙等人用刀
影响建设工程施工合同类型选择的因素有()。
教学评价的类型大致可分为诊断性评价、终结性评价和( )。
童年期思维的基本特征在于( )。
国际贸易保险中,海运险包括基本险与附加险两大类。()
2000年7月某日,被告人王某、李某、钱某在某公园售票处商定,由李某负责望风,王某、钱某混入购票的人群中行窃。后王某、钱某挤入购票人群,王某窃得一游客钱包...
风险管理的三道防线不包括()A.业务团队B.风险管理团队C.高级管理层D.内部审计团队