首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
金融经济
YANGON--Myanmar has officially accepted an offer of the United States to send...
YANGON--Myanmar has officially accepted an offer of the United States to send...
admin
2020-12-24
54
问题
YANGON--Myanmar has officially accepted an offer of the United States to send humanitarian aid to the country's cyclone victims, state radio reported Friday in a night broadcast. Myanmar Deputy Foreign Minister Kyaw Thu gave the assurance Friday, saying that the country is receiving such relief aid from any country without limit at this time according to its policy of dealing with the disaster, the report said.
Kyaw Thu denied rumors about Myanmar's turning down of such relief materials from Western countries but accept those from nations in good relations with Myanmar, saying that the country has never done so in this case.
Kyaw Thu said that well wishers abroad may make cash donation through Myanmar embassies stationed there, while those who like to donate relief goods may present at the Yangon International Airport and seaports.According to the report, the US relief aid would arrive in Yangon in days.
A foreign ministry's statement said earlier on Friday that at this moment, the international community can best help the victims by donating emergency provisions such as medical supplies, food, cloth, electricity generator, and materials for emergency shelter or with financial assistance, adding that "Myanmar will wholeheartedly welcome such course of action".
"The government and the people of Myanmar are grateful to the friendly nations, the United Nations, international organizations, non-governmental organizations, private individuals and others for their sympathy and generosity." it said.
Which of the following is true?
选项
A. The US relief aid was turned down at first and then accepted
B. The US relief aid has been sent to the capital city of Myanmar
C. There are rumors that Myanmar has turned down the US relief aid
D. Myanmar will wholeheartedly welcome such course of action but the US relie
答案
C
解析
细节理解题。由本文第二段首句“Kyawnu denied rumors aboutMyanmar’Sturning down ofsuch relief materials from Western countries”可知。选项8根据文章“According to the report,tIle US relief aid wouldarriveinYangonindays."一句可以排除。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/f5k8KKKQ
相关试题推荐
YANGON--MyanmarhasofficiallyacceptedanofferoftheUnitedStatestosend...
YANGON--MyanmarhasofficiallyacceptedanofferoftheUnitedStatestosend...
YANGON--MyanmarhasofficiallyacceptedanofferoftheUnitedStatestosend...
InspiteofallstoriesofprosperityintheUnitesStates,notonlydoespov...
InspiteofallstoriesofprosperityintheUnitesStates,notonlydoespov...
ItisreportedthatsomescientistsintheUnitedStateshavefoundanew___...
第60题答案是__________A.factsB.statesC.rightsD.actions
Thishypothesisstatesthatenvironmentsthataretoocleanmayactuallymake...
TheeconomyoftheUnitedstatesafter1952wastheeconnomyofawell-fed,al...
TheeconomyoftheUnitedstatesafter1952wastheeconnomyofawell-fed,al...
随机试题
前期物业管理阶段,物业服务企业从事的活动和提供的服务,既包含物业正常使用期间所需
从世界各国财政支出的历史进程看,财政支出规模一般都呈现()的趋势。 A、基本稳
24.旅游区在开发建设之前,首先应编制()。 A.控制性详细规划 B.修建
根据《招标投标法》的规定,自招标文件开始发出之日至投标人提交投标文件截止之日的期
金融消费者面临着无处不在的风险,而且随着金融产品()的提高和金融市场演变的提速,
强油循环变压器辅助冷却器投入后故障时()应自动启动
某公司拟建一个加工厂,主要考虑运输成本进行厂址选择。分析人员在地图上设计了参照坐
我国采用围生期的规定是指
关于药物副作用,下列叙述错误的是A.当药物处于治疗剂量时即出现的药物反应B.通常不太严重C.为一种难以避免的药物反应D.为与治疗目的有关的药物反应E.当
共用题干 TheStoryteller1.StevenSpielberghasalwayshadonegoal;totellasma...