首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Napping to a Healthier Heart?1 Researchers say they have developed a si...
共用题干 Napping to a Healthier Heart?1 Researchers say they have developed a si...
admin
2020-12-24
27
问题
共用题干
Napping to a Healthier Heart?
1 Researchers say they have developed a simple test that can tell if a person with heart disease is likely to suffer a heart attack.The test measures levels of a protein in the blood.The researchers say people with high levels of this protein are at high risk of heart attack,heart failure or stroke.
2 Kirsten Bibbins-Domingo of the University of California in San Francisco led the team.For about four years,they studied almost one thousand patients with heart disease.The researchers tested the heart disease patients for a protein called NT-proBNP.Patients with the highest levels were nearly eight times more likely than those with the lowest levels to have a heart attack,heart failure or stroke.
3 The researchers say the presence of high levels of the protein in the blood shows that the heart muscle is under pressure in some way.The study involved mostly men,so the researchers could not say for sure that the results are also true for women.They say the patients with the highest levels of NT-proBNP were older and had other problems like diabetes or high blood pressure.
4 Other researchers say more studies are needed to confirm if knowing the protein levels of a heart disease patient should affect that person's treatment.They also would like to know if more aggressive treatment could reduce the patient's chance of a heart attack or stroke.The study appeared in the Journal of the American Medical Association.
5 Could a little sleep during the middle of the day reduce the risk of a heart attack?An unrelated study earlier this month in the Archives of Internal Medicine suggests that the answer may be yes.In countries like the United States,afternoon naps are mostly for children.But they are common for adults in Mediterranean countries.And these countries generally have lower rates of heart disease.So scientists in the United States and Greece wondered if naps could play a part.Twenty-three thousand healthy adults took part in the study by Harvard University and the University of Athens.Those who took thirty-minute naps three times a week had a thirty-seven percent lower risk of death from heart problems than people who did not take naps.
6 The researchers say napping may improve heart health by reducing stress.They say the research suggests that naps are especially good for working men.But they say not enough female subjects died during the study to judge the benefits for women.
选项
So far there have not been definite data to confirm______.
A:where fewer people die from heart problem
B:whether they have the risk of heart attack,heart failure or stroke
C:would probably have lower rates of heart disease
D:how to test a person's NT-proBNP level in the blood by himself
E:his heart muscle would be under pressure in some way
F:that napping is of great benefit to women too
答案
F
解析
第二段主要介绍了加利福尼亚大学一个团队所进行的研究。通过检查心脏病人的NT-proBNP水平,发现水平最高的病人与水平最低的病人之间患心脏病的可能性相差近8倍。
第三段说到,研究涉及的多是男性,并发现年老且患有糖尿病或高血压者NT-proBNP的水平最高。
由第四段的内容可知,其他研究者认为还要确认一些问题,如心脏病病人的蛋白质水平是否影响其治疗;他们还想知道更多的积极治疗能否减少病人得心脏病或中风的机会。
第五段说到,地中海国家的成年人普遍都午睡,而且患心脏病的几率较低。哈佛大学和雅典大学的研究证明,每周午睡三次,每次30分钟的人比完全不午睡的人死于心脏病的几率低37%。
由第一段最后两句可知,研究人员检测血液中蛋白质的水平,他们称血液中这种蛋白质水平高的人得心脏病或中风的几率高,故选B。
由第三段第一句可知,血液中含有高浓度的该种蛋白质证明心肌受到了压迫。
由文章第五段的内容可知,定期午睡的人患心脏病的几率更低。
由第三段第二句和文章的最后一句可知,研究对象多为男性,并且由于在调查期间女性研究对象死亡的并不多,所以无法判断午睡对女性的影响。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/TwEQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 EconomicReforminChinaMoreUSsinologistshaveexpressedconfidencei...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
共用题干 TheJoyofLivingAloneMoreandmoreAmericansarelivingalone.Someli...
随机试题
70.深Ⅱ°烧伤局部损伤的深度是 A.真皮浅层,部分生发层健在 B.表皮层,
可作为细胞低温长期保存保护剂的是 A.EB B.二甲基亚砜 C.丙烯酰胺
制定拔牙方案的基本原则除外 A.拔牙保守原则 B.就近拔牙原则 C.病牙优
正常人粪便颜色为 A.黄色 B.黄褐色 C.绿色 D.红色 E.黑色
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
办理商业助学贷款抵押手续时,经办人员可全权委托外部中介机构办理。()
下列不属于LOF与ETF区别的是()。A.申购与赎回的标的不同B.申购与赎回的场所不同C.对申购和赎回的限制不同D.申购与赎回的登记不同
男,45岁,右下肢跛行15年,查体发现胫前肌只有轻度收缩,但不产生运动,其肌力为A0级B1级C2级D3级E4级
应当从国家基本药物目录中调出的药品是A.含有国家濒危野生动植物药材的药品B.诊断药品C.维生素、矿物质类药品D.根据药物经济学评价,可被成本效益比更优的品
绩效考评结果过于苛刻,对组织和个体来说()。A:有利于激发员工们的斗志B:容易增加工作压力C:容易造成紧张的组织气氛D:降低工作的满意度E:有利于调动员