首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
下面的短文后有2 项测试任务: (1)第 1 ? 4 题要求从所给的6 个选项中为第2, 3, 5, 6 段每段选择1 个最佳标题;(2) 第 5 ? 8...
下面的短文后有2 项测试任务: (1)第 1 ? 4 题要求从所给的6 个选项中为第2, 3, 5, 6 段每段选择1 个最佳标题;(2) 第 5 ? 8...
admin
2020-12-24
71
问题
下面的短文后有2 项测试任务: (1)第 1 ? 4 题要求从所给的6 个选项中为第2, 3, 5, 6 段每段选择1 个最佳标题;(2) 第 5 ? 8 题要求从所给的6 个选项中为每个句子确定 1个最佳选项。
Robots
1 The most sophisticated (先进的)Japanese robots,which have vision systems and work at very high speeds, are still based on American designs. Studies of robots, particularly computer control software, are considered to be generally less advanced in Japan than in
America or Europe.
2 Although industrial robots were originally developed as devices for simply handling objects, today their commonest uses are for more skilled work like welding (焊接), spraypainting and assembling components.
3 In Britain, robot sales appropriately peaked in 1984, but have been declining ever since, This is partly because British wage rates are too low to make robots financially attractive and partly bebause engineers now have more experience with robots and are more aware of the difficulties of introducing them effectively.
4 It has been calculated that a robot uses on average about 100 times more energy than a human to do an equivalent job.
5 It is estimated 20% of all comic book heroes in Japan are robots. This is an enormous number because comics are so popular that they make up a third of all material published in Japan.
6 The reliability of robots is measured in their M. T. B. F. or mean time between failures. This has risen from about 250 hours in the mid-1970s to about 10,000 hours today (equivalent to working 18 hours a day for two years). One way robot manufacturers have
increased reliability is to test every single component they buy, instead of the normal procedure of just testing a small sample.
7 The biggest single benefit of introducing robots clafmed by Japanese companies is that they increase quality control. Once programmed, the robots can work more accurately and consistently than humans, who can get tired and bored.
Robots are less popular in Britain today partly because .
选项
A too much energy
B based on American designs
C they are too costly
D they are not reliable
E good to quality control
F free of charge
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/dLlQKKKQ
相关试题推荐
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段,每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6个选项中为每...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段,每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6个选项中为每...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段,每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6个选项中为每...
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第1~4段,每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6个选项中为每...
下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息...
下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息...
下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息...
下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
下面的短文有15处空白,请根据短文内容为每处空白确定1个最佳选项。 YoungAdultsWhoExerciseGetHigher...
随机试题
8岁小儿,晨空腹注射乙脑疫苗,5分钟后出现头晕、心慌、面色苍白、出冷汗、心跳加快
女性患者,27岁,发热伴牙龈出血3周。查体全身淋巴结肿大,皮肤散在出血斑,肝肋下
女性,25岁,孕17周,性交后一周出现白带多,脓性,伴尿频、尿急、尿道烧灼感1天
今天是星期六,10100天后是星期几?( )
某国总统竞选活动中,候选人G在X州获得5万多张选票,在Y州获得3万余张选票。据此
某县某村村民黄某的儿子,由于幼时患病,造成左脚跛瘸,导致行动不便。孩子到了入学的
下列关于人际沟通的特点描述正确的是A.人际沟通过程中,只有信息的发出者是积极的主体B.人际沟通有时可以不受情境因素的制约C.人际沟通就是一种信息传输的过程
自然照度系数(%)( )A.由工作面中心至窗上缘连线与工作面水平线之夹角B.窗户的有效透光面积与居室地面积之比C.室内水平面上散射光照度与同时间同高度的室
下列关于钻孔桩水下混凝土灌注施工正确的有()。A.钻孔桩水下混凝土采用竖向导管法。在灌注前,将导管下端下放到距孔底沉渣0.3~0.5m为宜B.混凝土的初存量应
马斯洛的“需要层次论”认为人有五种基本需要,按需要等级从高到低排列,最低级的需要是()。A:自我实现的需要B:安全需要C:生理需要D:尊重的需要