首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Green Energy1.Green energy is energy that is produced in a manner that ...
共用题干 Green Energy1.Green energy is energy that is produced in a manner that ...
admin
2020-12-24
46
问题
共用题干
Green Energy
1.Green energy is energy that is produced in a manner that has, less of a negative impact to the environment than energy sources like fossil fuels,which are often produced with harmful side effects."Greener" types of energy that often come to mind are solar,wind,geothermal and hydro energy.There are several more,even including nuclear energy,that is sometimes considered a green energy source because of its lower waste output relative to energy sources such as coal or oil.
2.The goal of green energy is generally to create power with as little pollution as possible produced as a by-product. Every form of energy collection will result in some pollution,but those that are green are known to cause less than those that are not. Most people who advocate greener sources of energy claim that the result of worldwide use of green energy will result in the ability to preserve the planet for a longer time.Greenhouse gases,a by-product of traditional sources of energy such as fossil fuels are thought to be causing global warming,or the process of the Earth heating up at an accelerated pace.
3.It is not completely necessary for green energy sources to come from places like solar or wind fields,which are examples of green"power plants".A green energy source can be a building that is designed in a way that it keeps itself cool in the daytime and heated in the night through its architectural design rather than having an air-conditioning or a heating system. The conservation of energy through architectural(建筑学的)design becomes, itself, a green energy source. Similarly, many sources of green energy can come directly from the area in which the energy is needed rather than from an outside source.
4.One of the goals of green energy technology is to take existing fossil fuel energy technology and clean it up so it is produced more cleanly. One such case is that of clean coal technology,where scientists are trying to find ways to extract energy from coal and other fossil fuels without all of the harmful side effects.The success of such these types of green energy depend upon the ability to extract harmful by-products from fossil fuels while not only being energy efficient,but by being cost efficient as well.
选项
Paragraph 1______
A:Why Do We Develop Green Energy?
B:What Is the Goal of Green Energy?
C:What Is the Weakness of Green Energy?
D:What Is a Green Energy?
E:How Much Does the Green Energy Cost Every Year?
F: How Many Kinds of Green Energy We Can Take Use of?
答案
D
解析
文中第一段第一句中Green energy is energy that is…这种表述方法符合科学说明文的记叙方式,首先对一个名词进行科学定义,所以本题答案为D。
文中第二段第二句:Every form of energy collection will result in some pollution, but those that are green are known to cause less than those that are not.任何形式的能源收集都会产生一定程度的污染,但是绿色能源比其他能源造成的污染要少。可以推测出这一段是在讲绿色能源的优点,也就是说为什么要发展绿色能源,所以选择A。
文中第三段第一句:It is not completely necessary for green energy sources to come from places like solar or wind fields.可以得出,本段主要讲述了我们传统认为的新能源,还有其他种类的新能源,所以选择F。
文中第四段第一句:One of the goals of green energy technology is to take existing fossil fuel energy technology and clean it up so it is produced more cleanly.可以得出,该段主要是在讲新能源的目标和意义。
第一段最后一句:There are several more, even including nuclear energy, that is sometimes considered a green energy source because of its lower waste output relative to energy sources such as coal or oil.可知,核能经常被视作绿色能源,因为相比煤和石油,它的能源输出效率更高。由此可以得出选项C正确。
文中第二段最后一句:Greenhouse gases, a by-product of traditional sources of energy such as fossil fuels are thought to be causing global warming,or the process of the Earth heating up at an accelerated pace.温室气体,一种诸如化石能源的传统能源产生的副产品被认为会导致全球变暖,甚至使地球自转速度加快。因此可以得出A选项正确。
第三段最后两句:The conservation of energy through architectural design becomes,itself,a green energy source .Similarly,many sources of green energy can come directly from the area in which the energy is needed rather than from an outside source.通过自身的建筑设计来保存能源本身就是一种绿色能源的来源。同样道理,许多绿色能源可以直接来源于有能源需求的地区内部而不是外部。由此可以得出D选项正确。
最后一段最后两句:The success of such these types of green energy depend upon the ability to extract harmful by-products from fossil fuels while not only being energy efficient, but by being cost efficient as well.这些清洁能源技术的成功取决于人们从化石燃料中排除有害副产品、高效利用能源、同时降低成本的能力。由此可以得出E选项正确。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/X4sQKKKQ
相关试题推荐
共用题干 TheWriting'sontheWall?Isitartorisitjustvandalism(故意破坏公共财物罪)...
共用题干 TheWriting'sontheWall?Isitartorisitjustvandalism(故意破坏公共财物罪)...
共用题干 TheWriting'sontheWall?Isitartorisitjustvandalism(故意破坏公共财物罪)...
共用题干 TheWriting'sontheWall?Isitartorisitjustvandalism(故意破坏公共财物罪)...
共用题干 ManofFewWordsEveryonechasessuccess,butnotallofuswanttobefa...
共用题干 ManofFewWordsEveryonechasessuccess,butnotallofuswanttobefa...
共用题干 ManofFewWordsEveryonechasessuccess,butnotallofuswanttobefa...
共用题干 ManofFewWordsEveryonechasessuccess,butnotallofuswanttobefa...
共用题干 ManofFewWordsEveryonechasessuccess,butnotallofuswanttobefa...
共用题干 ManofFewWordsEveryonechasessuccess,butnotallofuswanttobefa...
随机试题
代理记账机构可以接受委托人的委托向税务机关提供税务资料。()
下列属于审计委员会职责的有( )。
依据站用交流电源系统运维细则管理规定,站用交流电源系统红外检测,应重点检测屏内(
股份有限公司申请股票上市的条件有()。 Ⅰ.公司股本总额不少于人民币3000
按照规定,非出售的新建物业项目应当在交付使用前()日完成选聘物业服务企业。
与DIC患者发生贫血有关的因素是
下列项目监理机构施工阶段投资控制的措施中,属于经济措施的是( )。 A、审核
QDII基金不可以投资的金融产品或工具是()。A、政府债券、公司债券、可转换债券、住房按揭支持证券、资产支持证券等及经中国证监会认可以国际金融组织发行的证券
施工阶段因承包人原因造成工程质量达不到合同约定验收标准,监理人有权要求承包人返工直至符合合同要求为止,由此造成的()。A.费用增加由发包人承担,工期延误由承
企业根据现有的生产组织条件和技术水平等因素所能够达到的现实生产能力是指()。A.设计生产能力B.预期生产能力C.计划生产能力D.调控生产能力