首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Good Way to Exercise:JoggingJogging has become the most popular individ...
共用题干 Good Way to Exercise:JoggingJogging has become the most popular individ...
admin
2020-12-24
22
问题
共用题干
Good Way to Exercise:Jogging
Jogging has become the most popular individual sport in America. Many theories,even some mystical ones,have been advanced to explain the popularity of jogging. The plain truth is that jogging is a cheap,quick and efficient way to maintain(or achieve)physical fitness.
The most useful sort of exercise is exercise that develops the heart,lungs,and circulatory systems.If these systems are fit,the body is ready for almost any sport and for almost any sudden demand made by work or emergencies.One can train more specifically,as by developing strength for weight lifting or the ability to run straight ahead for short distances with great power in football,but running trains your heart and lungs to deliver oxygen more efficiently to all parts of your body.It is worth noting that this sort of exercise is the only kind that can reduce heart disease,the number one cause of death in America.
Only one sort of equipment is needed一a good pair of shoes.Physicians advise beginning joggers not to run in a pair of tennis or gym shoes.Many designs have been made in only the last several years that make a pair of excellent running shoes in dispensable if a runner wishes to develop as quickly as possible,with as little chance of injury as possible.A pair of good running shoes will have a soft pad for absorbing shock,as well as a slightly built-up heel that will give the knee and ankle more stability.A wise investment in good shoes will prevent the foot,ankle and knee injuries and will also enable the wearer to run on paved or soft surfaces.
No other special equipment is needed and you can jog in any clothing you desire.Many joggers wear expensive,flashy and warm suits,but just as many wear a simple pair of gym shoes and T-shirt.In fact,many people just jog in last year's clothes.In cold weather,several layers of clothing are better than one heavy sweater or coat. If joggers are wearing several layers of clothing,they can add or subtract layers as conditions change.
It takes surprisingly little time to develop the ability to run.The American Jogging Association has a twelve-week program designed to move from a fifteen-minute walk(which almost anyone can manage who is in reasonable health)to a thirty-minute run.A measure of common sense,a physical examination.and a planned schedule are all it takes.
选项
In cold weather,heavy sweater or coat are better than several layers of clothing.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
B
解析
题干意思为:慢跑是保持身体健康的一种昂贵的方式。根据第一段中the plain truth is that jogging is a cheap,quick and efficient way to maintain physical fitness,可知慢跑是保持身体健康的一种廉价的方式。
题干的意思为:一双极好的跑步鞋可以减少受伤的可能性。第三段指出an excellent running shoe…with as little chance of injury as possible,即一双好的跑步鞋可以将受伤的可能性降到最低。由此可知,题干表述正确。
题干意思为:当慢跑时,至少需要两种装备。根据文中第三段第一句话,慢跑只需要一双好的跑鞋。因此题干表述错误。
题干意思为:慢跑在中国老年人群中特别受欢迎。文中一直在说美国的慢跑运动,丝毫未提及中国的情况,因此答案为C。
题干的意思为:在寒冷的天气,穿着厚重的毛衣和外套要比穿好几层衣服要好。根据倒数第二段中In cold weather, several layers of clothing are better than one heavy sweater or coat,可知寒冷的天气,多穿几层衣服要比穿着厚毛衣和外套要好,题干颠倒了原文的意思。
题干的意思为:提高跑步的能力几乎不费时间。根据文章最后一段第一句It takes surprisingly little time to develop the ability to run可知,答案符合原文意思。
题干意思为:在跑步前,美国慢跑协会的项目限制了慢跑者的年龄。根据文章最后一句,唯一所需的是一些常识、一次体检和健身计划,对于年龄没有限制。因此题干表述错误。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/WwsQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 KateandWilliam'sRoyalHoneymoontotheSeychellesThenewlymintedD...
共用题干 KateandWilliam'sRoyalHoneymoontotheSeychellesThenewlymintedD...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 UrbanizationandItsInfluenceOverhalftheworld'speoplenowlivein...
共用题干 RisingTuitionintheUSEveryspring,USuniversityadministratorsgathe...
随机试题
某私营企业于2015年1月1日从某银行获得一笔3年期1000万元的抵押贷款,20
下列有关施工成本计划类型的表述错误的是( )。 A、施工预算是投标报价的主要依
从事动物()等活动的有关单位和个人,是重大动物疫情的报告义务人 A.隔离、疫情
NBA梦之队通常是从每个赛季里选择表现最优秀的队员组成,却总是输,说明什么问题?
股东大会召开前()日内或者公司决定分配股利的基准日前()日内,不得进行前款规定的股东名册的变更登记。A、20,5B、30,10C、30,3D、20,1
垂体分泌A.GnRHB.促性腺激素C.性激素,包括雌激素、孕激素和少量雄激素D.绒毛膜促性腺激素E.糖皮质激素、盐皮质激素
老年(≥65岁)患者,抗帕金森病首选药物为A.司来吉兰B.左旋多巴C.苯海索D.金刚烷胺E.恩托卡朋
导致药品不良反应(事件)发生的可能的药物因素包括A:药理作用B:药物杂质的影响C:药物相互作用D:药物的理化性质、副产物、分解产物、代谢产物的作用E:药
供配电系统的管理工作主要内容包括()。A:配备合格的专业工程技术人员和相应数量的操作和维修电工B:建立供配电系统技术档案C:定期对用电计量仪表进行检查和校
A公司2015年的每股收益为1.5元。股利支付率为30%,收益和股利的增长率预计为4%,该公司的β值为1.3,市场风险溢价为7%。无风险报酬率为5%。 ...