首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
Questions 88-90 refer to the following a
Questions 88-90 refer to the following a
恬恬
2019-12-17
2
问题
Questions 88-90 refer to the following advertisement.Obese people are less productive in the workplace and more prone to injury, a study claims. The researchers say their findings were so extreme that overweight people may need to take longer breaks to recover from the strains of work. They assessed how long it took for people of various sizes to perform certain tasks in the workplace. Obese people had, on average, 40 per cent shorter endurance times. The study, conducted at Virginia Tech and the University at Buffalo in the U.S., examined the endurance of 32 people in four categories: non-obese young, obese young, non-obese older, and obese older. Each of them completed three tasks that involved a range of skills: hand grip, shoulder elevation, and a simulated assembly operation. Every task involved periods of work and rest, and included a level of activity similar to manufacturing settings.The number of people who are obese has doubled over the past three decades-and has been linked to higher rates of workplace injury and a greater number of days of sick. ‘Workers who are obese may need longer rest breaks to return to their initial state of muscle function,’ said Dr Cavuoto. Based on the increased fatigue found among workers who are obese, workplace designers may need to consider adding fixtures and supports to minimize the amount of time that body mass segments need to be supported. ‘We believe our results will help to develop more inclusive ergonomic guideline,’ she added. The researchers also looked at the effect of obesity and age on endurance times. Previous research has indicated that both age and obesity hamper mobility-particularly when it comes to walking and low-energy tasks. But the researchers in this study, published in the Journal of Occupational and Environmental Hygiene, found no such link.Which of the following statements is true according to the article?
选项
A. The subjects of the study are of all agesB. The number of obese people has been on the increaseC. The tasks involved takes place in real work situationD. The study has lasted over three decades
答案
B
解析
细节题。文章第二段第一句即提到“The number of people who are obese has doubled over the past three decades”(过去的30 年中肥胖人群的数量翻了一倍),也就是说肥胖人群的数量一直在增加。故选B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/No19KKKQ
相关试题推荐
WhichofthefollowingisNOTwhatHegel
Followingawidespreaddisputeoverwage
Researchersfromthefollowinguniversit
WhichofthefollowingistrueofReagan
WhichofthefollowingisNOTtrue?_____
WhichofthefollowingisNOTtrueaccor
Whichofthefollowingwouldbethebest
Whichofthefollowingstatementsistru
Whichofthefollowingiscorrectaccord
Whichofthefollowingisnotthecause
随机试题
在不同的标准下,信用风险有不同的分类,关于信用风险,下列说法错误的是()。 A
下列各句中,没有语病的一句是: A近视患者都应当接受专业医师的检查,选择合适的
《城乡规划法》规定,未依法取得资质证书承揽城乡规划编制工作的单位,由()以上地
作用于阿片受体发挥其生物学活性的是( ) A.巴比妥类 B.苯丙胺 C.
具有坚硬岩,岩体较破碎,巨块(石)碎(石)状镶嵌结构特征的围岩属于()级。A.ⅠB.ⅡC.ⅢD.Ⅳ
女性,50岁。反复上腹部疼痛、腹胀5年,无规律性,查体:消瘦,上腹压痛,有舌炎,贫血貌.胃镜检查示黏膜红白相间,以白为主,皱璧平坦,黏膜下血管透见,黏液湖...
下列各项,不属于黄疸辨证要点是A:辨阴黄之病因B:辨黄疸病势轻重C:辨病位在气在血D:辨阳黄、阴黄E:辨阳黄湿热之轻重
对心律失常和髙血压均有效的药物是A.拉贝洛尔B.肼屈嗪C.普萘洛尔D.利血平E.硝普钠
碾压混凝土坝施工的主要特点是( )。A.采用干贫混凝土B.大量掺加粉煤灰C.增加水泥用量D.温度控制E.表面防裂
关于质量监督小组的陈述,错误的是().A:小组对提出的各种建议具有自主决定权B:主要研究质量方面的难题,分析问题的原因并提出解决方案,监督实施C:通常由8到