首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
财务会计
请阅读Passage l。完成第小题。 Passage 1 They cam
请阅读Passage l。完成第小题。 Passage 1 They cam
恬恬
2019-12-17
26
问题
请阅读Passage l。完成第小题。Passage 1They came to the United States as children with little idea, if any, of what it meant to overstay a visa. They enrolled in public schools, learned English, earned high school diplomas. Like many of their classmates, they pondered college choices. But as undocumented immigrants in Maryland, they then had to confront the reality that they must pay two to three times what former high school classmates pay to attend the state's public colleges. It is a rule that, for many students of modest means, puts a college education out of reach, with one exception : Montgomery College.That is why Josue Aguiluz, 21, born in Honduras, and Ricardo Campos, 23, born in E1 Salvador--and numerous others like them--landed at the community college. There, they study and wait for a verdict from Maryland voters on a Nov. 6 ballot measure that may determine whether they can afford to advance to a four-year college."I know people in Maryland believe in education," Campos said the other day at the student center on the Rockville campus. "I know they are going to vote for Question 4. I'm hanging on their vote."Question 4 asks voters to affirm or strike down a law that the legislature passed last year,known as Maryland's version of the "Dream Act," which granted certain undocumented immigrants the ability to obtain in-state tuition at public colleges and universities. The subsidy comes with conditions. Among them: To take advantage, students must first go to a two-year community college.The law was pushed to a referendum after opponents mounted a lightning petition drive that showed the depth of division over illegal immigration across the state and the nation. Critics say discounting tuition for students who lack permission to be in the country is an unjustified giveaway of what they believe will amount to tens of millions of tax dollars a year."When an undocumented student enters the system, it is a net loss of revenue," said Del.Patrick L. McDonough. "It is a simple mathematical argument. Put your emotion and your passion aside, and get out your calculator."There is no count of the number of students statewide who would be eligible for benefits under the law. Estimates range from several hundred to a few thousand.A Washington Post poll this month found that a solid majority of likely voters favored the law:59 percent support it, and 35 percent are opposed. If the law is affirmed, Maryland would join about a dozen other states with laws or policies providing in-state tuition benefits to undocumented immigrants. Texas became the first in 2001.Experts say Maryland's version is the only one that requires students to go through community college first. That means the state's 16 community colleges could become a pipeline for undocumented students in public higher education if the measure is approved.Montgomery College is already a magnet for such students. It offers the same low tuition to any student who graduated within the past three years from a Montgomery County high school.What did Campos mean by saying "I'm hanging on their vote" in PARAGRAPH 3?查看材料
选项
A.He meant that he was confident about the result of the vote.B.He meant that the voters' decision was crucial to his future.C.He meant that he had to attend a community college if the voters said NO.D.He meant that he might have to leave the country if the voters said NO.
答案
B
解析
“I’m hanging on their vote."中的hang on有“依赖于,取决于”之意,即无证件移民依赖于这场投票。根据第四段第一句“Question 4 asks voters to affirm or strike down a law that the legislature passed last year,known as Maryland’S version of the“Dream Act,”which granted certain undocumented immigrants the ability to obtain in—state tuition at public colleges and universities.”可知,这场投票关系到无证件移民的州内学费问题,这是关系他们未来的一场投票.故选B。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/UfSlKKKQ
相关试题推荐
请阅读Passage2,完成第小题。 Passage2 Crash.S
请阅读Passage2,完成第小题。 Passage2 Crash.S
请阅读Passage2,完成第小题。 Passage2 Crash.S
请阅读Passagel,完成第小题。 Passage1 Jatender
请阅读Passagel,完成第小题。 Passage1 Jatender
请阅读Passagel,完成第小题。 Passage1 Jatender
请阅读Passage2。完成第小题。 Passage2 TheWorld
请阅读Passage2。完成第小题。 Passage2 TheWorld
Passage2 Ifthepopulationoftheeart
Passage2 Ifthepopulationoftheeart
随机试题
下列哪项不是肠梗阻的表现 A.肠管扩张积气积液 B.肠黏膜水肿增厚,回声增强
下列关于税后利润的分配顺序描述正确的是( )。
《国家中长期教育改革和发展规划纲要(2010~2020年)》提出的我国教育改革和
在我国,()实行全员结算制度,交易所对所有会员的账户进行结算,收取和追收保证金。
男性,55岁。乙肝表面抗原阳性多年,近期出现肝区痛、纳差、消瘦。查体:肝大(肋下
小脑功能异常可能出现的现象有
某温度时,已知0.100mol/dm3氢氰酸(HCN)的电离度为0.010%,
进步的道路常常中断,但是我们如果把感情上的偏见置于一边,对两万年来的历史做个冷静评价,就会注意到,发展虽缓慢,却是________的。事情总是从几乎无法形...
共用题干 MigrantWorkersInthepasttwentyyears,therehasbeenanincreasingte...
远期利率与借款或投资活动结合在一起。()