首页
财务会计
医药卫生
金融经济
考公考编
外语考试
学历提升
职称考试
建筑工程
IT考试
其他
登录
职称考试
共用题干 Treating China's Online AddictsWang Yiming,21,is a self-confessed Inte...
共用题干 Treating China's Online AddictsWang Yiming,21,is a self-confessed Inte...
admin
2020-12-24
9
问题
共用题干
Treating China's Online Addicts
Wang Yiming,21,is a self-confessed Internet addict,one of a growing number in China. He used to spend hours online each day,often going without food or sleep.His face is drawn and sallow. He said addiction changed his whole life:
"A month or two after I started surfing the Internet,I failed some of my school tests,but I was too afraid to tell my parents.When my parents found out,they were very angry."
"But I couldn't control my addiction.Friends were also telling me that I was on the net too long,but I thought:'It's my life,I can do what I want.'I became a real loner,was withdrawn,and wouldn't listen to anyone."
For help,Wang Yiming went to China's first Internet clinic,a low-rise,anonymous building in central Beijing. The clinic is part of a bigger addiction centre also treating those hooked on alcohol or drugs.The Internet addicts go on a two-week course involving medical treatment,psychological therapy,and daily workouts.
All 15 patients when I visited were young men一the main social group affected by this problem一and they all told a similar story of how their addiction to the net destroyed their lives.
Every day in China,more than 20 million youngsters go online to play games and hit the chat rooms,and that means that Internet addiction among young people is becoming a major issue here. The Chinese authorities have started to wake up to the seriousness of the problem with more articles in the papers highlighting the dangers of going online for too long.
选项
Having the Internet addiction,Wang Yiming became a lonely person.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
A
解析
本题给出的信息是错误的。原文是:"Wang Yiming, 21, is a self-confessed Internet addict...”。
本题给出的信息是错误的。原文是:"A month or two after I started surfing the Internet,I failed some of my school tests…”。
本题给出的信息是正确的。原文是:"I became a real loner, was with-drawn,and wouldn't listen to anyone”。
本题给出的信息是正确的。原文是:"Friends were also telling me that I was on the net too long,but I thought:'It's my life,I can do what I want'"。
本题给出的信息是错误的。原文是:"The clinic is part of a bigger addiction centre also treating those hooked on alcohol or drugs”。
文章没有谈到这方面的信息。
本题给出的信息是错误的。原文是:"All 15 patients when I visited were young men一the main social group affected by this problem...”。
转载请注明原文地址:https://ti.zuoweng.com/ti/hYlQKKKQ
相关试题推荐
Aplaying Bmaking Ctreating DdoingAplayingBmakingCtreatingDdoing
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 Itiswell一knownthatlifeexpectancyislongerinJapanthaninmosto...
共用题干 FlyingIntoHistoryWhenyouturnonthetelevisionorreadamagazine,...
共用题干 FlyingIntoHistoryWhenyouturnonthetelevisionorreadamagazine,...
共用题干 FlyingIntoHistoryWhenyouturnonthetelevisionorreadamagazine,...
随机试题
下列能够进行信用风险缓释来转移或降低信用风险的方式有( )。 Ⅰ.合格的抵(
继发性三叉神经痛与原发性三叉神经痛的主要区别为()。 A.有板机点 B.有其
呕吐患儿查体时 A.见胃蠕动波由肋缘向腹中线移动,提示幽门狭窄 B.出现巨大
心理健康是指一个人能够具有 A、正常的心理状态 B、健康的身体条件 C
患者经乱无期,出血量多或淋漓不尽,血色淡红,面色晦暗,肢冷畏寒,腰膝酸软,小便清
2010年,该省高技术行业企业平均拥有科技活动人员()。
RNA的生物合成-转录是A.在RNA多聚酶的作用下,以RNA为模板合成RNA的过程B.在RNA多聚酶的作用下,以DNA为模板合成RNA的过程C.在DNA多聚
根据A公司2015年的财务数据,其总资产为10亿元,总负债为6亿元,销售净利润为1亿元,则A公司2015的净资产收益率为()。A.10%B.25%C.1
与医疗机构配制制剂的相关规定不符的是()。A:医疗机构制剂,不得在市场销售B:医疗机构配制的制剂必须按照规定进行质量检验C:医疗机构配制的制剂可以自行在医疗
属于发动合同必备条款的是()A.劳纪建律B.补充保险C.劳动报酬D.违反劳动合同责任